Zostałam matka chrzestna , a ojcem chrzestnym jest chłopak o rok starszy , znałam go z widzenia i pisałam , okazało sie ,że jest bardzo miły , chodził kiedyś z moją koleżanka , nie wiem dlaczego sie rozstali , Ogólnie pisalismy i czasem był miły czasem chamski , potem okazało sie ze zrobił mi test ,żeby sprawdzic czy jestem jak inne dziewczyny bo duzo do niego pisze i go podrywa , bo ładny a on takich nie lubi , Odbył sie chrzest przyszedł tez własnie z dziewczyna która znałam , ale nie był jakos zaainteresowany nią , potem na sali , siedział na przeciwko mnie i uśmiechał do mnie , próbował zagadywac , ale ja jakos nie potrafiłam z nim rozmawiam i odpowiadałam mu pytanie na pytanie , byłam obojetna , Była tam równiez jego siostra w moim wieku , i on do niej ,Że cos mu wpadło do oka a ona " moze nie cos a ktos " i wogle siedzielismy tak na hustawce i czułam na sobie jego wzrok , na koniec jak wychodził myślałam ,ze podoba mi reke bo widział mnie pierwszy raz , a on dał mi buziaka i sie uśmiechnął. Myśle sobie chyba mnie polubił a moze i cos wiecej , myślalałam ze napisze , za kilka dni mielismy wyniki sesji poprawkowej z matury z matematyki i mówie a napisze czy zdał czy nie , a on zbywał mnie .Przed chrzcianami zapytał mnie czy on mi sie podoba ? a ja ze nie moge mu tego powiedziec jak go nie widziałam , piszac do niego o wyniki matur nawiązałam do tego pytania , a on ze nie jestem w jego typie i ze jedynie friends , i ze jakas ma na oku ale nie wie co z tego bedzie i wogole i ze ja mówie ze pewnie ci sie uda a on takie obojetnie " niewiem " i płaczaca buzka zdziewiłam sie po co mi to pisze ale ok a ja mówie no okey ale przeciez mozemy sie kolegowac i raz na ruski popisac , potem zaczał mnie podrywac ,że on chce moje zdj jakies ładne , i ze jednak nie jestem zła z wyglądu tylko ze jestem wyjątkowa ale za duzo pisze a on tego nie lubi , a ja mówie " po co ci moje zdj skoro ci sie nie podobam? A on " zeby sie przekonac własnie " Potem napisałam mu ze jestem zła na niego ze napisał mi ze woli spedzic czas z inna dziewczyna i nie ma czasu a jednak chce moje zdj " to zaczał mnie przepraszac ,że on nie jest debilem , a wiedziałam,że ma duzo kolezanek i mówie pewnie mnie bajeruje i wiekszosc lasek pyta czy mu nie wysla , wiec go zapytałam a on mi powiedział ,że od 3 miesiecy dopiero mnie jedną zapytał o zdjecie , i zaczał byc bardzo miły interesował sie mną , a na drugi dzien kiedy mielismy sie spotkkac na zdj , obejmował mnie , usmiechał do mnie a dzien wczesniej pytał co robie po zdjeciach a gdy doszło do tego dnia zdjec zmył sie bez pozegania , mam jeden wielki metlik o co mu chodzi i za kazdym razem mówi ze mnie lubi
Temat: Jak go zrozumiec?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak go zrozumiec?
Myślę, że jeżeli masz więcej niż 14 lat, to czas poważnie pomyśleć nad korepetycjami z języka polskiego, z gramatyki i z interpunkcji.
Odp: Jak go zrozumiec?
Daj sobie spokoj. Nie warto.