Witam ostatnio jestem strasznie roztrzepana i zamiast zażyć tabletkę z trzeciego tygodnia tabletke w piatek zażylam z pierwszego z soboty.Biore sidretella 30.Do końca brałam juz jak powinnam,ale teraz nie daje mi spokoju co powinnam zrobić.Zostalo mi do końca 2 tabletki bo tej z soboty juz nie mam ktora byla moja ostatnia .Powinnam nie robić 7 dniowej przerwy czy zrobić? Od którego dnia zacząć? Jestem zdesperowana.Dziękuję za pomoc Pozdrawiam.
Najlepiej to zadzwoń do swojego lekarza. Chciałabym pomóc, ale tej pigułki nie znam. Gdyby to był vibin na przykład to nie ma problemu, bo tam się nie wypada z rytmu jak się nie robi przerw i nie ma nawet czego pomylić.
Wprawdzie temat jest sprzed 3 tygodni i sprawa pewnie już jest nieaktualna, ale z ciekawości przeczytałam ulotkę tych tabletek w internecie i aż buzię rozdziawiłam ze zdziwienia... przecież te tabletki nie różnią się składem, opakowanie zawiera 21 identycznych tabletek i nie ma znaczenia, w jakiej kolejności się je przyjmuje. To kolejny raz kiedy szokuje mnie, jak trudno jest niektórym przeczytać ulotkę od leku, który łykają. Niepojęte.