Problem ze stosunkiem partnerki do udziwnień w zbliżeniu intymnym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem ze stosunkiem partnerki do udziwnień w zbliżeniu intymnym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Problem ze stosunkiem partnerki do udziwnień w zbliżeniu intymnym

Mam problem, może coś doradzicie i pomożecie. Mam wspaniałą kobietę i rozumiemy się między sobą idealnie. Jednak problem polega na tym, że ja mam pewne upodobania fetyszysty, co do których Ona jest negatywnie nastawiona. Chciała to ze mną spróbować i realizowaliśmy to, jednak po pewnym czasie powiedziała mi że ona tego nie czuje i nie chce robić tego ze mną. Nie wiem jak mam na nią wpłynąć, bo tylko w tej kwestii nie możemy się dogadać. Z drugiej strony bardzo mi na niej zależy i nie wyobrażam sobie by ode mnie odeszła.

Co robić, pomóżcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem ze stosunkiem partnerki do udziwnień w zbliżeniu intymnym

A dlaczego to ona ma się dostosowywać do ciebie? Ty masz problem i ty możesz się dostosować do niej.

Spróbowała, nie spodobało jej się - to na co Ty chcesz wpływać?

4

no wiem, ale np. mnie to podnieca i ciężko zrezygnować jest, to nie takie proste, ale mi na niej tez zależy z drugiej strony

5

digital_pl napisał/a:

no wiem, ale np. mnie to podnieca i ciężko zrezygnować jest, to nie takie proste, ale mi na niej tez zależy z drugiej strony

No wie, ale jej to nie podnieca i cięzko jej się zmusić, to nie jest takie proste.

6

czyli co najlepiej zrobić

7

No nie wiem, to tak jakby ona stwierdziła, że jej zależy, żebyś jadł wątróbkę czy kaszankę czy coś, czego nie znosisz. I naciskała, że jej przecież zależy no. Spróbowałeś i nadal nie lubisz. To co powinna zrobić?

8

Skoro masz takie upodobania, to moze z nią porozmawiasz jeszcze na ten temat?

PS. pomogłem Ci? Widzisz... nie można Ci pomóc, bo nawet nie jesteś w stanie napisać co Cię kręci. Może seks oralny? Ooo... to powinna Ci to robić.  A może pissing riming? Wg mnie musisz ustąpić.

9

pissing, stopy i tematy pokrewne

10

sto to dl nie czy w two str.?

11

tylko żeby przy mnie robić piss oraz żebym ja ssał i wąchał stopy i tematy pokrewne

12 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-09-15 00:59:54)

myślę, że opinie pokrewne

13

Krótka piłka - może kiedyś ją to zaciekawi, a może nie. Zmuszanie ani namawianie nie pomoże. To już Twoja decyzja, czy jesteś w stanie czerpać przyjemność ze "zwykłego" seksu, czy też Twoje fetysze Tobą rządzą.

14

Fetysze te oczywiście są dla mnie ważne, ale zależy mi na niej bo ją kocham. Dlatego obecnie najważniejsze jest dla mnie ratowanie związku by w ogóle była ze mną i postanowiłem nic na ich temat nawet nie wspominać żeby jej nie podnosić ciśnienia. Może za jakiś czas to ona pierwsza zacznie coś mówić, ja nie zacznę w każdym razie żeby nie popsuć nic.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem ze stosunkiem partnerki do udziwnień w zbliżeniu intymnym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024