Nie wiem czy ją kocham - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem czy ją kocham

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Nie wiem czy ją kocham

Hej,

Widziałem, że takie tematy już się pojawiały ale potrzebuje się "wygadać" bo w realu nie mam się z kim o tym podzielić...
W skrócie byłem z dziewczyną 2 lata i w maju się z nią rozstałem... zaczęło się  między nami nie układać i czułem, że to nie to.
Pod koniec sierpnia zaczęliśmy się znowu spotykać (pod pretekstem oddania niektórych rzeczy). Stwierdziliśmy, że spróbujemy jeszcze raz.
Według mnie ja nie potrafię się zaangażować w uczucia do niej tak jak ona do mnie... jest dobra,uczynna i wiem, że nigdy by mnie nie zdradziła czy coś podobnego..

Możecie mnie obrzucić błotem, ale na  prawdę nigdy nie czułem takiego zagubienia i zwątpienia w życiu jak mam teraz...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem czy ją kocham

Albo sie kogos kocha, albo nie. Chce sie z kims byc, lub nie. Jesli czujesz, ze to nie jest to- odejdz. Dziewczyna pocierpi i przestanie. Przynajmniej nie bedziesz sie meczyl, a ona w przyszlosci nie bedzie mogla powiedziec, ze nie byles z nia szczery. Po co lubie komplikuja sobie zycie nie wiem. Nie jestescie rodzina, nic was nie laczy, wiec droga wolna.

3

Odp: Nie wiem czy ją kocham

Czules ze zaczelo sie miedzy wami nie ukladac bo ty tego nie chciales to raz. Twierdzisz ze ona by cie nigdy nie zdradzila ze jest mila dla ciebie i wogole a skad ty to wiesz ze by tego nie zrobila? Czytasz w jej myślach czy Co? Skoro ona nie wie Co ty masz w glowie i nie zna twoich planow to tym bardziej ty nie wiesz do czego ona jest zdolna. Na twoim miejscu dalbym sobie spokoj bo szukasz cholera wie czego. Milosci takiej jak na filmach juz nie ma i sie obudz. Jezeli masz kogos kto sie toba opiekuje i troszczy to docen to bo sie kiedys za glowe zlapiesz ze majac skarb wypusciles go z rak.W zwiazku najwazniejsza jest przyjazn i wsparcie a milosc w tych czasach to cos czego juz prawie nie ma. Noga Ci sie kiedys potknij to ta panna poda Ci reke bo jej na tobie zalezy a inna poprostu kopnie Cie w zadek bos dla niej niezdara i lamaga. Zreszta rob Co chcesz i jak nie Ty to znajdzie sie ktos inny kto sie twoim skarbkiem odpowiednio zaopiekuje a jak bedzie okazja to Ci za to podziekuje wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem czy ją kocham

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024