Dojrzała kobieta i małolat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dojrzała kobieta i małolat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40 ]

Temat: Dojrzała kobieta i małolat

Dzień dobry wszystkim,
jestem facetem 21 lat raczej uroda chłopięca, niebieskooki blondyn i miałem dzisiaj taką sytuacje w autobusie. Dosiadłem się do takiej 40-50 letniej dojrzałej ale atrakcyjnej kobiety. Nie mogłem oderwać od niej wzroku, zadbana, opalona i sliczna. Ona patrzyła się na mnie i odrywała wzrok, później kiedy wysiadała niby lekko wpadła na mnie kiedy autobus zahamował, dotkneł swoimi posladkami mojego kolana, tuż przed wyjsciem jeszcze stała i przeczesywała swoje włosy rękoma od mojej strony.
Czy to mogło cos znaczyć? Bardzo mi się podobała ale wstydziłem się zagadać ze względu na różnicę wieku? Czy Wam- dojrzałe kobiety podobają się sporo młodsi?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dojrzała kobieta i małolat

A może to był przypadek, że na Ciebie wpadła i dotknęła Twoich kolan? Nie przeszkadza Ci, że mogłaby być Twoja matka?

3

123girl napisał/a:

A może to był przypadek, że na Ciebie wpadła i dotknęła Twoich kolan? Nie przeszkadza Ci, że mogłaby być Twoja matka?

To mógł byc przypadek ale raczej nie, tym bardziej dotykanie swoich włosów i zalotne spojrzenia. Miała powyżej 30 ale była bardziej zadbana niż niektóre 20-latki. Co sądzicie dojrzałe kobiety? Macie czasami takie fantazje?

4

Może kawałek kotleta przykleił Ci się do twarzy, to i zerkała...

5

Ja sądzę że moze to Twoja mama byla.

6

Sory, ale ja tego nie czaje.. Nadal mam wizję matki i syna.... fuuu

7 Ostatnio edytowany przez kubix06 (2017-08-21 20:34:03)

Anet19 napisał/a:

Ja sądzę że moze to Twoja mama byla.

czemu kobiety takie jestescie, nikt oprócz niej na mnie nie zerkał, fajna atrakcyjna kobieta 30-40 lat może to aż taka duza różnica wieku? Nie wchodzi w grę że chciała przygody? Nigdy nie miałyscie fantazji o romansie z młodszym big_smile?

8

To ile ona miała? powyżej 30, 40 czy 50.
Nie wiem, co palisz, ale ci szkodzi.

Nie było cię już tutaj?

9

ósemka napisał/a:

To ile ona miała? powyżej 30, 40 czy 50.
Nie wiem, co palisz, ale ci szkodzi.

Nie było cię już tutaj?

Miała 40-50 ale wyglądała jakby niedawno 30 skończyła. Nie było mnie tutaj a czemu pytasz?

10

Déjà vu smile

11

ósemka napisał/a:

Déjà vu smile

Też się zastanawiam wink Bo coś się tak jakoś ostatnio dziwnie "mnożą" tematy o dwudziestolatku i czterdziestolatce tongue Jakaś epidemia? big_smile

12

ósemka napisał/a:

Déjà vu smile

pierwszy raz mnie spotkała taka sytuacja że starsza atrakcyjna kobieta była prawdopodobnie mną zainteresowana i ja nią też dlatego pytanie czy macie czasami takie chwile że chcecie poznac sporo młodszych czy patologia i tyle big_smile ?

13

123girl napisał/a:

Tylko, że to nie jest jego matka, a młodzi mężczyźni często interesują się starszymi kobietami.

Trochę empatii. Myślę, autorze, że możesz spróbować zagadać tak jak potrafisz ( mając w głowie scenariusze gdzie mógłbyś się z taką kobietą wybrać )

14

rinho91 napisał/a:
123girl napisał/a:

Tylko, że to nie jest jego matka, a młodzi mężczyźni często interesują się starszymi kobietami.

Trochę empatii. Myślę, autorze, że możesz spróbować zagadać tak jak potrafisz ( mając w głowie scenariusze gdzie mógłbyś się z taką kobietą wybrać )

Proszę Cię, nie podpuszczaj go big_smile

15

SonyXperia napisał/a:

big_smile

16

SonyXperia napisał/a:
rinho91 napisał/a:
123girl napisał/a:

dlaczego nie to cos złego big_smile? już nie mam okazji jej złapać bo wstydziłem się zagadać ale mam nauczkę na przyszlosc

17

kubix06 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rinho91 napisał/a:

dlaczego nie to cos złego big_smile? już nie mam okazji jej złapać bo wstydziłem się zagadać ale mam nauczkę na przyszlosc

Nie. OK smile Na drugi raz zagadaj. Będziesz miał jeszcze lepszą nauczkę na przyszłość big_smile

18

A mnie zawsze ciekawiło stanowisko ludzi którzy tak krytykują autora, niby twierdzicie że mogłaby być jego matką i sugerujecie że to pewien rodzaj pedofili a związek 40latka z 20latką pewnie byście zaakceptowały, ahh ta hipokryzja ludzka.

