Witam szukam porady bo jest taka sytuacja bo mam wesele i nie mam osoby towarzyszącej i rodzina mi załatwiła kuzyn osobę towarzyszącą i napisałem do niej zapytać czy by poszła ze mną i rozmowa była słabo średnia i wyglądało to tak jak by ja usilnie namówili żeby ze mną poszła a ona niezbyt miała ochotę na to bo nie chciała się nawet spotkać ze mną omówić szczegóły co robić czy odwołać to i iść samemu bo może lepiej samemu iść niż potem na weselu by była niezadowolona i wesele by było nijakie bo by się obraziła na mnie albo by była w złym nastroju że ze mną musi iść co robić .Proszę o poradę myślałem że się spotkam z nią omówię szczegóły a tak od razu na wesele jak ją nie widziałem nigdy na żywo nie rozmawiałem nigdy z nią co robić
Jeżeli w ogóle jej nie znasz, to moim zdaniem lepiej pójść samemu lub zaproponować to komuś, kogo znasz i lubisz.
próbowałem szukać ale nie udało mi się miałem iść i wtedy kuzyn zadzwonił i mówi że ona jest chętna pójść
miałem iść sam już a on zadzwonił i mówił że ona jest chętna tylko nie wiem jak to wyjdzie i czy w ogóle dobrze wyjdzie potem strzeli focha o byle co i potem problem
ona pisała że mnie nie zna i że koleżanka ją wkręciła na wesele
Odpuść, nie ma co na siłę. Może znajdzie się jeszcze ktoś, kto z chęcią pójdzie.
właśnie to jest to że nie mam z kim naprawdę iść bo już szukałem 2 miesiące temu osoby towarzyszącej i nic
8 2017-06-29 17:59:50 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2017-06-29 18:00:46)
A trzeba iść z kimś??? nigdy nie szukałam na siłę osoby towarzyszącej. To w dzisiejszych czasach wstyd iść samemu? Na weselu z pewnością będą samotnie kobiety. Można obtańcowywać je całą noc i bawić się świetnie. W końcu o to właśnie chodzi a nie o to, by się pokazać z jakąś ładna laska- prawda ?
Z dziewczyną bym nie szła na Twoim miejscu, skoro nie chce.
właśnie tak średni była zainteresowana jak do niej napisałem i nie chciała żebym ja płacił wszystko tylko po połowie
średnio odpisywała jak by ją usilnie namówili czy coś podobnego
Zoce1, znajomość i akceptację naszego regulaminu potwierdziłeś w chwili rejestracji, tymczasem łamiesz go nagminnie, a masz na swoim koncie zaledwie kilka wypowiedzi.
Nie pisz, proszę, postów jeden pod drugim - jest to sprzeczne z naszymi zasadami. Jeśli chcesz coś dopisać, użyj funkcji "edytuj".
Ponadto 10 punkt Regulaminu Forum wyraźnie mówi: Pisz poprawną polszczyzną. W postach zachowuj zasady polskiej pisowni, interpunkcji i ortografii. (...), dlatego proszę również, abyś zaprzyjaźnił się z dużymi literami i znakami przestankowymi .
Z pozdrowieniami, Olinka