Witajcie, mam od pewnego czasu problem.. Otóż zacznę od tego, że jestem dość młodą osobą (18 lat), może pojawić się krytyka na moje zachowanie, które zaraz opisze i po którym mam wątpliwości. Dokładniej w czwartek (24.08) "przytulałam się" z moim chłopakiem. Mam na myśli to, że nie było momentu wejścia członka do pochwy, ale było parę sytuacji, tzn: chłopak jednorazowo dotknął swojego członka, po czym wytarł ręce i robił mi przyjemność rękoma, dotknął delikatnie pare razy członkiem okolice warg sromowych i byłam naga na jego kroczu, a on w bokserkach. Chodzi mi o płyn preejakulacyjny, do wytrysku doszło pare godzin później na jego brzuch poprzez penetrację jego narządów moimi rękoma. Czy te sytuacje mogą prowadzić do ciąży? Okresy mam jak na złość nieregularne, potrafią być raz 28 dniowe, raz 22, raz 35.. taka moja uroda. Jednakże przed okresem mam różne objawy, raz wzdęcia brzucha, raz ból piersi, a innym razem zmęczenie. Od "stosunku" minelo raptem 6 dni, a ja w niedziele zaczęłam odczuwać ból i powiększenie w tylko jednej piersi (do teraz się utrzymuje), od niedawna zmęczenie, wzdęcie i częstomocz, w dodatku ból pleców, ale możliwe, ze jest to spowodowane powrotem na siłownie. Aktualnie jest mój 17 dzień cyklu, nie jestem pewna czy te objawy mogą wskazywać na ciąże w tak krótkim czasie (3/4 dni) czy jest to pms, proszę o pomoc.
Nie, to nie jest mozliwe. Wytrysk musialby nastapic wewnatrz w pochwie. To nie in vitro, zeby na palcu przeniesc plemniki zdolne do zaplodnienia komorki jajowej. Natomiast zastanawialas sie nad antykoncepcja? Moze sie myle, ale wydaje mi sie, ze jestes dziewica. Skoro boisz sie ciazy, to musisz pomyslec o sposobie zabezpieczania sie. I nie daj na siebie zwalic calej odpowiedzialnosci za zabezpieczenie. Chlopak powinien byc tak samo odpowiedzialny. Rozmawialiscie juz na ten temat?
Omg, mnie zastanawia jak wyglądała ta penetracja jego narządów Twoimi rękoma
Jesteś młoda i świrujesz, dziecka z tego nie będzie
Nie, to nie jest mozliwe. Wytrysk musialby nastapic wewnatrz w pochwie. To nie in vitro, zeby na palcu przeniesc plemniki zdolne do zaplodnienia komorki jajowej. Natomiast zastanawialas sie nad antykoncepcja? Moze sie myle, ale wydaje mi sie, ze jestes dziewica. Skoro boisz sie ciazy, to musisz pomyslec o sposobie zabezpieczania sie. I nie daj na siebie zwalic calej odpowiedzialnosci za zabezpieczenie. Chlopak powinien byc tak samo odpowiedzialny. Rozmawialiscie juz na ten temat?
Może powinnismy porozmawiać, na następnym spotkaniu z nim o tym pogadam, tak będzie lepiej. Dziękuje za odpowiedz.
Omg, mnie zastanawia jak wyglądała ta penetracja jego narządów Twoimi rękoma
![]()
Jesteś młoda i świrujesz, dziecka z tego nie będzie
A jeśli ostatni cykl miałam jakoś 25 dniowy, a teraz mam 17 dzień cyklu i już te objawy, które powyżej wypisałam- one świadczą prędzej o pms, a nie o ciąży?
Świadczą, że musicie się narobić na 500+
Świadczą, że musicie się narobić na 500+
Tzn? Bo nie rozumiem
"przytulałam się" z moim chłopakiem. Mam na myśli to, że nie było momentu wejścia członka do pochwy, ale było parę sytuacji, tzn: chłopak jednorazowo dotknął swojego członka, po czym wytarł ręce i robił mi przyjemność rękoma, dotknął delikatnie pare razy członkiem okolice warg sromowych i byłam naga na jego kroczu, a on w bokserkach. Chodzi mi o płyn preejakulacyjny, do wytrysku doszło pare godzin później na jego brzuch poprzez penetrację jego narządów moimi rękoma.
Jeśli nie sprzedałaś jeszcze praw autorski jakiemuś kabaretowi (Paranienormalni będą najlepszym wyjściem) to wrzuć na wykop...
Odpowiem tylko na pytanie w tytule.
Tak, taka ciąża, w historii ludzkości miała miejsce. Na pocieszenie dodam, że tylko raz...