Szukam bratniej duszy do pogadania , jestem taka samotna
2 2017-08-04 19:12:45 Ostatnio edytowany przez scarletah69 (2017-08-04 19:24:07)
Cześć jestem Ania milo mi cię poznac jesli masz ochotę napisz do mnie☺Mam 48 lat mieszkam w Jastrzębiu Zdroju.Szukam bratniej duszy z którą mogłabym pogadać na kaźdy temat☺
3 2017-08-05 10:28:32 Ostatnio edytowany przez alis401 (2017-08-05 10:30:49)
cześć dziewczyny.
czy i ja mogłabym dołączyć do waszego grona ? mam 47 lat i pochodzę z województwa Warmińsko- Mazurskiego;-)
tak jak wy chciałabym poznać bratnią duszę do babskich pogaduszek ;-)
Cześć miło mi cię poznać jeśli masz ochotę napisz do mnie☺
Witam Was
cześć ;-)
no cos tu cicho .....
witam Was
Witaj! Mieszkam 10 km od Bielska-B,nie jestem singielką wypalona też raczej nie ale mamy z partnerem inne pasje i zainteresowania dlatego często spędzam czas sama ,przydałaby mi się koleżanka na pogaduchy.Nawet powiem więcej marze o przyjaźni ale to wielkie słowo!
witam beti .....
dzisiaj wyjezdzam i niebedzie mnie tydzien
wiec odezwe sie za tydzien pozdrawiam was wszysciutke
10 2017-08-07 16:17:29 Ostatnio edytowany przez oktawianna78 (2017-08-07 16:17:42)
Witaj! Mieszkam 10 km od Bielska-B,nie jestem singielką wypalona też raczej nie ale mamy z partnerem inne pasje i zainteresowania dlatego często spędzam czas sama ,przydałaby mi się koleżanka na pogaduchy.Nawet powiem więcej marze o przyjaźni ale to wielkie słowo!
Beti, a te 10 kilometrów od Bielska to w ktora stronę? tak bardziej Żywiec czy Katowice?
beti4 napisał/a:Witaj! Mieszkam 10 km od Bielska-B,nie jestem singielką wypalona też raczej nie ale mamy z partnerem inne pasje i zainteresowania dlatego często spędzam czas sama ,przydałaby mi się koleżanka na pogaduchy.Nawet powiem więcej marze o przyjaźni ale to wielkie słowo!
Beti, a te 10 kilometrów od Bielska to w ktora stronę?
tak bardziej Żywiec czy Katowice?
Te 10 km to w stronę Cieszyna.
oktawianna78 napisał/a:beti4 napisał/a:Witaj! Mieszkam 10 km od Bielska-B,nie jestem singielką wypalona też raczej nie ale mamy z partnerem inne pasje i zainteresowania dlatego często spędzam czas sama ,przydałaby mi się koleżanka na pogaduchy.Nawet powiem więcej marze o przyjaźni ale to wielkie słowo!
Beti, a te 10 kilometrów od Bielska to w ktora stronę?
tak bardziej Żywiec czy Katowice?
Te 10 km to w stronę Cieszyna.
Oj, to daleko ...::(
Cześć, cześć!
Witam .....
U nas po dzisiejszej nocy tak wyglada
O rany! Gdzie takie pobojowiska? U nas grzmiało i błyskawice latały jak oszalałe ale nic właściwie się nie stało żadnych szkód!
cześć jestem z bb i chętnie porozmawiam
Gmina Brusy ...
Witam od wczoraj mamy prad od 23 .
I kontakt ze swiatem
Dziekuje Bogu , ze zyjemy bo nam dachu nie zabrało .
Bo gdyby tak sie stało to porwało by razem z nami bo mieszkam na poddaszu
Dziewczyny czekam na wiesci od Was bo zadna nie napisala meila juz moge odpisac
Elu, nie potrzeba Wam tam jakiejś pomocy? Napisz do mnie na maila, jeśli coś by się przydało
dziekuje , ze pytasz santapietruszka
Szukam bratniej duszy do pogadania , jestem taka samotna :(
Jestem !!! Odezwij się :)