Zaczęło się od tego ze poznałam go w Internecie w kwietniu, dokładnie 1 czerwca zaczęliśmy być razem, dogadywalismy się i zawsze mieliśmy o czym gadać. Bylam jego pierwszą dziewczyną. Myślałam że wszystko jest super, że mnie kocha, mówił mi to często... a już miesiąc później zerwał ze mną, stwierdził, że mnie nie kocha, że na początku było jakieś zauroczenie ale minęło. Pytając czemu od razu nie powiedział mi o swoich watpliwosciach stwierdził, że sam nie wie, ze miał mętlik w głowie.... po zerwaniu pisalismy moze ze 2 razy o jakichs pierdolach typu co słychać, nie widzieliśmy sie juz.. po 2 tygodniach po zerwaniu wysłał mi na snapchacie swoje nagie zdjęcie.. Byłam w szoku o co chodzi... No i tak zaczęliśmy pisać dość duzo na te tematy, o seksie itd. Stwierdzil, że z dnia na dzień ma na mnie coraz większą ochotę i ze jeżeli bym miała ochotę, to chciałby się spotkać. Jak byłam z nim w związku był inny, taki grzeczny, nie gadaliśmy ani nie pisaliśmy o seksie w ogóle, jedyne co to były pieszczoty u niego w domu... napisałam mu, że nie wiedziałam że taki jest (zboczony itp) a on: "hah to juz wiesz".. Teraz ja mam mętlik w głowie.. Nie czuję nic do niego, nasz związek był krótki, zgodzić się? Co o tym myślicie?
zgodzić się? Co o tym myślicie?
na co??? liczysz na namiętny seks, z gościem, który nieogarnia swojej seksualności? który chce użyć cię jak seks zabawkę, by sprawdzić jak sobie poradzi ze swoim penisem?
jakoś nie wydaje mi się, że byłaś jego pierwszą dziewczyną. Skoro byliście razem 1 miesiąc, w tym czasie był niby pierwszy seks, a potem on zrywa to raczej się bawił...
4 2017-07-26 14:30:18 Ostatnio edytowany przez nataliabukwas (2017-07-26 14:32:23)
Poprostu jest niedojrzały. Wie, że czujesz coś do niego i się odzywasz wiec sobie pozwala na tego typu propozycje. Zerwał z Tobą i tyle. Po temacie. Skad wiesz, że jak przespisz się teraz z nim to potem nie przestanie się znow odzywac i nie oleje cię? Jesli mu by zależało to inaczej by to załatwił. Chcesz to idz z nim do łóżka. Przekonasz się, że tylko o to mu chodziło. A ty potem bedziesz cierpiała. NIe daj mu tej satysfakcji.
jakoś nie wydaje mi się, że byłaś jego pierwszą dziewczyną. Skoro byliście razem 1 miesiąc, w tym czasie był niby pierwszy seks, a potem on zrywa to raczej się bawił...
Właśnie nie było pierwszego seksu.. były pieszczoty, nie wiem jak to inaczej napisać, po prostu robiliśmy sobie dobrze ale to nie był typowy seks. Pisał mi ostatnio że jest prawiczkiem
Najlepiej na jakis czas daj spokoj z nim. Niech ochłonie. A ty nie nakrecaj go smsami i flirtem. Bo widac o co mu chodzi a potem bedziesz zdziwiona ze cie olał. Napisz mu tylko że nie z Tobą te numery, ze nie jestes dziewczyna na jedna noc.
Bardzo mnie zdziwiło jego zachowanie, bo jak byliśmy w związku nie wysyłał mi swoich nagich zdjęć, dopiero po zerwaniu.. chociaż wydaje mi się że to był początek aby specjalnie mógł zacząć rozmowę na temat seksu. Macie rację, ale ja i tak chcę do niego pojechać, pogadać na żywo, bo zerwał ze mną też przez fejsa.. chcę szczerze pogadać o tym wszystkim
8 2017-07-26 14:52:13 Ostatnio edytowany przez iskierka77 (2017-07-26 14:53:18)
Powiedz żeby spadał na drzewo i nie dla psa kiełbasa. Może zrozumie że za wysokie progi...Nędzny dopek. Od początku pokazywal ci ze jest dopkiem. Wszystko szybko sie skonczylo zanim sie zaczęło. Po co wogole z nim gadasz? Tym samym jego prosty rozumek kaze mu myslec ze skoro na niego reagujesz to go kochasz/masz na niego ochotę/ jestes nim zainteresowana. Widocznie cos jeszcze do niego czujesz skoro chcialo ci sie tu pisac z takim dylematem. Wiec tymbardziej radzę odstawic typa. Bo widac ze chciałby sobie ciebie użyć jak rzecz.
