kryzys malzemski - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: kryzys malzemski

Witam mam na imię Bożena  mam 2 dzieci  I męża którego  do niedawna myślałam że jest ok jesteśmy od  8 małżeństwem  I było ok  do teraz  czyli od 2ms  nie gadamy  nie spimy razem i on  ciągle z kimś gada przez telefon i nie chce powiedzieć z  kim myślę że on kogoś ma.   Pytam się ale przecież oczywiste że się nie przyzna  bo to normalne  Ale  cóż   nie jest szczery  ktoergps razu miał wrócić o 8z pracy dzwonię  do niego  ok 9 a on w pracy jestem ale coś mi nie pasowało i zadz do jego pracy i okazało się ze skończył o 7  do dziś  nie wiadomo  gdzie i z  kim był  eh....  proszę o pomoc mam depresję nie mogę jeść spać na niczym skupić się nie mogę

Zobacz podobne tematy :
Odp: kryzys malzemski

Historia trochę pachnie romansem to prawda. W ogóle ze sobą nie rozmawiacie? Nie macie czasu czy mąż cię unika? Może chce zaplanować jakąś niespodziankę dla ciebie? Zastanów się czy jest taka możliwość. Jeśli nie to  spróbuj go wziąć na spytki, lub wprost powiedz ze jesteście dorosłymi ludźmi i trzeba postawić sprawę jasno. Razem albo osobno. Zobaczymy co będzie. Jeśli będzie chciał ratować to już wtedy od ciebie zależy decyzja.

3

Odp: kryzys malzemski

Co robić? Zbierać dowody. Potem możesz postawić go pod ścianą i się ugadywać albo składać wniosek rozwodowy.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024