19

kubix06 -- fajny pomysł, tylko jak taką panią poderwać, co? Właśnie tutaj jest trudność. Trzeba było z nią porozmawiać.

20

Tom94 napisał/a:

A mnie zawsze ciekawiło stanowisko ludzi którzy tak krytykują autora, niby twierdzicie że mogłaby być jego matką i sugerujecie że to pewien rodzaj pedofili a związek 40latka z 20latką pewnie byście zaakceptowały, ahh ta hipokryzja ludzka.

Takie samo mam zdanie o związku 40latka z 20latką, ale to moje zdanie. Nie każdy musi się z nim zgadzać:)

21 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-08-21 23:48:35)

kubix06 napisał/a:

Czy Wam- dojrzałe kobiety podobają się sporo młodsi?

Podobają, o ile w ogóle jest się co podobać, ale nie w taki sposób, jak masz na myśli. Ładne jest ładne i na tym koniec. Tak jak podobają się urocze pieski czy kotki big_smile, miło jest spojrzeć na ładną kobietę, przystojnego mężczyznę, można też zachwycać się pięknym widokiem. Chodzi o zmysł estetyczny i NIC więcej.

22

Priscilla napisał/a:
kubix06 napisał/a:

Czy Wam- dojrzałe kobiety podobają się sporo młodsi?

Podobają, o ile w ogóle jest się co podobać, ale nie w taki sposób, jak masz na myśli. Ładne jest ładne i na tym koniec. Tak jak podobają się urocze pieski czy kotki big_smile, miło jest spojrzeć na ładną kobietę, przystojnego mężczyznę, można też zachwycać się pięknym widokiem. Chodzi o zmysł estetyczny i NIC więcej.

No własnie o takie opinie mi chodzi smile. Ja mam takie samo zdanie jak bym sobie teraz pomyslał ze mogłaby mi się podobać 11 latka jak mam 22 lata to chore, ale w drugą stronę czyli taka 40 jest fascynacja, głównie ta kobiecosc w tym wieku najbardziej jest widoczna co bardzo pociąga mężczyzn big_smile

23

Gary napisał/a:

kubix06 -- fajny pomysł, tylko jak taką panią poderwać, co? Właśnie tutaj jest trudność. Trzeba było z nią porozmawiać.

e tam nie wydaje mi się. Wystarczy proste slicznie wyglądasz, gdzie bylas na wakacjach skąd taka opalenizna, gdzie pracujesz gdzie się tak spieszys etc. Jesli kobiecie też bys wpadł w oko mysle że sama by ciągneła dialog wink

24

Zainwestuj w sprzęt do nordic walking Kubix06 i zawsze miej go przy sobie, kiedy może nadarzyć się okazja spotkania kobiety, o której marzysz. To teraz jest bardzo popularne wśród 40+

25

rinho91 napisał/a:

Zainwestuj w sprzęt do nordic walking Kubix06 i zawsze miej go przy sobie, kiedy może nadarzyć się okazja spotkania kobiety, o której marzysz. To teraz jest bardzo popularne wśród 40+

haha ale one własnie chcą zmiany big_smile

26

Fajnie, że masz dystans do siebie smile No cóż. Jeśli Twoje pasje nie ustaną [ piękne słówko smile] to możesz zarejestrować się do jakiegoś serwisu tematycznego, na którym umówisz się z kobietami 40+

27

kubix06 napisał/a:
Gary napisał/a:

e tam nie wydaje mi się. Wystarczy proste slicznie wyglądasz, gdzie bylas na wakacjach skąd taka opalenizna, gdzie pracujesz gdzie się tak spieszys etc. Jesli kobiecie też bys wpadł w oko mysle że sama by ciągneła dialog wink

Nie wydaje Ci się? Ale jakoś jej nie poderwałeś... widzisz... smile

28 Ostatnio edytowany przez LolekBolek (2017-08-22 05:48:27)

Jeśli Ci się podobała, to trzeba było coś w tym kierunku zrobić, a nie patrzeć na wiek. Niektóre kobiety lubią młodsze ciałka, inne wolą bardziej dojrzałych. Tak czy siak, teraz to już po ptokach. Pluj sobie w brodę.

