Cześć wszystkim, ja to tutaj zostawię.
Jestem Schatjepatatje, mam 22 lata. Nie za bardzo wiem co napisać, więc może być to delikatnie chaotyczne. Ale postaram się napisać coś o sobie.
Uwielbiam zapach książek, działa na mnie kojąco. Najbardziej lubię fantasy. Harry Potter, Wampiry z Morganville, Alicja w Krainie Zombie, Dom nocy, Dary Anioła i wiele innych. Właśnie najbardziej odnajduję się w takich tematach. Tak samo mam z serialami, wszystko co fantastyczne mnie przywołuje.
Jestem również bardzo tajemniczą i skrytą w sobie osobą, choć nie widać tego aż tak bardzo, ponieważ lubię mówić. Gdy byłam mała płacili mi za milczenie. Uwielbiam również pisać, nawet mam konta na wattpadzie. Ale jakoś nie mam już na to czasu i brakuje mi tego. No i oczywiście nie potrafię skończyć żadnego opowiadania. Siedziałam również na forach pbf. Wkręciłam się w to ostro, ale praca/dom/szkoła niestety zabrały mi na to czas. W końcu za coś trzeba utrzymać dom.
Dlaczego tutaj przyszłam? Chciałam poznać jakąś fajną nową koleżankę z którą będę mogła porozmawiać o wszystkim. No i oczywiście przyszłam się tutaj was poradzić w niektórych sprawach. Ale o tym oczywiście w odpowiednich tematach.
Mam niskie poczucie humoru, bawi mnie nawet zginanie palca przed moimi oczami. Sarkazm to moje drugie imię.
To chyba tyle mam wam dziś do przekazania.