Powiedz żeby spadał na drzewo i nie dla psa kiełbasa. Może zrozumie że za wysokie progi...Nędzny dopek. Od początku pokazywal ci ze jest dopkiem. Wszystko szybko sie skonczylo zanim sie zaczęło. Po co wogole z nim gadasz? Tym samym jego prosty rozumek kaze mu myslec ze skoro na niego reagujesz to go kochasz/masz na niego ochotę/ jestes nim zainteresowana. Widocznie cos jeszcze do niego czujesz skoro chcialo ci sie tu pisac z takim dylematem. Wiec tymbardziej radzę odstawic typa. Bo widac ze chciałby sobie ciebie użyć jak rzecz.
Nie powie mu tak bo już jest nakręcona . Komplety będą się sypały a ona ulegnie. A tak a propos po ile macie lat skoro były niby jest prawiczkiem. ?
Widocznie cos jeszcze do niego czujesz skoro chcialo ci sie tu pisac z takim dylematem.
Przyznam się szczerze ze mam na niego małą ochotę, Ale też nic poza tym, Nie kocham go. Z drugiej strony nie chcę mu też dać satysfakcji..i chcę się z nim spotkać po to żeby pogadać, o co mu chodzi i co on sobie myśli
Nie powie mu tak bo już jest nakręcona . Komplety będą się sypały a ona ulegnie. A tak a propos po ile macie lat skoro były niby jest prawiczkiem. ?
Ja mam 18 a były 19
Nie powie mu tak bo już jest nakręcona . Komplety będą się sypały a ona ulegnie.
A potem kolejny wątek pt "dlaczego się nie odzywa?"
Przyznam się szczerze ze mam na niego małą ochotę, Ale też nic poza tym, Nie kocham go. Z drugiej strony nie chcę mu też dać satysfakcji..i chcę się z nim spotkać po to żeby pogadać, o co mu chodzi i co on sobie myśli
Nie spotykaj się z nim, robiąc to właśnie pokazujesz mu wszystko odwrotnie. Pokaż mu, że masz go gdzieś olewając gościa. Miej swój honor, za dużo tu takich, które myślą inną częścią ciała niż rozumem.
Dziewczyno weź mnie oświeć, napisz mi to jeszcze prościej, jak dla debila - na czym polega twój problem.
Nie kochasz gościa, on cię też nie kocha, byłaś z nim ~1 miesiąc, wtedy udawał wstydliwego, bo był ponoć prawiczkiem, a teraz posyła ci nagie fotki i propozycje seksu, a ty nad tym dumasz ?!
A jak facet na ulicy cię zaczepi to też rozkminiasz, czy dać mu du** czy jednak nie?
Potrzebujesz seksu, zrozumiałe, ale czemu nie poszukasz kogoś "normalnego", kogoś kto potraktuję cię jak kobietę, a nie seks-zabaweczkę?
14 2017-07-27 01:05:20 Ostatnio edytowany przez iskierka77 (2017-07-27 01:10:30)
Autorko, gdybyś nic do niego nie czuła, nie mogłabyś na niego już patrzeć, działałby na ciebie aseksualnie, traktowałabys go jak powietrze, i przede wszystkim jego słowa jednym uchem by wleciały, a drugim wyleciały.A ty nie dość ze masz na niego ochotę to juz analizujesz i nakręcasz się CO ON CHCE, CO SOBIE MYŚLI I CO ZAMIERZA . I myślisz że spotkanie rozwiaże twoje wątpliwości i pytania taaak, napewno . Guzik powinno cię to obchodzić co jemu we łbie siedzi, co on sobei myśli.Powiedział ci przecież wprost, ze chce seksu i tyle i tylko tyle. I do tego postanowiłaś napisać tu na forum, to znaczy ze ciebie to gryzie.Tobie sie może wydaje że nic nie czujesz do niego, bo emocje opadły po rozstaniu, gdzieś tam zostały uśpione z powodu braku kontaktu...ale jak widać nadal nie wyleczyłaś się, bo w przeciwnym razie nawet do głowy nie przyszłoby ci aby chcieć z nim kontynuować znajomość w jakiejkolwiek formie. Zwlaszcza ze facecik jakis taki mało wartościowy i płytki..bo nie oszukujmy się, on nie miał i nie ma ci nic do zaoferowania oprócz kut*sa. Słabo...bardzo słabo. Zacznij wyciągać wnioski i cenic się, bo inaczej wpakujesz się w toksyczną relację z tym gościem, jesteś na dobrej drodze niestety. Uczucia szybciutko wrócą zanim się obejrzysz, gdy tylko spotkasz się z nim.No ale to twój wybór, bądź świadoma konsekwencji. I zadaj sobie pytanie...czy warto?
