Wczoraj zaginął tam znajomym z Czech miniaturowy jamnik długowłosy.
Kto widział?
https://web.facebook.com/photo.php?fbid … &ifg=1
1 2017-10-16 12:17:18 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2017-10-16 12:19:18)
Taki jamnik to może być jeszcze w Lanckoronie, a równocześnie gdzie indziej. Chociaż jak miniaturowy to ma mniejszą rozpiętość.
Taki jamnik to może być jeszcze w Lanckoronie, a równocześnie gdzie indziej. Chociaż jak miniaturowy to ma mniejszą rozpiętość.
Wilczysko-jakiś czas temu sama szukałam własnego zaginionego jamnika i wiem,że przez jakiś czas pies biegał tam gdzie czuł nasz zapach.Przypuszczam,że ten także może być w okolicy.Ale jest na pewno przerażony i w szoku skoro nie szuka swoich ludzi.Coś musiało tak na niego podziałać.
Jamniki są mega szybkie i jak nie chcą to ich nie złapiesz.
wilczysko napisał/a:Taki jamnik to może być jeszcze w Lanckoronie, a równocześnie gdzie indziej. Chociaż jak miniaturowy to ma mniejszą rozpiętość.
Wilczysko-jakiś czas temu sama szukałam własnego zaginionego jamnika i wiem,że przez jakiś czas pies biegał tam gdzie czuł nasz zapach.Przypuszczam,że ten także może być w okolicy.Ale jest na pewno przerażony i w szoku skoro nie szuka swoich ludzi.Coś musiało tak na niego podziałać.
Jamniki są mega szybkie i jak nie chcą to ich nie złapiesz.
Może lisa poczuł ?
gojka102 napisał/a:wilczysko napisał/a:Taki jamnik to może być jeszcze w Lanckoronie, a równocześnie gdzie indziej. Chociaż jak miniaturowy to ma mniejszą rozpiętość.
Jamniki są mega szybkie i jak nie chcą to ich nie złapiesz.Może lisa poczuł ?
No właśnie tego nie wiem czego się pies tak przeraził i czy jest polujący.
wilczysko napisał/a:gojka102 napisał/a:Wilczysko-jakiś czas temu sama szukałam własnego zaginionego jamnika i wiem,że przez jakiś czas pies biegał tam gdzie czuł nasz zapach.Przypuszczam,że ten także może być w okolicy.Ale jest na pewno przerażony i w szoku skoro nie szuka swoich ludzi.Coś musiało tak na niego podziałać.
Jamniki są mega szybkie i jak nie chcą to ich nie złapiesz.Może lisa poczuł ?
No właśnie tego nie wiem czego się pies tak przeraził i czy jest polujący.
Oświadczam, że wilki nie miały z tym nic wspólnego.
Jesteś wilkiem z Lanckorony?
Jesteś wilkiem z Lanckorony?
Nie, ale nie było, żadnych pogłosek, żeby jakiś wilk gonił jamnika.
gojka102 napisał/a:Jesteś wilkiem z Lanckorony?
Zwłaszcza w Lanckoronie
wilczysko napisał/a:gojka102 napisał/a:Jesteś wilkiem z Lanckorony?
Zwłaszcza w Lanckoronie
No Lanckorona to chyba nie daleko Krakowa ?
Owszem-niedaleko.
A Ty z Krakowa?
Owszem-niedaleko.
A Ty z Krakowa?
No to coś byśmy o tym wiedzieli.
Ja z Krakowa.
13 2017-10-16 13:18:05 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2017-10-16 13:18:19)
Mam nadzieję,że pies jednak się błąka w okolicy.Albo ktoś go przygarnął-jak mu się udało złapać.
Mam nadzieję,że pies jednak się błąka w okolicy.Albo ktoś go przygarnął-jak mu się udało złapać.
Pewnie tak. Rasowy pies pewnie się komuś w oczy rzucił. Może trzeba popytać w najbliższych schroniskach dla psów.
15 2017-10-16 18:51:48 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2017-10-16 19:55:07)
gojka102 napisał/a:Mam nadzieję,że pies jednak się błąka w okolicy.Albo ktoś go przygarnął-jak mu się udało złapać.
Pewnie tak. Rasowy pies pewnie się komuś w oczy rzucił. Może trzeba popytać w najbliższych schroniskach dla psów.
Na razie bez sensu pytać.Skoro pies ucieka to sądzisz,że da się złapać nagle,zupełnie przypadkiem przejeżdżającym pracownikom schronu? Albo,że komuś dał się złapać a ten ktoś go od razu do schronu odtransportował? To tak nie działa
Psiak zmierza w kierunku Brodów i Kalwarii.Był widziany rano na jakimś placu w Lanckoronie a potem właśnie w kierunku na Kalwarię
Uciekinier odnaleziony!
Pojechał do Czech