Hej,
Co byście zamieściły w takim liście do niego?
Przyjaciel z ktorym rozmawiacie o wszystkim, zwierzacie sie mu. Macie z nim wszystko czego brak Wam w małżeństwie?
To mój debiut na tym forum
Nic, bo bycie mężatką zakłada posiadanie męża.
Pracuj nad małżeństwem, nie nad relacją z kochankiem.
Wątek prowokacja, więc nie będę się silić. Debiuty literackie są wyżej. Kochanka chyba sama najlepiej wie o czym chce rozmawiać z kochankiem i co chce mu przekazać.
4 2017-10-19 10:30:49 Ostatnio edytowany przez bullet (2017-10-19 10:31:25)
Hej,
Przyjaciel z ktorym rozmawiacie o wszystkim, zwierzacie sie mu. Macie z nim wszystko czego brak Wam w małżeństwie?
To proste: Napisz mu by znalazł kobietę wolną, niezamężną, nie mieszał w małżeństwach i nie wpie...lał się w związki ... tym bardziej jeśli one przechodzą kryzys.
To mi się debiut udał... Jestem NIM. W romansach grają dwie osoby, kochanek/nka i mąż/żona. Romans jest skutkiem kryzysu, nie przyczyna. I nie, nie jest to prowokacja.
W romansach przydałoby się, zeby choć jrdna strona myślała o konsekwencjach.
Najpierw powinno sie jedno skończyć, a potem zaczynać następne.
Romans jest skutkiem kryzysu, nie przyczyna.
Niekoniecznie. Często bywa odwrotnie.
TajemniczyOgrod napisał/a:Romans jest skutkiem kryzysu, nie przyczyna.
W tym przypadku, romans jest skutkiem.
9 2017-10-19 14:02:44 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-10-19 14:03:21)
Klio napisał/a:TajemniczyOgrod napisał/a:Romans jest skutkiem kryzysu, nie przyczyna.
No i ok, a czemu właściwie ma służyć ten wątek?
Hej,
Jak chcesz dostać list od swojej kochanki, to ją o to poproś...
Taaa, bo Ty wiesz... Kochanka Ci powiedziała, więc na pewno prawda
Czasem łzawe historie o nieszczęśliwym małżeństwie to prawda. Czasem, to ściema na potrzeby zawiązania romansu. Czasem ten, kto sprzedaje tą ściemę zdaje sobie sprawę, że to ściema. Czasem ten, kto sprzedaje tą ściemę, sam nie jest w stanie przyznać przed sobą, że to ściema i woli w nią sam uwierzyć niż zmierzyć się z przykrą prawdą o sobie, swoim charakterze i swoim zachowaniu...
Temat dla kochanek, kochanków.
Temat dla kochanek, kochanków.
To jest otwarte forum i w dowolnych tematach mogą wypowiadać się ludzie o dowolnych statusach.
Co z tego, że Twoim zdaniem to jest temat dla kochanek i kochanków ?
Jakie jest meritum problemu o jakim chciałbyś porozmawiać ?
Czego dotyczy wątek ?
Proszę moderatorów o skasowanie tematu...
Proszę moderatorów o skasowanie tematu...
No, ba!
Cós po myśli nie poszło. Żegnam, zatem.