Dieta Sebastiana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dieta Sebastiana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Dieta Sebastiana

Czesc, spotkalam sie z takim czyms DIETA SEBASTIANA. Ale nic wiecej nie moge znalezc. Temu od tej diety pewnie o to chodzilo, uslyszalam nazwe i tylko tyle. W necie wyswietla sie tylko jedna strona na ten temat i nic z niej nie wynika. Ktos moze wie cos wiecej? Wydaje mi sie ze to nie jest dieta odchudzajaca, jakas promocja czy kampania. Nie wiem ale ciekawa jestem smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dieta Sebastiana

Pewnie po tej diecie będziesz wyglądać jak dziewczyna Seby smile smile

3

Jak Karyna? big_smile Powaznie pytam, widzialam ze tam sie je sucha kajzerke na sniadanie, ziemniaki na obiad, kromke chleba na kolacje. I zachodze w glowe o co chodzi...

4

Chodzi chyba o dietę Sebastiana Mili, piłkarza.
Odchudzała go dietetyczka z Wrocławia, która moim zdaniem sama jest pulchna.
Miał nadwagę 6 kg.

5

Autoamatorka napisał/a:

Jak Karyna? big_smile Powaznie pytam, widzialam ze tam sie je sucha kajzerke na sniadanie, ziemniaki na obiad, kromke chleba na kolacje. I zachodze w glowe o co chodzi...

Heh,moje 12 letnie dziecko tak mawia smile
To dieta taka sobie jak wchrzania się pszenne pieczywo a z warzyw-kartofle smile

6

Mam swoje ulubione blogi kulinarne i jedna blogerka na swoim instagramie wrzucila zdjecie z pudelkiem Dieta Sebastiana. Ja sie rzadko wypowiadam, instagrama nie mam. Jak weszlam na strone dietasebastiana.pl, to tez tam jest w aumie NIC, jakas zaneta czy co. Mysle czy to zwrocenie uwagi na biede, na marnotrastwo jedzenia czy po prostu na to, ze duzo z nas zle sie odzywia. Myslalam, ze cos ktos slyszal. Ale widac to jakas dieta zarezerwowana dla blogerow czy maja to rozleklamowac czy co. Zaden smiertelnik nie wie o co chodzi.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dieta Sebastiana

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024