Witam wszystkich i pozdrawiam - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 5 ]
Temat: Witam wszystkich i pozdrawiam
Jestem tutaj nowy , wiem ze to forum dla kobiet a ja jestem chlopakiem.Pomyslalemzeby zajestrowac na tym forum dla kobiet by od kobiet porady wskazowki znalezienie kobiety .Przyjaciolek kolezanek.Moze macie pytania do mnie chetnie odpowiem niechce opisywac problemy swoje i oraz porazek w zyciu odrazu moze pozniej dobrze:)
- Meffrine
- Na razie czysta sympatia

- Nieaktywny
- Zawód: Przyszła studentka
Odp: Witam wszystkich i pozdrawiam
Witaj danio9918
. Ja również szukam znajomych/przyjaciół. Odezwij się jeśli masz ochotę na pogaduchy :]
K
Meffrine napisał/a:Witaj danio9918
. Ja również szukam znajomych/przyjaciół. Odezwij się jeśli masz ochotę na pogaduchy :]
No witaj mam ochote na pogaduchy mam troche czasu bo egzaminy do zadu z informatyki co u ciebie
- Meffrine
- Na razie czysta sympatia

- Nieaktywny
- Zawód: Przyszła studentka
Wiesz, lepiej będzie chyba jak napiszesz do mnie bezpośrednio - taka rozmowa na forum nie jest najlepszym pomysłem
.
Meffrine napisał/a:Wiesz, lepiej będzie chyba jak napiszesz do mnie bezpośrednio - taka rozmowa na forum nie jest najlepszym pomysłem
.
Lepto szy pomysl by napisac do cb bezposrednio tylko nie widze na tym netkobiety jak napisac do kogos moze gg, skype lub fb 
Posty [ 5 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024