Agresja i brak szacunku - jak się uwolnić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Agresja i brak szacunku - jak się uwolnić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Agresja i brak szacunku - jak się uwolnić

Cześć,

Mam poważny problem, od trzech lat jestem w związku - ja mam 24 lata moj facet 25. Jak to zawsze bywa na początku było pięknie i kolorowo. Z czasem  - dwa lata temu zamieszkalismy razem. Wtedy wszystko zaczęło się sypać.
Jak tylko wyprowadził się od mamusi zaczely się ciągłe wyjścia z kolegami, nie wraca na noc mimo ze wie, ze tego nie lubie. Jak ja gdzies wyjdę to punkt 24 wydzwania za mną żebym juz wracala do domu.

Kompletnie mnie nie szanuje, potragi w trakcie kłótni wyzywać mnie od najgorszych, w niczym mi nie pomaga.

Moge odejść, mieszkanie jest na mnie, ja za wszystko płacę bo on nigdy nie ma pieniedzy chyba że na swoje wydatki. Problem jest zupełnie inny. Moj chłopak jest strasznie agresywny, zmienil się nie do poznania. Jak chcę się schować żeby zadzwonić po kogoś kto pomoże mi go wyrzucić z domu zaczyna mnie szarpać, teraz wiem że jest w stanie mnie uderzyć, jeszcze tego nie zrobił ale to kwestia czasu. Do tego szantazuje mnie, ze się zabije, raz już się wieszał.

Co mam zrobić żeby się uwolnić od tego psychopaty? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Agresja i brak szacunku - jak się uwolnić

Nie masz brata lub ojca?

3

Ta, wieszał się i jakoś nadal jest na tym łez padole... kiepsko się przyłożył. tongue

Mieszkanie jest Twoje, on za nie nie płaci, to go spakuj jak nikogo nie będzie i walizy z drzwi. A po brata dzwoń jak faceta nie ma w domu, to chyba proste?

4

Dzwoń po ojca albo brata, a jak nie to na policję.

5

Osetnik się od niego ja wiem że to ciężkie , trudne i bardzo boli ale to minie a z nim skończysz z jakoś chorobą , ja dwa tygodnie jest wolna ale już jest mi lepiej a przez rok byłam ku...  szm.. najgorszą do mamy nawet jeździć nie mogłam zero znajomych i cały czas to znosiłam aż urojenia zdrady doprowadziły do rękoczynów , to jest bez przyszłości a masz dobrą pozycję masz swoje pieniądze mieszkanie nie czekaj jak ja na zmianę.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Agresja i brak szacunku - jak się uwolnić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024