Odrobina nadziei, dla tych którzy stoali zdradzeni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Odrobina nadziei, dla tych którzy stoali zdradzeni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez bettyblue (2017-07-10 10:01:37)

Temat: Odrobina nadziei, dla tych którzy stoali zdradzeni

Czy sa tu osoby ktore ( nieistotne w jakis sposob/jak dlugo trwala zdrada/ ile byli w zwiazku/ czy byli malzenstwem/narzeczenstwem itp ) po takim bolzesnym przezyciu poznały kogoś i są teraz szczesliwe ? Zaufaly ponownie ?
Proszę dajcie mi odrobinę nadziei, bo zostałam tak skrzywdzona ,ze nie wierzę już w nic .
Osoba ktroa kochalam nie dosc ze zdradzila od kilku miesiecy,  pozniej dawala wielokrotnie nadzieje,ze chce wrocic i że załuje a i tak de facto odchodzila za kazdym razem do kochanki, z która jest obecnie,

w nic nie wierze, boje sie ze juz nigdy nie zaufam, ze juz zawsze bede sie bała ...

czy są tu osoby którym się udalo ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odrobina nadziei, dla tych którzy stoali zdradzeni

Oto jestem! wink
Bardzo długi związek, ślub za pasem i coming out mojego ex. Bajki że już nie kocha że wszystko moja wina, bla bla bla, okazuje się że już od jakiegoś czasu jest ona. Później jego blagania o powrót. No taki standard.
A teraz jestem mężatką, nigdy nie sprawdziłam żadnego komunikatora mojemu mężowi, nawet nie lubię odbierać jego telefonów mimo że czasem mnie o to prosi. Nigdy nie miałam problemu żeby wyszedł z kolegami na piwo itp.
Uważam że jest to zupełnie inny człowiek i nie mam prawa obciążać go brakiem zaufania.
Poza tym po zdradzie zaczęłam świadomie wyznawac zasadę że jeśli chce to i tak mnie zdradzi i nie mam na to wpływu a im szybciej tym lepiej dla mnie.

3

Malineczka00 napisał/a:

Oto jestem! wink
Bardzo długi związek, ślub za pasem i coming out mojego ex. Bajki że już nie kocha że wszystko moja wina, bla bla bla, okazuje się że już od jakiegoś czasu jest ona. Później jego blagania o powrót. No taki standard.
A teraz jestem mężatką, nigdy nie sprawdziłam żadnego komunikatora mojemu mężowi, nawet nie lubię odbierać jego telefonów mimo że czasem mnie o to prosi. Nigdy nie miałam problemu żeby wyszedł z kolegami na piwo itp.
Uważam że jest to zupełnie inny człowiek i nie mam prawa obciążać go brakiem zaufania.
Poza tym po zdradzie zaczęłam świadomie wyznawac zasadę że jeśli chce to i tak mnie zdradzi i nie mam na to wpływu a im szybciej tym lepiej dla mnie.

miło Cię czytać.

dziękuje.

4 Ostatnio edytowany przez kiedysbylam (2017-07-11 10:49:11)

Pewnie, ze sa! smile Zdradzil mnie maz, ktorego kochalam wtedy nad zycie. Tak, prawie ze nad zycie bo i nawet jakies chore mysli zrobienia sobie krzywdy mialam.

Dzis, 4 lata od rozstania jestem szczesliwa w innym zwiazku smile

Jak masz ochote lub potrzebujesz 'dowodow' to poczytaj moj watek: http://www.netkobiety.pl/t53531.html

'mlode dobre malzensto z milosci, zdrada meza i rozstanie - dlugi post'.

Pisalam tutaj na forum od samego poczatku.

Bedzie dobrze! Walcz o siebie.

5

Ja!
4 lata w ziwązku, 4 lata zdradzana z mężczyznami i z kobietami... Z jedną z kochanek jest obecnie - akurat z tą która wiedziała o moim istnieniu- zaszła w ciąze, wieli ślub termin ma za miesiąc.

Ja: obecnie w ponad rocznym związku, mieszkamy razem, mamy psa, planujemy ślub.

6

To co teraz czujesz po jakimś czasie będzie dla Ciebie, tylko złym wspomnieniem. Tak w skrócie 12 lat związku (Pierwsza miłość, pierwszy związek od 15 roku życia) - 2 letni ślub i zdrada. Obecnie jestem w związku w którym jestem szanowany, kochany i czuję wsparcie w walce z codziennością smile Także... przeczekaj deszcz za oknem i wkrótce i u Ciebie zaświeci słońce.

7 Ostatnio edytowany przez bettyblue (2017-07-13 10:37:38)

kiedysbylam napisał/a:

Pewnie, ze sa! smile Zdradzil mnie maz, ktorego kochalam wtedy nad zycie. Tak, prawie ze nad zycie bo i nawet jakies chore mysli zrobienia sobie krzywdy mialam.

Jak masz ochote lub potrzebujesz 'dowodow' to poczytaj moj watek: http://www.netkobiety.pl/t53531.html

pozwolilam napisac sobie na prv

8

kojot26 napisał/a:

To co teraz czujesz po jakimś czasie będzie dla Ciebie, tylko złym wspomnieniem. Tak w skrócie 12 lat związku (Pierwsza miłość, pierwszy związek od 15 roku życia) - 2 letni ślub i zdrada. Obecnie jestem w związku w którym jestem szanowany, kochany i czuję wsparcie w walce z codziennością smile Także... przeczekaj deszcz za oknem i wkrótce i u Ciebie zaświeci słońce.

Dziekuje... mam nadzieje ze tak sie stanie

9

bettyblue napisał/a:
kiedysbylam napisał/a:

pozwolilam napisac sobie na prv

odpisalam smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Odrobina nadziei, dla tych którzy stoali zdradzeni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024