Bóle podbrzusza po stosunku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bóle podbrzusza po stosunku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Bóle podbrzusza po stosunku

Witajcie. 3 dni temu uprawialiśmy sex ze swoją dziewczyną. Już po stosunku powiedziała mi, że boli ją prawa dolna część brzucha. Od tamtej pory boli ją praktycznie non stop, szczególnie gdy chodzi lub po oddaniu moczu. Co może być przyczyną? Oczywiście się zabeczpieczyliśmy, a ja po stosunku dokładnie sprawdziłem, czy prezerwatywa nie była pęknięta (żeby nie było pomówień o brak zabeczpiecznia tongue)

(piszę z jej konta, nie ma dostępu do internetu a chcemy wiedzieć co MOŻE być przyczyną, oczywiście dziewczyna uda się do ginekologa jeżeli ból nie minie).

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bóle podbrzusza po stosunku

Uprawiacie seks regularnie? Czy była rozluźniona, zrelaksowana podczas?

3

Chomikowa napisał/a:

Uprawiacie seks regularnie? Czy była rozluźniona, zrelaksowana podczas?

To był nasz pierwszy stosunek od kilku miesięcy, myślę, że była rozluźniona bo sama go zainicjowała.

4

ktoś może coś o tym wiedzieć? Może z własnego doświadczenia?

5 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-08-21 22:44:54)

Poobijana macical lub pecherz.

Choc to nie powinno sie utrzymywac dluzej niż 2  dni.

Moze to tez byc efekt jakiefos innego problemu, ale wtedy trudno wyrokowac.

Na moim przykladzie - miałam dosc mocne tyłozgiecie macicy i wlasnie bylo tak, ze po dluzszej przerwie, po nawet srednio intensywnym seksie czulam sie tak, jakby mnie ktos po brzuchu skopał. Czasem do tego stopnia ze sie musialam ratowac tabletkami przeciwbolowymi przez nastepny dzien.

Aaale... to moze byc tez inna rzecz... z prawej strony, na dole, w przyblizeniu tam, gdzie wyrostek robaczkowy znajduje sie tez jajnik (drugi znajduje sie symetrycznie po  lewej stronie)  taki ból utrzymujacy sie dzien lub dwa to moze byc objaw owulacji (mam nadzieje, ze uzywaliscie prezerwatyw) a jezeli sie doda do bolu owulacyjnego bol potłuczonych narzadow wewnetrznych to efekt moze byc taki...

Przy regularnym seksie organizm sie czesciowo przyzwyczaja  P

6

Iceni napisał/a:

Poobijana macical lub pecherz.

Choc to nie powinno sie utrzymywac dluzej niż 2  dni.

Moze to tez byc efekt jakiefos innego problemu, ale wtedy trudno wyrokowac.

Na moim przykladzie - miałam dosc mocne tyłozgiecie macicy i wlasnie bylo tak, ze po dluzszej przerwie, po nawet srednio intensywnym seksie czulam sie tak, jakby mnie ktos po brzuchu skopał. Czasem do tego stopnia ze sie musialam ratowac tabletkami przeciwbolowymi przez nastepny dzien.

Aaale... to moze byc tez inna rzecz... z prawej strony, na dole, w przyblizeniu tam, gdzie wyrostek robaczkowy znajduje sie tez jajnik (drugi znajduje sie symetrycznie po  lewej stronie)  taki ból utrzymujacy sie dzien lub dwa to moze byc objaw owulacji (mam nadzieje, ze uzywaliscie prezerwatyw) a jezeli sie doda do bolu owulacyjnego bol potłuczonych narzadow wewnetrznych to efekt moze byc taki...

Przy regularnym seksie organizm sie czesciowo przyzwyczaja  P

Tak, używaliśmy prezerwatyw, dziewczyna była 3 dni po okresie. Może rzeczywiście coś "poobijane" lub naruszone, bo robiliśmy to dosyć intensywnie.

7

Byc moze to endometrioza i ma torbiele na jajnikach. Niech idzie do ginekologa smile
Pisze z autopsji.

8

Tak jak napisałeś, robiliście to dosyć intensywnie po długiej przerwie. Następnym razem nie szarżuj tak i rób to z większym wyczuciem smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bóle podbrzusza po stosunku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024