29

Ja w przeciwieństwie do innych kobiet w tym wątku, wcale cię nie skrytykuję. Co więcej, mam wrażenie, że wielu mężczyzn lubi starsze kobiety. I faktycznie często nie mają śmiałosci podejśc, tylko się gapią, ale może to dlatego bo jestem ich szefową big_smile.
Najważniejsze w związku to oprócz chemii oczywiscie, zgranie charakterów, a nie ile kto ma lat. Choc przyznam, że 25 lat róznicy jest raczej dla odważnych smile.

30

ósemka napisał/a:

Nie było cię już tutaj?

Mnożą się wątki o tej samej tematyce.
Chłopcom marzy się po prostu seks z doświadczoną kobietą, która ma ich czegokolwiek nauczyć w tej sferze.

31 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-08-22 10:40:52)

Tom94 napisał/a:

Ja nie krytykuję. Dla mnie jednak dwadzieścia lat różnicy w takiej konfiguracji to totalna przepaść. Jednak większości młodych mężczyzn wydaje się, że skoro są młodzi to z automatu są atrakcyjni dla takiej ryczącej czterdziestki, bo te czterdziestki są ryczące i tylko w głowie im młode ciałko - jakie to ma być proste big_smile Bez urazy, ale na przykład ja nie widzę męskiej atrakcyjności u dwudziestoletniego chłopaka. No sorry, panowie

32

SonyXperia napisał/a:

Bez urazy, ale na przykład ja nie widzę męskiej atrakcyjności u dwudziestoletniego chłopaka. No sorry, panowie

Ja się pod tym podpiszę.

33 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2017-08-22 12:04:32)

Nie kręcą mnie faceci 2 paroletni.I nigdy nie kręcili mnie młodsi.Czasem coś tam odpowiem jak kelner np. zagada jakoś tak bardziej prywatnie-ale nawet jak mu się wydaje,że go próbuję rwać to sobie po prostu jaja robię smile
Jak taki 20 latek się na mnie patrzy to ja też spojrzę,uśmiechnę się.Ale to absolutnie nie znaczy,że mi się podoba.Ot, po prostu jestem uprzejma.
Kiedyś,na imprezie,którą organizował mój mąz po zdanej specjalizacji trafił się taki chłopak,który przyszedł ze współpracownicą męża.Pokłocili się,ona wyszła a on nie znał nikogo i tak sam siedział.Mąż chciał być miły,poprosił go do naszego stołu.I tak siedziałam obok niego i chcąc być miłą zagadywałam.
Po jakimś czasie się ulotniłam a chłopak odszukał mego męża i rzucił mu,że ja i tak się bardziej nim-tym chłopakiem interesuję i że on-mój mąż jest na pewno zazdrosny.I on się będzie bić z moim mężem:) smile
A mnie ten chłopak absolutnie nie interesował,chciałam być uprzejma,więc chwilę porozmawiałam.A chłopaczyna jakieś  fantastyczne wnioski wysnuł.
Więc trzeba uważać bo można wyjść na głupka smile

34 Ostatnio edytowany przez kubix06 (2017-08-22 12:17:49)

SonyXperia napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Ja nie krytykuję. Dla mnie jednak dwadzieścia lat różnicy w takiej konfiguracji to totalna przepaść. Jednak większości młodych mężczyzn wydaje się, że skoro są młodzi to z automatu są atrakcyjni dla takiej ryczącej czterdziestki, bo te czterdziestki są ryczące i tylko w głowie im młode ciałko - jakie to ma być proste big_smile Bez urazy, ale na przykład ja nie widzę męskiej atrakcyjności u dwudziestoletniego chłopaka. No sorry, panowie

Czyli wolisz 50 letniego faceta, bez urazy ale często z piwnym brzuchem, łysiną i brakiem energii, któremu często nigdzie nawet nie chce się wyjść gdzieś z kobietą? Wiem to po swojej babci która ma w prawdzie 70 lat ale narzeka nawet na 50-60 latków że są nudni i zostawia ich po kolei big_smile

35

Posmialam sie tym razem na tym watku :-).

Chlopie, nie przejmuj sie. Na angielskojezycznym internecie funkcjonuje przekonanie, ze skor pare celebrytek ma mlodszych ( Madonna, obecnie Celine Dion i pare innych), to starsza kobieto nie wpadaj w panike, bo Twoj facet sie jeszcze nie urodzil :-). Pelno tych obrazkow na sieci.

