Hej, chcialam zaczac od tego ze jestem dziewica, probowalismy uprawiac z chlopakiem seks 5 sierpnia w prezerwatywie jednak tak mnie bolalo ze przestalismy. Nie bylo penetracji ani wytrysku. Jednak piescilismy sie troche, dotykal penisem moich miejsc intymnych jednak bez penetracji i jak powtarzam wytrysku nie bylo. Raz mo wsadzil palec w pochwe tylko raz. Okres spoznia mi sie juz 5 dni... Nie wiem, czy jest mozliwe zebym byla w ciazy czy sobie to wmawiam? Nie moge spac ani nic ciagle sie stresuje... Wiem ze stres tez opoznia okres i zdarzalo mi sie to wiele razy ale pierwszy raz mam chlopaka i sie martwie xd Dodam ze juz dawno skonczylam 18 lat. Chcialam dodac ze test wyszedl negatywny ale jak czlowiek sie wkreci xd Kiedy z ppwodu duzego stresy, matura czy cos nie mialam okresu nawet przez miesiac, wiec sama juz nie wiem xd
W ciąży nie jesteś. Mnie ciekawi to co Cię bolało?skoro seksu nie było i członka nie wkładał.
Najlepiej isc do lekarza, ale wydaje mi sie ze raczej po prostu sie stresujesz.
Probowal wkladac w prezerwatywie ale nie dalo rady i koniec. Caly nastroj prysnal wiec do niczego nie doszlo. Dlatego nie bylo stosunku ani wytrysku ani nic
Może to najlepszy moment by pomyśleć o zabezpieczeniu? Sama widzisz ile masz teraz stresu.
Dziewczyny jak Ostatnio okres miałam 4 stycznia. Cykl co 28 dni. 21 odbyliśmy z chłopakiem stosunek z wytryskiem czy możliwa jest ciąża? Kiedy zrobic test ?
7 2018-01-21 22:54:29 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-01-21 22:56:06)
Dziecko drogie. Jesteś dziewicą, nie było wytrysku.
NIE JESTEŚ w ciąży.
Idź do ginekologa, niech Ci wytłumaczy na czym polega zapłodnienie, przepisze antykoncepcję i zbada.
Kinga, Ty akurat możesz być w ciąży.
Test możesz zrobić już 7-10 dni po podejrzanym stosunku.
powiedzcie mi proszę, czy jak bierze się leki antykoncepcyjne długo a zapomni się o 2 tabl w pierwszym tyg., połknie się ją po24 godz. i wspóżyje tego dnia to można zajść w ciążę? to był 8 dzień cyklu, zaraz po okresie, proszę poradzić mi coś
Beata, czy Ty możesz ograniczyć swoje wypowiedzi do JEDNEGO wątku zamiast pisać i śmiecić gdzie się da?
Nie wiemy czy zaszłaś w ciążę czy nie. Tak, mogłaś.
Nic Ci nie poradzimy poza wizytą u ginekologa i testem po 14 dniach od współżycia, co już usłyszałaś. Serio, możesz napisać we wszystkich wątkach tutaj i nie przeczytasz niczego więcej.
Obawiasz się, że to ciąża? Masz pytania? tu był nieregulaminowy link
Dziewczyny jak pisałam wam wyzej ze statnio okres miałam 4 stycznia. Cykl co 28 dni. 21 odbyliśmy z chłopakiem stosunek z wtryskiem czy możliwa jest ciąża? Okres dostałam teraz 31 stycznia i trwał 3 dni , co to oznacza ? Czy mogę być w ciąży? Nie zrobilam jeszcze żadnego testu . Mialyscie podobna sytuację?
Tak, możesz być w ciąży.
Dziewczyny jak pisałam wam wyzej ze statnio okres miałam 4 stycznia. Cykl co 28 dni. 21 odbyliśmy z chłopakiem stosunek z wtryskiem czy możliwa jest ciąża? Okres dostałam teraz 31 stycznia i trwał 3 dni , co to oznacza ? Czy mogę być w ciąży? Nie zrobilam jeszcze żadnego testu . Mialyscie podobna sytuację?
