chętnie poznam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » chętnie poznam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: chętnie poznam

Witam wszystkich, jestem tu nowa.  Postanowiłam napisać ponieważ dopada mnie samotność w nowym miejscu. Niedawno przeprowadziłam się z narzeczonym do małej miejscowości w okolicach Krosna. Do niedawna mieszkaliśmy pod Krakowem. Szukam chętnych osób na pogaduchy oraz czasem wypad na kawę czy piwko. A także na bieganie bądź jazdę na rowerze:)  Ja mam 35 lat, pozdrawiam ciepło:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chętnie poznam

Jestem za pogaduchami i za piwkiem też tylko ja z Wrocławia. Mam 37 l.

3

To raczej z tym piwkiem i bieganiem to może być kłopot sad  chyba ze często przebywasz w moich rejonach.  Ja niestety we Wrocławiu byłam lata temu.
Ale na pogaduchy zawsze jestem chętna.

4

Czy tu piszą też osoby trochę "dojrzalsze"? W obecnej sytuacji jestem sama i chętnie spotkałabym się z kimś towarzysko. Jestem z Rzeszowa.

5

Myślę ze przekrój wieku jest tu spory:) Fajnie by było poznać kilka osób z okolic Rzeszowa i móc umówić się na kawkę np na rynku w Rzeszowie.  Jak na razie to odzew niezbyt duży:(

6

ooo, szkoda ze tak daleko

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » chętnie poznam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024