Witam wszystkich i pozdrawiam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich i pozdrawiam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Witam wszystkich i pozdrawiam

Jestem tutaj nowy , wiem ze to forum dla kobiet a ja jestem chlopakiem.Pomyslalemzeby zajestrowac na tym forum dla kobiet by od kobiet porady wskazowki znalezienie kobiety .Przyjaciolek kolezanek.Moze macie pytania do mnie chetnie odpowiem niechce opisywac problemy swoje i oraz porazek w zyciu odrazu moze pozniej dobrze:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam wszystkich i pozdrawiam

Witaj danio9918 smile. Ja również szukam znajomych/przyjaciół. Odezwij się jeśli masz ochotę na pogaduchy :]

3

K

Meffrine napisał/a:

Witaj danio9918 smile. Ja również szukam znajomych/przyjaciół. Odezwij się jeśli masz ochotę na pogaduchy :]

No witaj mam ochote na pogaduchy mam troche czasu bo egzaminy do zadu z informatyki co u ciebie

4

Wiesz, lepiej będzie chyba jak napiszesz do mnie bezpośrednio - taka rozmowa na forum nie jest najlepszym pomysłem wink.

5

Meffrine napisał/a:

Wiesz, lepiej będzie chyba jak napiszesz do mnie bezpośrednio - taka rozmowa na forum nie jest najlepszym pomysłem wink.

Lepto szy pomysl by napisac do cb bezposrednio tylko nie widze na tym netkobiety jak napisac do kogos moze gg, skype lub fb wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkich i pozdrawiam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024