Prezent za darmo (czy to możliwe?) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent za darmo (czy to możliwe?)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Prezent za darmo (czy to możliwe?)

Na wstępie: wybaczcie jeśli zła kategoria, naprawdę nie miałam pojęcia pod co podpiąć temat.
Mój problem polega na tym, że w ostatnim czasie jest kiepsko z kasą.. sytuacja jest na tyle zła że naprawdę ledwo się trzymam, aktualnie nie mam pracy (więc i pieniążków nie przybywa), szukam dniami i nocami - mam nadzieję że szybko poskutkuje. Jednak w tym momencie sytuacja jest bardzo zła, dodatkowo piętrzą się nade mną problemy w domu. Jedynym promyczkiem nadziei i uśmiechu jest mój chłopak. Wspiera mnie jak może, kocham go ponad życie za wszystko co dla mnie robi. Zbliżają się jego urodziny - mimo tego, że wie że z pieniędzmi u mnie kiepsko i nawet powiedział że niczego nie oczekuje, że jego to by ucieszył słodki urodzinowy buziak w policzek to jednak.. nie dam rady przyjść do niego w ciągu tego dnia z pustymi rękoma. Nie dość że zeżarłoby mnie sumienie, poczucie winy to prawdopodobnie złapałabym doła roku, bo ten chłopak zasługuje na cały świat i więcej a ja.. ja nie jestem w stanie nic mu dać. Mam milion pomysłów które naprawdę by mu się spodobały bo uważnie sluchałam cały rok o czym mówił że "to by mu się przydało" ale niestety kupne prezenty odpadają. Zastanawiam się więc, czy jest w ogóle możliwość żeby.. no nie wiem, zrekompensować to w inny sposób? Czy ktokolwiek ma JAKIKOLWIEK pomysł na prezent na ktory nic nie wydam? oh, czuję się tak paskudnie, gdybym tylko mogła naprawdę bym nie szczędziła w wydatkach na taki cel.. Mamy oboje po 19 lat, jesteśmy młodzi i pomyślałam że kiedyś fajnie było np. zgrywać na płytę własnoręcznie takie playlisty z ulubionymi wspólnymi piosenkami etc, jakos fajnie podpisac i pozniej sluchalo sie tego godzinami.. co za czasy :') ale teraz wszystko wygryzł internet, płyty rzucone w kąt. Z resztą mój M. ma specjalne pakiety na spotify, tidalu wiec slucha ile wlecie gdzie chce i czego chce.. eh.. tak strasznie mi przykro. Jakiekolwiek sugestie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prezent za darmo (czy to możliwe?)

Zorganizuj piknik wink owszem, na jedzenie i coś do picia też trzeba trochę wydać, ale nie jest to taki znowu duży koszt. Albo całkiem darmowa wersja - zróbcie sobie amatorską sesję zdjęciową w plenerze tongue dziś w telefonach są już na tyle dobre aparaty, że do takich zadań się sprawdzą na luzie smile

3

Odp: Prezent za darmo (czy to możliwe?)

On wie, że masz trudną sytuację finansową, więc nie musisz się źle czuć dając mu prezent zrobiony przez siebie, w końcu chodzi o pamięć, a poświęcenie uwagi drugiemu człowiekowi. I tak samo działa to w drugą stronę - patrzysz się na jakiś drobiazg i nie oceniasz ile kosztował, tylko wiesz, że to od ukochanej osoby. Jeśli dostajesz kwiaty to myślisz o tym ile kosztowały, albo że uschną? raczej myślisz o tym, że jest to sposób na wyrażenie uczucia.
Twój pomysł z płytą jest OK, to co podpowiedziała Chomikowa też jest bardzo fajnym pomysłem.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Prezent za darmo (czy to możliwe?)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024