Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Witam

Założyłam tu konto sama nie wiem czemu. Szukam pomocy? Możliwe.. Wydarzyło się w moim życiu ostatnio coś okropnego o czym nie potrafię zapomnieć. Jest mi tak ciężko mimo, że bliscy próbują mi pomóc ja nie daje rady...:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam

Jeśli szukasz pomocy to opowiedz co się stało. Może łatwiej Ci będzie o tym pisać tu niż rozmawiać z bliskimi.

3

Ciężko o tym pisać ale postaram się. To będzie długa historia sad

4

No więc poznałam pół roku temu w pracy kolezanke. Zaczela do mnie przychodzic i jakos wyszlo ze sie zaprzyjaznilysmy. Wszystko bylo ok do pewnego momentu az zaczela mieszac mi w zwiazku. Mialam chlopaka prawie 4 lata. Jak sie z nim poklocilam nie chciala zebysmy sie godzili. Jakos wtedy tego jeszcze noe zauwazylam. Zaprosilam ja do siebie na festyn. Mieszkam na wsi. stalo sie to dwa miesiace temu.przyjechala do mnie poszlysmy do mojego chlopaka na wies siedzielismy ze znajomymi wiadomo alkohol duzo alkoholu. I nagle ona zaczela siadac mojemu na kolanach on ja odpychal a ona ciagle mu wskakiwala. Ja nic z tym nie zrobilam nie wiem moze dlatego ze jej ufalam. Pojechalismy pozniej na festyn ona ciagle sie kolo niego krecila .

5 Ostatnio edytowany przez Smutna999 (2017-10-05 20:38:03)

Cz.2 ciagle chciala z nim tanczyc. On ja olewał.. Później powiedziala mi ze on cos tam powiedział no i ja sie zdenerwowalam poszłam sobie zapalic w takie swoje miejsce z inna kolezanka... Wracajac widzialam jak oni ida i ona skreca a on za nią weszlam tam a oni wygladali jak by sie calowali. On mial swoje rece na jej brzuchu w taki sposob jak by ja odpychal a ona miala rece scisniete wokol jego szyi. Jak sie pozniej okazalo ona chciala zeby szedl z nia mnie szukac i mu powiedziala ze ja tam jestem a on myslal ze ona wie gdzie jestem...i mowil mi ze ona ciagle probowala go przyciagac on ja odpychal a pozniej go przyciagnela znowu i probowala mu wlozyc jezyk do buzi a on zagryzł zeby zeby jej na to nie pozwolic i wtedy weszlam ja. To byla chwila. Ale ja nie wiem co myslec co robic nie umiem zapomniec. Minely juz dwa miesiace ponad. Bylam z nim ale ciagle zrywalam i zmienialam zdanie. On ciagle sie stara o mnie. Nie daje mi odejsc. A ja nie wiem co mam robic. Po tym wszystkim byl w strasznym stanie. Bardzo plakal... Bardzo to przezyl.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024