Prawiczek wysyłający nagie zdjęcia
Dziewczyno weź mnie oświeć, napisz mi to jeszcze prościej, jak dla debila - na czym polega twój problem.
Nie kochasz gościa, on cię też nie kocha, byłaś z nim ~1 miesiąc, wtedy udawał wstydliwego, bo był ponoć prawiczkiem, a teraz posyła ci nagie fotki i propozycje seksu, a ty nad tym dumasz ?!
A jak facet na ulicy cię zaczepi to też rozkminiasz, czy dać mu du** czy jednak nie?Potrzebujesz seksu, zrozumiałe, ale czemu nie poszukasz kogoś "normalnego", kogoś kto potraktuję cię jak kobietę, a nie seks-zabaweczkę?
Dokladnie tez tego nie ogarniam. Bo zrozumialabym gdybys cos do niego czula i dawala sie temu uczuciu wodzic za nos i wykorzystywac. Ale gosc przez miesiac sie z Toba pobujal- podkreslam pobujał bo miesieczna znajomosc to nie zwiazek i nie naduzywaj tego terminu- a Ty sie teraz zastanawiasz czy mu dac d.. mimo ze jest ci kompletnie obojetny. Zdesperowana jestes tak bardzo w wieku 18 lat?? Czy juz w tak mlodym wieku zamiast mysli o pierwszym razie z kims na kim Ci bedzie zalezalo wolisz byc worem na sperme dla jakiegos kolesia ktory ma cie tak gleboko w tylku ze nawet zerwac z Toba nie umial z klasa a teraz wysyla Ci nagie zdjecia i proponuje bzykanie jakby nigdy nic. Ja rozumiem ze 18 lat to glupi wiek ale serio az tak?? Masakra
Averyl napisał/a:Dziewczyno weź mnie oświeć, napisz mi to jeszcze prościej, jak dla debila - na czym polega twój problem.
A jak facet na ulicy cię zaczepi to też rozkminiasz, czy dać mu du** czy jednak nie?Potrzebujesz seksu, zrozumiałe, ale czemu nie poszukasz kogoś "normalnego", kogoś kto potraktuję cię jak kobietę, a nie seks-zabaweczkę?
Dokladnie tez tego nie ogarniam. Bo zrozumialabym gdybys cos do niego czula i dawala sie temu uczuciu wodzic za nos i wykorzystywac. Ale gosc przez miesiac sie z Toba pobujal- podkreslam pobujał bo miesieczna znajomosc to nie zwiazek i nie naduzywaj tego terminu- a Ty sie teraz zastanawiasz czy mu dac d.. mimo ze jest ci kompletnie obojetny. Zdesperowana jestes tak bardzo w wieku 18 lat?? Czy juz w tak mlodym wieku zamiast mysli o pierwszym razie z kims na kim Ci bedzie zalezalo wolisz byc worem na sperme dla jakiegos kolesia ktory ma cie tak gleboko w tylku ze nawet zerwac z Toba nie umial z klasa a teraz wysyla Ci nagie zdjecia i proponuje bzykanie jakby nigdy nic. Ja rozumiem ze 18 lat to glupi wiek ale serio az tak?? Masakra
Przemyslalam wszystko, przeczytałam opinie i zdecydowałam ze tego nie zrobię. Dziewczyny nigdy nie miał i to jest raczej prawda bo nawet ludzie mu w życzeniach na Fb pisali żeby wreszcie sobie znalazł.. w takim razie czy on mogl korzystać z usług dziewczyn na jedną noc?
To że nie mial dziewczyny nie oznacza ze nie spał z kims. Bo mogl miec przelotne spotkania dla sexu i nic poza tym. Tak czy inaczej prawiczek czy nie to noe zmienia faktu ze niedojrzały i skupiony raczej na seksie a nie na uczuciu. Wiec masz odpowiedź.