Jaki jest stosunek kobiet do mezyczn z zagranicy/delegowanych/itd. ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jaki jest stosunek kobiet do mezyczn z zagranicy/delegowanych/itd. ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jaki jest stosunek kobiet do mezyczn z zagranicy/delegowanych/itd. ??

Bo wlasnie jestem na etapie rzucania kariery za granica (byc moze jednynej szansy w zyciu "once in a lifetime") tylko dlatego, ze:
-latka leca
-tam gdzie jestem i tam co robie absolutnie nie ma kobiet (przemysl ciezki i niebezpieczny)
-miasto tez jest male i chce je zmienic, bo malo szans na poznanie nowych kobiet. male miasto = malo ludzi, duze miasto = duzo ludzi, wiecej szans

I tu dochodzimy do sedna problemu.
Zalozmy, ze jeszcze tam pracuje, przylatuje do PL na urlop, czy w odwiedziny i chce kogos poznac... jak kobiety podchodza do takiej osoby ?
Czytalem wiele opinii, ze panie byly zezloszczone, ze ktos z poza miejsca zamieszkania, a juz napewno z zagranicy, smial zagadac do nich, bo przeciez one nigdzie sie nie relokuja i im tu dobrze jest, jak jest ? Tak wiec, po co w ogole marnowac ich i swoj czas ?

Czy warto wiec zawracac sobie glowe kobietami teraz, czy najpierw zmienic zawod ? To tez nie bedzie proste, w PL jest ogromna konkurencja i moja branza na niewiele mi sie zda, a wiemy, jak sie traktuje juz nie absolwentow (=jak smieci).
Generalnie najbardziej idealnie by mi odpowiadalo kogos poznac i zeby ta osoba ze mna wyjechala, no ale rozumiem, ze to sie tyczy tylko ludzi mlodych, swiezo po studiach, bez doswiadczen zyciowych duzych, bo im starsi, tym kazdy zaczyna miec swoje przyzwyczajenia ?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez wrzosiec (2017-08-20 00:40:34)

Odp: Jaki jest stosunek kobiet do mezyczn z zagranicy/delegowanych/itd. ??

sam sobie zadałeś pytania,sam na nie odpowiedziałeś.
Trudno przyjechać(na ile?)poznać i zabrać ze sobą
Może jakieś portale,pisanie,poznać się ,spotkać,zdecydować?
Nie przesadzajmy że ci chwilępo studiach już maja przyzwyczajenia nie do przejścia.
Ale jak dziewczyna jechałaby z Toba to pewnie dobrze żeby miała możliwość pracy ,zawsze może wam nie wyjść.Lepiej żeby nie tkwiła przy tobie ze względu na brak kasy.

3

Wymyślasz scenariusze na życie, jak poznawać kobiety, jak by było dobrze, co ona pomyśli, jak się zachowa.

A prawda jest taka, że nie poznajesz kobiet, nie umawiasz się, nie szukasz. Zacznij działać zamiast filozofować.

4

ale jak chcesz kogoś poznać nie będąc w Polsce? poznać przez internet i od razu zaprosić do zamieszkania zupełnie gdzie indziej? porzucenia dla ciebie całe swojego życia, bo tobie jest tam dobrze i wygodnie. kiepski plan...

jeśli największym problemem jest bycie singlem, a w tamtym miejscu masz marne szanse, to chyba najlepj będzie zmienić kraj zamieszkania.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jaki jest stosunek kobiet do mezyczn z zagranicy/delegowanych/itd. ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024