Koloryzacja szamponetka na ciemnych blond wlosach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Koloryzacja szamponetka na ciemnych blond wlosach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Koloryzacja szamponetka na ciemnych blond wlosach

Witam.
Miesiąc temu zafarbowałam sobie końcówki (2/3 długości) włosów szamponetką od Joanny w jasnym różowym, porzeczkowym kolorze. Po pewnym czasie kolor wyblakł i stał się rudy i dalej się utrzymuje. Zauważyłam, że z każdym myciem włosów piana z szamponu jest lekko różowawa. Myślałam, że efekt będzie się krócej utrztmywał, natomiast utrzymuje się już dość długo i to w rudym kolorze który niezbyt mi się podoba. Zastanawiam się co zrobić przy następnej wizycie u fryzjera aby włosy chociaż trochę wyglądały naturalniej. Potraktować je farbą do włosów w kolorze blond? Jeśli tak to jaki kolor wybrać? A może macie lepszy pomysł dziewczyny? D:

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koloryzacja szamponetka na ciemnych blond wlosach

Fryzjer na pewno idealnie dobierze odcień do twojej cery, oddaj się lepiej w ręce fachowca a na pewno będziez zadowlona smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Koloryzacja szamponetka na ciemnych blond wlosach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024