Poszukuję dobrego inhalatora do domu – jakieś typy z waszej strony? Widzę w necie że mi na Ceneo ostatnio podrzuca taki model jak Sanity Simple, ma ktoś?
Chciałabym sobie kupić ten inhalator, z uwagi na to, że robi wrażenie dość mobilnego, nie trzeba go będzie dźwigać. Ktoś może potwierdzić, że faktycznie jest poręczny?
Tak ten Simple jest bardzo lekki, nie ma problemu żeby go na szybko złożyć spakować i zabrać na jakiś wyjazd. Myśmy go brali na wakacje ostatnio, żeby synek miał inhalacje na bieżąco.
Chcę sobie zamówić ten inhalator i pewnie dzisiaj albo jutro kupię. Potem jak dojdzie to może jeszcze się tutaj odezwę i napiszę kapkę więcej o tym jak działa.
Na całe szczęście aparat był dobrze opakowany, także nic w transporcie nie ucierpiało. Już mam i już korzystałam z automatu. Poszło gładko, nie spodziewałam się że aż tak szybko uda się przyjąć lek. Łatwe sterowanie, czuć że aerozol idzie w głąb a nie osadza się na górze. Z takich minusów jakbym miała coś wskazać to może design – nie porywa.
podepnę się pod temat inhalatora, my mamy z pneumatyczny, chyba działa ok, nie mam dużego doświadczenia w inhalacjach bo dopóki syn nie chodził do przedzkola to nie było źle ale w tym roku się zaczęło, czym zazywczaj inhalujecie? My mamy zapisane budixon neb 2 razy dziennie, miały wasze dzieci? jak na to reagowały? czy przed samym snem można robić inhalacje?