Zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zdrada

Hej wszystkim, potrzebuje chyba waszej pomocy a mianowicie chodzi o mojego chlopaka z ktorym mam dziecko. Pol roku temu Mielismy przerwe, bo nie ukladalo sie miedzy nami, przez dlugi czas, chcialam to naprawic, zeby znowu bylismy razem, zeby nasza coreczka wychowywala sie z obojga rodzicami, wkoncu jakies ponad miesiac temu wrocilismy do siebie a wczoraj dowiedzialam sie ze mnie zdradzil kilka dni temu. Pomozcie mi, doradzcie bo nie wiem co mam robic :(z jednej strony go kocham I Boje sie ze Bez niego se nie poradze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada

Niestety, nie podejmiemy za Ciebie decyzji.Ale zdrada nie jest czymś co służy partnerstwu.Miesiąc czasu po powrocie, absolutnie stawia Twojego faceta na pozycji, kogoś z kim nie warto utrzymywać dalszych relacji.Taki czyn będzie się powtarzał nagminnie.Zastanów się ile bólu, to sprowadzi na Ciebie.Wraz z nim będzie spadać Twoja samoocena i może doprowadzi Cię do depresji.Lepiej pogoñ tego gościa, gdzie pieprz rośnie.Wiem, że towarzyszy Ci niepokój .Ale przecież i tak wszystko wykonujesz przy dziecku sama.Czego dokładnie się boisz, gdy zostaniesz bez niego?....Jeśli go zostawisz dasz sobie szansę na lepsze jutro, na ułożenie sobie życia na nowo.A z nim czeka Cię powtórka, on się nie zmieni.Dzidziuś będzie lepiej wychowywał się, mając u boku wolną od trosk osobistych, mamusią...uśmiechniętą mamusią:)

3

Gdy zdradził Cię zaraz po podjęciu próby ratowania związku, to będzie zdradzał również później. Zastanów się czy chcesz, żeby Twoje dziecko patrzyło na to wszystko? Niestety ale bardzo dużo złych wzorców wynosimy z własnego dzieciństwa, które później odbijają się na naszym życiu. Wierzę, że dasz radę i ułożysz sobie jeszcze życie. Trzymam za Ciebie kciuki smile

4 Ostatnio edytowany przez authority (2017-08-08 21:09:13)

Mówię ci jako mężczyzna z kiepskiej maki przenigdy nie będzie dobrego ciasta.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024