Ja tez czasem sobie popatrze na mlode cialko, majac 40 lat na karku. Patrzec nikt nikomu nie broni, traktuje to jak patrzenie na obiekt estetyczny, czyli piekny. To jak patrzenie na wystawy sklepowe. Co w tym zlego? Piekne obiekty nalezy podziwiac. Pozartuje czlowiek czasami z kolezankami w restauracji  z dupki kelnera, ktory nas obsluguje, troche sie posmiejemy, i jest fajnie, nic zdroznego.

Chcesz zaczepic starsza- zaczepiaj. Na czums trzeba te umiejetnosci uwodzenia cwiczyc w koncu :-).

36

kubix06 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Tom94 napisał/a:

Czyli wolisz 50 letniego faceta, bez urazy ale często z piwnym brzuchem, łysiną i brakiem energii, któremu często nigdzie nawet nie chce się wyjść gdzieś z kobietą? Wiem to po swojej babci która ma w prawdzie 70 lat ale narzeka nawet na 50-60 latków że są nudni i zostawia ich po kolei big_smile

Powtórzę raz jeszcze: osobiście nie widzę męskiej atrakcyjności u dwudziestoletniego chłopaka.

Nie ma w tym nic osobistego w stosunku do tych dwudziestoletnich chłopaków. Mnie po prostu nie kręcą.

37

Mama Emigrantka napisał/a:

Chlopie, nie przejmuj sie. Na angielskojezycznym internecie funkcjonuje przekonanie, ze skor pare celebrytek ma mlodszych ( Madonna, obecnie Celine Dion i pare innych), to starsza kobieto nie wpadaj w panike, bo Twoj facet sie jeszcze nie urodzil :-). Pelno tych obrazkow na sieci.

Ja tez czasem sobie popatrze na mlode cialko, majac 40 lat na karku. Patrzec nikt nikomu nie broni, traktuje to jak patrzenie na obiekt estetyczny, czyli piekny. To jak patrzenie na wystawy sklepowe. Co w tym zlego? Piekne obiekty nalezy podziwiac. Pozartuje czlowiek czasami z kolezankami w restauracji  z dupki kelnera, ktory nas obsluguje, troche sie posmiejemy, i jest fajnie, nic zdroznego.

Chcesz zaczepic starsza- zaczepiaj. Na czums trzeba te umiejetnosci uwodzenia cwiczyc w koncu :-).

Z zagadywaniem do młodych nie mam problemu ale do starszych jest taki szacunek w pozytywnym sensie big_smile, są jakby takie niedostępne ale w głebi widać że czasami chciałyby zaszaleć. Nie ma nic lepszego niż zadbana dojrzała kobieta smile. Na prawdę niektórych facetów pociągają lekkie zmarszczki bo to świadczy o dojrzalości właśnie big_smile. A tak szczerze lubicie być podrywane przez młodszych?

38 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-08-22 12:48:31)

kubix06 napisał/a:

Zapominasz jednak, że ten łysy facet z piwnym brzuchem i brakiem energii może nadrabiać intelektem, a taki dwudziestolatek zwykle jest jeszcze głupiutki i nieopierzony. Dojrzała kobieta może w nim widzieć młode, jędrne ciałko, ale mentalnie prawdopodobnie będzie przepaść.

kubix06 napisał/a:

A tak szczerze lubicie być podrywane przez młodszych?

Inteligentny podryw działa jak komplement, ale to się w tym wieku rzadko zdarza, więc raczej irytuje niż nobilituje.

39

kubix06 napisał/a:

Z zagadywaniem do młodych nie mam problemu ale do starszych jest taki szacunek w pozytywnym sensie big_smile, są jakby takie niedostępne ale w głebi widać że czasami chciałyby zaszaleć. Nie ma nic lepszego niż zadbana dojrzała kobieta smile. Na prawdę niektórych facetów pociągają lekkie zmarszczki bo to świadczy o dojrzalości właśnie big_smile. A tak szczerze lubicie być podrywane przez młodszych?

Wątpię, czy kolega ma chociaż te 20 lat big_smile
Rok szkolny zaczyna się już chyba niedługo wink

40

SonyXperia napisał/a:
kubix06 napisał/a:

Wątpię, czy kolega ma chociaż te 20 lat big_smile
Rok szkolny zaczyna się już chyba niedługo wink

kończę studia, mam wysłać indeks? Nie wiem skąd u niektórych z was tyle zawiści, człowiek miło o was mówi nie obraża a dostaje tylko ośmieszające opinie, chyba faktycznie jest sporo różnica pokoleniowa...

Posty [ 40 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dojrzała kobieta i małolat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024