Czy to coś znaczy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to coś znaczy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy to coś znaczy?

Od dłuższego czasu podoba mi się pewien chłopak.O tym że mi się podoba dowiedział się 2,5 temu ale wtedy miał dziewczynę, z którą zerwali jakies pare miesięcy po moim wyznaniu. Przez ten cały czas jedyne co się działo to gra w tzw."podchody". Raz on napisał raz ja, wymiana spojrzeń itp. Ale ostatnimi czasu zaczął częściej się na mnie patrzeć oraz jego kolega zarzucił parę dziwnych tekstów które by wskazywały na to że jest coś na rzeczy. Najgorsze że niby coś zaczęło się dziać ale z drugiej strony jakby nic się nie działo. Nie wiem co mam robić w tej sytuacji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to coś znaczy?

Powiedziałaś mu, że Ci się podoba pomimo tego, że był w związku?

3

Lady Loka napisał/a:

Powiedziałaś mu, że Ci się podoba pomimo tego, że był w związku?

To było tak że ja się dowiedziałam dopiero wtedy jak mu powiedziałam bo znajoma mnie uświadomiła po fakcie.

4 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2017-09-22 21:13:15)

to i tak słabo.

5

Lady Loka napisał/a:

to i tak słabo.

...
Wiem o tym ale oni i tak potem zerwali, a ta dziewczyna i tak go pare razy zostawiła a on był tak naiwny że dalej z nią był.

A po ile macie lat?

7

santapietruszka napisał/a:

A po ile macie lat?

16 niedługo 17

8

Pytanie, czy rzeczywiście jest jak to opisujesz, czy wydaje Ci się, że to może być coś więcej. Wymiana spojrzeń czy uśmiechów nie zawsze musi oznaczać coś głębszego. Być może to taka "przystawka" i ze względu na wasz wiek nie wiecie jak się do tego zabrać, lecz jednak staracie się docierać do siebie na swój, trochę nieudolny sposób.

Macie jakiś kontakt, przez kogoś, jakaś grupka znajomych, komunikator, cokolwiek? Chyba za bardzo chcesz żeby coś zaczęło się dziać, cierpliwości. Niech on weźmie sprawy w swoje ręce, a jeżeli należy do nieśmiałych to postaraj się mu subtelnie pomóc np. wykaż swoje zainteresowanie, możesz umówić jakieś wyjście, co tam lubicie. Wyczujesz czy on ma jakieś większe plany co do Ciebie.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to coś znaczy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024