Jak przekonać się do robienia facetowi "loda" ?
Robiłam to kilka razy głównie po pijaku jakoś nie mam takiego hamulca przed tym ,nie czuję takiego obrzydzenia. Jednak gdy jestem trzeźwa i chce to nagle taka fala że nie mogę.. głównie w sumie chodzi mi o smak i zapach. Ze smakiem chyba poradziłem sobie trochę bo biorę wcześniej gumę.. ale zapach.. jakieś rady co do tego jak się przełamać? Bardzo chce sprawić mu tą przyjemność.
Niech się dobrze umyje... Reszta wyłącznie w twojej głowie jest.
Gary, błagam. Czasem i mycie nie pomaga,bo po prostu nie odpowiada smak i zapach danego osobnika.
można używać gumki smakowej,albo smakowego żelu, albo przestać robić loda.
Hmmm... o ile smak spermy mogę zrozumieć, to już smak skóry, czystej, umytej nie bardzo... Może Wy kobiety macie to bardziej wyczulone w takim razie...
No chyba że gość był chory...
Niee nie jest chory i umyta ale no po prostu hahah
Może być umyty ale nie DO myty. Mój mąż np żeby mieć pewność że jest czysty myje się tam dwa razy bo mówi że niby takie proste a tyle zakamarków i jeśli robię mu dobrze zaraz po myciu to nie czuję kompletnie nic. Ewentualnie zapach tego czym się myje. Ale w żadnym razie nie czuję jego zapachu.
kazdy ma swoj smak - kobieta i mężczyzna. oraz zapach miejsc intymnych. jedni nam smakują, inni nie - ciężko to zmienić.
Może to cecha osobnicza.
Taki swój zapach - który jednym odpowiada a innym nie, jeśli nie chodzi o sprawy higieny.
To tak jak pot. Od niektórych czuć pot, ale to tylko pot. A stojąc koło innych nie można wytrzymać
jest nutella, bita śmietana truskawki itp.
kostki lodu są jakieś tam żele smakowe też
czy to stały partner ?? zależy jakie macie warunki do testów
jest nutella, bita śmietana truskawki itp.
kostki lodusą jakieś tam żele smakowe też
czy to stały partner ?? zależy jakie macie warunki do testów
Kostki lodu
Warunki są dobre i jesteśmy ze sobą już sporo bo ponad 3 lata , kostki lodu chyba będą ok ale trzeba je przygotować:D ewentualnie miłość pod prysznicem ooo i umyje go po swojemu żeby był czyściuteńki !
PS. Dzięki za rady!
Teraz zauważyłem, że miłość francuska jest na porządku dziennym tak samo jak sam połyk. Kiedyś większość kobiet nie dopuszczała takiego zakończenia...a teraz- rewolucja..
Podejrzewam, że nie kochasz faceta, jest ci obojętny i dlatego cię obrzydza. Albo sama chemia, też znałem kilka dziewczyn co do których za żadne skarby nie mogłem się do nich przemóc ze względu na zapach ich ciała
Niech pije sok z ananasow:)
Albo robcie to w trakcie kapieli.
Ja miałem raz schize z moją ex. Brudas był z niej, i paniusia. Nie myła się tam za często. Byliśmy sami, sobota. Nagle zachciało nam się sexu... a że ja dobry jestem w oralu, to ona kładzie sięi rozchyla nogi... ale ten zapach... nieświeże majtki..ale "tam" to już była masakra... Ohyda!!!!!! Smród nie do wytrzymania! I te białe osady.. fuj!!! A ta paniusia leży na plecach i okłada się palcami po brzuchu w geście zniecierpliwienia... a mnie na wymioty zbiera... W końcu ona pyta "No, co, nie robisz?"... a ja wyrzucam z siebie - "UMYJ SIĘ BO ŚMIERDZISZ!".
To wtedy obrzydziło mi oral z nią na miesiące. Za każdym razem czułem tem smród..
Kochanie jedno, ale higiena to podstawa,
A ja może jestem dziwny, ale kompletnie nie kręci mnie ten cały ,,seks oralny''. Jakieś dziwne to dla mnie jest i gdzieś tam w podświadomości mam głęboko zakodowane (choć nie mam pojęcia skąd się to wzięło ani dlaczego tak), że to całe 'robienie loda' stawia kobietę w pozycji kogoś niższego od mężczyzny, podległego, a nie równego mu.
A mnie do związku interesują tylko kobiety które byłyby mi równe. W sumie większość facetów ma chyba odwrotnie bo szukają sobie kobiet które będą od nich głupsze, które będą mogli w jakiś sposób kontrolować etc.
A ja może jestem dziwny, ale kompletnie nie kręci mnie ten cały ,,seks oralny''. Jakieś dziwne to dla mnie jest i gdzieś tam w podświadomości mam głęboko zakodowane (choć nie mam pojęcia skąd się to wzięło ani dlaczego tak), że to całe 'robienie loda' stawia kobietę w pozycji kogoś niższego od mężczyzny, podległego, a nie równego mu.
A mnie do związku interesują tylko kobiety które byłyby mi równe. W sumie większość facetów ma chyba odwrotnie bo szukają sobie kobiet które będą od nich głupsze, które będą mogli w jakiś sposób kontrolować etc.
Tak, jesteś dziwny. A co jeśli obie osoby zadowalają się oralnie nawzajem? Co do głupszych kobiet to ciekawy wniosek, wyciągnięty z kapelusza?