Seks a uczucia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Seks a uczucia

Czy warto iść do łozka z facetem, ktory mi sie bardzo podoba? Spotkalismy sie dwa razy, od razu mi sie spodobal, na drugim spotkaniu doszlo do seksu ale nie byl zbyt udany bo ja bylam bardzo niepewna czy tego chce (chcialam ale balam sie, bo nigdy nie spalam z nikim bez zwiazku) i mialam wczesniej tylko jednego partnera. Jednak on mi sie bardzo podoba, wiec nie moglam sie oprzec. Ostatnio mielismy dosc pikantna rozmowe, powiedzial ze gdy przyjedzie (teraz jest w innym kraju) to zrealizujemy nasza rozmowe... w sumie sama przyznalam ze chce z nim uprawiac seks bo jest to zgodne z prawdą... Problem w tym, ze on mi sie podoba i pod wzgledem wizualnym i fajnie sie z nim rozmawialo. Nie znamy sie ale czuje ze moglabym sie w nim zakochac. Czy zaryzykowac? Czuje do niego duzy pociag fizyczny i nie wiem czy dobrze robie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks a uczucia

Jesteś dorosła i on jest dorosły, więc róbcie to na co macie ochotę. Nie widzę problemu smile

3

soylaprincesa napisał/a:

Czy warto iść do łozka z facetem, ktory mi sie bardzo podoba?

Oczywiście! To wspaniałe przeżycie smile smile Niezastąpione, niezapomniane, niemożliwe do kupienia.

Spotkalismy sie dwa razy, od razu mi sie spodobal, na drugim spotkaniu doszlo do seksu ale nie byl zbyt udany bo ja bylam bardzo niepewna czy tego chce (chcialam ale balam sie, bo nigdy nie spalam z nikim bez zwiazku) i mialam wczesniej tylko jednego partnera. Jednak on mi sie bardzo podoba, wiec nie moglam sie oprzec.

No i fajnie. Oczywiście seks tylko w gumie, bezpiecznie, abyś nie złapała choroby i w ciążę nie zaszła.

Ostatnio mielismy dosc pikantna rozmowe, powiedzial ze gdy przyjedzie (teraz jest w innym kraju) to zrealizujemy nasza rozmowe... w sumie sama przyznalam ze chce z nim uprawiac seks bo jest to zgodne z prawdą... Problem w tym, ze on mi sie podoba i pod wzgledem wizualnym i fajnie sie z nim rozmawialo. Nie znamy sie ale czuje ze moglabym sie w nim zakochac. Czy zaryzykowac? Czuje do niego duzy pociag fizyczny i nie wiem czy dobrze robie.

Dobrze robisz, dobrze. Dorośli ludzie uprawiają seks gdy oboje mają na to ochotę. Ale dbaj o zdrowie i antykoncepcję.

4

Sama znasz się najlepiej, jeśli się boisz, że się zakochasz a on nie, to może przystopuj. A nie możecie sie przez jakiś czas spotykać bez seksu?przecież nie musisz tego robić na każdym spotkaniu.

5

Nie widzę tu niczego, żeby stwierdzić że "źle robisz" smile

6

Zrób tak żebyś później tego nie żałowała. Pytanie, czy będziesz żałować, że do tego nie doszło, czy wręcz przeciwnie wink

Musisz go wyczuć. Skoro mówisz, że mogłabyś go pokochać (cokolwiek to znaczy) to musisz wyczuć, przekonać się w jakiś sposób, że on myśli podobnie, żebyś później nie musiała zakładać wątku o niespełnionym uczuciu.

7

soylaprincesa napisał/a:

Czy warto iść do łozka z facetem, ktory mi sie bardzo podoba?

Pewnie! Zresztą już to zrobiłaś smile Nie bój się, że się zakochasz - seks buduje co prawda poczucie bliskości, ale jest tylko jednym z czynników. Zakochać się można również zachowując wstrzemięźliwość, podobnie jest z porzuceniem - relacja może się rozpaść niezależnie od tego czy uprawiacie seks, czy nie, nigdy nie ma gwarancji trwałości. Skoro masz ochotę, to przecież niczego nie tracisz, przeciwnie.

On pociąga Ciebie, Ty pociągasz jego. Co złego we wzajemnym seksie?

Zastanów się tylko nad jednym - skoro dotąd miałaś jednego partnera i dyskomfort sprawił Ci seks z tym chłopakiem, to czy nie będzie dyskomfortem kolejny stosunek z nim? Powinno być prościej, bo to już kolejny raz, ale czy nie zależy Ci na seksie wyłącznie z kimś bliskim, partnerem?
Być może warto powiedzieć 'stop'. Powiedzieć, że dobrze mija Ci przy nim czas, że poprzednio było super, ale oczekujesz po tej znajomości czegoś więcej, dlatego wolałabyś kontynuować ją na drinku, a nie w łóżku.

Twoja decyzja smile Jak mówili przedmówcy - jesteście dorośli.

9

pomocnikgargamela napisał/a:

On pociąga Ciebie, Ty pociągasz jego. Co złego we wzajemnym seksie?

Zastanów się tylko nad jednym - skoro dotąd miałaś jednego partnera i dyskomfort sprawił Ci seks z tym chłopakiem, to czy nie będzie dyskomfortem kolejny stosunek z nim? Powinno być prościej, bo to już kolejny raz, ale czy nie zależy Ci na seksie wyłącznie z kimś bliskim, partnerem?
Być może warto powiedzieć 'stop'. Powiedzieć, że dobrze mija Ci przy nim czas, że poprzednio było super, ale oczekujesz po tej znajomości czegoś więcej, dlatego wolałabyś kontynuować ją na drinku, a nie w łóżku.

Twoja decyzja smile Jak mówili przedmówcy - jesteście dorośli.

Ja sie po prostu bałam stosunku z nim, no nigdy nie robilam tego od tak. Ale on mnie bardzo pociaga, czulam sie jak na haju. Mysle, ze juz sie w nim zakochalam.

10

rossanka napisał/a:

Sama znasz się najlepiej, jeśli się boisz, że się zakochasz a on nie, to może przystopuj. A nie możecie sie przez jakiś czas spotykać bez seksu?przecież nie musisz tego robić na każdym spotkaniu.

Podpisuję się pod tą wypowiedzią obiema łapkami smile
Od siebie dodam tylko,że samo przebywanie z Tą osobą i poznawanie się nawzajem tez jest fajne.
Czas pokaże czy to jest Ten czy nie wink
Ja bym się nie spieszyła, choć wiem, że to dość trudne,ale warto !!!!  smile
Pozdrawiam Autorkę smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024