Jak najbardziej może to być ciąża. Zrób test lub wybierz się do ginekologa.
14 2018-02-05 13:02:05 Ostatnio edytowany przez Martusia1991 (2018-02-05 13:17:59)
a co jak ja mialam taka sytuację: że troche się bawiliśmy z chłopakiem ale do niczego nie doszło (ja go tylko zaspokoiłam ale wydzielił się tylko prejakulat) a potem spokojnie leżeliśmy rozmawialiśmy, nigdzie mnie nie dotykał/ zresztą byłam w spodniach i on tez to było 5 stycznia. Teraz normalnie dostałam okres, który na poczatku był bardzo obfity a teraz 3 dzien i mam już lekkie plamienia
co moze byc? normalnie było wszystko tak jak przed okresem, ból podbrzusza, bój piersi nabrzmiałe i wogle...od razu jak dostałam okres piersi sie zmniejszyły...
a co jak ja mialam taka sytuację: że troche się bawiliśmy z chłopakiem ale do niczego nie doszło (ja go tylko zaspokoiłam ale wydzielił się tylko prejakulat) a potem spokojnie leżeliśmy rozmawialiśmy, nigdzie mnie nie dotykał/ zresztą byłam w spodniach i on tez
to było 5 stycznia. Teraz normalnie dostałam okres, który na poczatku był bardzo obfity a teraz 3 dzien i mam już lekkie plamienia
co moze byc? normalnie było wszystko tak jak przed okresem, ból podbrzusza, bój piersi nabrzmiałe i wogle...od razu jak dostałam okres piersi sie zmniejszyły...
Nie no ja rozumiem przewrazliwienie itp ale tego typu pytania mnie rozwalaja szczegolnie od osoby jak mniemam 27 letniej. Lezeliscie z chlopakiem ubrani i pytasz czy moglas zajsc w ciaze bo wczesniej mu zrobilas dobrze? A niby jak? Nasienie z prejakulatu przeszlo przez jego spodnie na Twoje a nastepnie przebilo sie przez bielizne do pochwy??? Niby nie ma glupich pytan ale jednak .. sa.
A co do okresu nie slyszalas o zaburzeniach hormonalnych? Poza tym nie kazda miesiaczka musi byc identyczna. Czasem wlasnie zaburzenia hormonalne, choroba, zmiana klimatu i wiele innych czynnikow powoduje inny przebieg menstruacji.
ale to nie do konca tak jak myslisz @feniks
ale to nie do konca tak jak myslisz @feniks
To jak, skoro nie tak?
18 2018-02-16 11:51:30 Ostatnio edytowany przez kingasdz (2018-02-16 11:55:58)
Wczoraj z chłopakiem odbyliśmy stosunek po 2 tygodniach , po czym później będąc w łazience pojawiła się krew mam już tak drugi dzień, na okres za wcześnie, o czym to może świadczyć? Mialyscie kiedyś może podobna sytuację ? Wcześniej 3 dni po owulacji mieliśmy stosunek z wytryskiem , nie robilam testu, nie wiem skąd teraz ta krew
Bierzesz tabletki czy kochacie się do końca bez żadnego zabezpieczenia?
Nie biorę żadnych tabletek i nie zabezpieczamy się
no to możesz być w ciąży.
22 2018-02-16 22:40:28 Ostatnio edytowany przez kingasdz (2018-02-16 22:41:30)
Czy to możliwe? Że ta krew ? Okres według kalendarza za 12 dni . Ile takie krwawienie może trwać ? Powinnam zrobić test ? Nawet jak jest ta krew jeszcze? Czy poczekać ?
Nie wiem.
Najlepiej lekarza pytaj, a nie nas tutaj.
a nie lepiej się zabezpieczać, zamiast później się bać? to jak wróżenie z fusów. można stosować naturalne metody, choćby poczytać o czymś takim jak cyclotest (komputer cyklu), u mnie znajomi polecają. poszukajcie opinii.