Czesc, spotkalam sie z takim czyms DIETA SEBASTIANA. Ale nic wiecej nie moge znalezc. Temu od tej diety pewnie o to chodzilo, uslyszalam nazwe i tylko tyle. W necie wyswietla sie tylko jedna strona na ten temat i nic z niej nie wynika. Ktos moze wie cos wiecej? Wydaje mi sie ze to nie jest dieta odchudzajaca, jakas promocja czy kampania. Nie wiem ale ciekawa jestem
Pewnie po tej diecie będziesz wyglądać jak dziewczyna Seby
Jak Karyna? Powaznie pytam, widzialam ze tam sie je sucha kajzerke na sniadanie, ziemniaki na obiad, kromke chleba na kolacje. I zachodze w glowe o co chodzi...
Chodzi chyba o dietę Sebastiana Mili, piłkarza.
Odchudzała go dietetyczka z Wrocławia, która moim zdaniem sama jest pulchna.
Miał nadwagę 6 kg.
Jak Karyna?
Powaznie pytam, widzialam ze tam sie je sucha kajzerke na sniadanie, ziemniaki na obiad, kromke chleba na kolacje. I zachodze w glowe o co chodzi...
Heh,moje 12 letnie dziecko tak mawia
To dieta taka sobie jak wchrzania się pszenne pieczywo a z warzyw-kartofle
Mam swoje ulubione blogi kulinarne i jedna blogerka na swoim instagramie wrzucila zdjecie z pudelkiem Dieta Sebastiana. Ja sie rzadko wypowiadam, instagrama nie mam. Jak weszlam na strone dietasebastiana.pl, to tez tam jest w aumie NIC, jakas zaneta czy co. Mysle czy to zwrocenie uwagi na biede, na marnotrastwo jedzenia czy po prostu na to, ze duzo z nas zle sie odzywia. Myslalam, ze cos ktos slyszal. Ale widac to jakas dieta zarezerwowana dla blogerow czy maja to rozleklamowac czy co. Zaden smiertelnik nie wie o co chodzi.