Jak wybrać korepetytorkę dla dziecka? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Jak wybrać korepetytorkę dla dziecka?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Jak wybrać korepetytorkę dla dziecka?

Cześć dziewczyny, mam dylemat.
Moje dziecko chce zdawać maturę z chemii, chociaż nigdy nie było z niej orłem. Zdecydowaliśmy z mężem, że zorganizujemy mu 2 razy w tygodniu dodatkowe zajęcia z chemii. Mamy do wyboru 2 panie korepetytorki, które mieszkają niedaleko i są dostępne. Jedna Pani to osoba starsza- emetytowana nauczycielka (2 lata na emeryturze dopiero), wydaje się, że zna bardzo dobrze system, skoro dopiero od dwóch lat na emeryturze jest. Druga Pani skończyła przed wakacjami praktyki i dopiero zacznie uczyć chemii od września.
Obie Panie oczywiście wydają się bardzo profesjonalne, natomiast mamy dylemat czy lepsza będzie emerytowana nauczycielka, czy nauczycielka, która dopiero wchodzi do szkoły. Starsza Pani, może nie mieć tyle cierpliwości, lub matury mogły się trochę zmienić, natomiast młodsza nie ma doświadczenia w nauczaniu jeszcze...
Którą Panią byście wybrały?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Jak wybrać korepetytorkę dla dziecka?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024