Ciężkie dni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ciężkie dni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Ciężkie dni

Witam! Nie wiem czy dobrze trafiłam otóż mam pewien problem z miesiączkami. W pierwsze dni strasznie boli mnie kręgosłup i jajniki ( czasami doprowadza to nawet do omdlenia) dochodzą jeszcze do tego zwracanie każdej tabletki przeciwbólowej, jestem ospała, nic mi się nie chce, bardzo źle się czuję. Czy któraś z was też ma takie ciężkie dni? Jak można temu zapobiec? Czytałam na internecie że zaparzone nasiona kopru pomagają, próbowałam ale działają tylko na 10-15 minut a potem ból wraca z podwójną siłą. Niewiem co mam zrobić? Dodam jeszcze że mam bardzo nieregularne miesiączki.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciężkie dni

Kręgosłup też mnie boli, ale nie do omdlenia...
Byłaś u lekarza? Jak Ci jeden powie, że "taka Twoja uroda" bo tacy ginekolodzy się zdarzają, to idź do innego.

3

Tak byłam u różnych i u każdego słyszałam to samo ,,Jak pani urodzi dziecko to wszystkie dolegliwości miną". Próbowałam nawet różnych tabletek anty, fakt po nich brzuch nie bolał podczas miesiączki ale strasznie tyłam. Dodam jeszcze że kilka lat temu miałam problemy z jajnikami ( zapalenie jajników, cysty na jajnikach).

4

22ara22 napisał/a:

Tak byłam u różnych i u każdego słyszałam to samo ,,Jak pani urodzi dziecko to wszystkie dolegliwości miną". Próbowałam nawet różnych tabletek anty, fakt po nich brzuch nie bolał podczas miesiączki ale strasznie tyłam. Dodam jeszcze że kilka lat temu miałam problemy z jajnikami ( zapalenie jajników, cysty na jajnikach).

Przysięgam, nie wiem skąd biorą się tacy durni ginekolodzy znający jedyną diagnozę na wszelkie kobiecie dolegliwości 'Jak pani urodzi dziecko to wszystkie dolegliwości miną".

Otóż niekoniecznie miną. Powiedziałaś ginekologowi, że interesuje cię leczenie teraz a nie czekanie do porodu?

5

Tak mówiłam ale ciągle słyszę ,, przecież z pani jajnikami wszystko jest w porządku" albo ,, Pani ma 31 lat czas już na dziecko bo później to już będzie za późno". I tak w kółko. Jak już wcześniej pisałam brała różne rodzaje tabletek anty (czułam się jak królik doświadczalny) ale po każdych strasznie tylam, również nuva ring z którym strasznie niekomfortowo  się czułam. Na dzień dzisiejszy nie biorę żadnych tabletek anty tylko podczas miesiaczki tabletki ketonal 100 po których cały dzień przesypiam.

6

Takie bolesne miesiączki mogą być objawem wielu chorób. Np. przy  problemach z tarczycą mogą być takie  objawy, dlatego lepiej wszystko sprawdzić. Moja siostra tak miała i praktycznie nie mogą wyjść z domu w takie dni…

7

Zmień tego lekarza...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ciężkie dni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024