lekkomyslny i naiwny facet - jak z tym zyc, czy sie da? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » lekkomyslny i naiwny facet - jak z tym zyc, czy sie da?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: lekkomyslny i naiwny facet - jak z tym zyc, czy sie da?

Witajcie. Jestem ze swoim facetem od roku. Uklada nam sie dobrze. Jest 5 lat ode mnie mlodszy. W relacji wykazuje duzo troski, czulosci, dzieli sie ze mna swoim swiatem, chce dla nas dobrze. Jednak w niektorych sytuacjach jego zachowanie sprawia, ze opadaja mi rece i jestem na niego wsciekla i zastanawiam sie, jak bedzie dalej. Jak z kims takim ukladac sobie zycie? Robi glupie i lekkomyslne rzeczy. Kilka dni temu kupil auto. Nie bede juz skupiac sie na szczegolach. po zawrtej transakcji wrocil do domu. Zaznacze, ze sprzedawca jest z innego miasta. W umowe sprzedazy moj chlopak wpisal swoja siostre jako wspolwlasciciela. Niestety ona sie rozmyslila, wiec ja skreslil. W Urzedzie Skarbowym nie chcieli przyjac pokreslonego dokumentu. Moj facet chcial sporzadzic nowa umowe ze sprzedawca, tylko ze ten zapadl sie pod ziemie. Byl z nim utrudniony kontakt. wiec kupil nowy formularz umowy i ...podpisal sie za tego goscia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: lekkomyslny i naiwny facet - jak z tym zyc, czy sie da?
Amneris83 napisał/a:

Witajcie. Jestem ze swoim facetem od roku. Uklada nam sie dobrze. Jest 5 lat ode mnie mlodszy. W relacji wykazuje duzo troski, czulosci, dzieli sie ze mna swoim swiatem, chce dla nas dobrze. Jednak w niektorych sytuacjach jego zachowanie sprawia, ze opadaja mi rece i jestem na niego wsciekla i zastanawiam sie, jak bedzie dalej. Jak z kims takim ukladac sobie zycie? Robi glupie i lekkomyslne rzeczy. Kilka dni temu kupil auto. Nie bede juz skupiac sie na szczegolach. po zawrtej transakcji wrocil do domu. Zaznacze, ze sprzedawca jest z innego miasta. W umowe sprzedazy moj chlopak wpisal swoja siostre jako wspolwlasciciela. Niestety ona sie rozmyslila, wiec ja skreslil. W Urzedzie Skarbowym nie chcieli przyjac pokreslonego dokumentu. Moj facet chcial sporzadzic nowa umowe ze sprzedawca, tylko ze ten zapadl sie pod ziemie. Byl z nim utrudniony kontakt. wiec kupil nowy formularz umowy i ...podpisal sie za tego goscia.

Obowiązkiem zarówno kupującego, jak i sprzedającego jest powiadomić Wydział Komunikacji o zbyciu/nabyciu pojazdu.
Jeżeli WK dopatrzy się rozbieżności w posiadanych dokumentach zostanie wezwany celem wyjaśnienia.
Sprawa trafia do prokuratury, ta sporządza akt oskarżenia i znajdzie swój finał w sądzie.

Chłopak jest zagrożony art. 270 Kodeksu Karnego:
"§ 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.”

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » lekkomyslny i naiwny facet - jak z tym zyc, czy sie da?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024