Czy to normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy to normalne?

Hej,
Mam pytanie, i proszę o wasz punkt widzenia.
Zdarzyła się taka sytuacja ze byłam z moim narzeczonym i znajomymi na imprezie. Poszedł on do baru, i postawił drinka dziewczynie (jest to koleżanka jego brata, nie znają się specjalnie) i to nie tak ze ona stała obok niego tylko dalej i postawił jej drinka. Olalam to.
Niedawno był na imprezie z kolegami i okazało się że znowu postawił jej drinka.
Na pytanie dlaczego ? Powiedział że nie wie tak po prostu...
Nie ruszyło mni3 to za pierwszym razem ale druga taka sytuacja mnie wkurza....
Dziewczyny czy to normalne? Uważalybyscie to za nic takiego? Ja przyznam że źle się z tym czuje. Nie rozumiem celu a on nie potrafi wyjaśnić celu stawiania drinka jakiejś lasce.
Ja uważam że stawiając komuś drinka pokazujemy np ze nam się podoba itp.
Co sadzicie

Jesteśmy że sobą 7 lat, planujemy ślub, może faktycznie dla niego to nic nie znaczy ale ja się czuję źle
Jak wy to widzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to normalne?

Hej, jeśli facet stawia drinki jakiejs lasce to tylko żeby jej sie przypodobać, lub ewentualnie poderwać tak działają faceci, robią cos żeby cos zdobyć..

Odp: Czy to normalne?

Czy Tobie obcy albo znani z widzenia mężczyźni stawiają drinki? Czy uważasz że to jest albo byłoby normalne? Czy Twój Facet uważa, że jest lub byłoby to normalne?

Wg mnie nie jest to normalne i chyba zawiało nudą w Waszym związku, bo Twój partner szuka wrażeń.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024