Hej witam chcę poznać fajnego mężczyznę na stały związek gdzie takiego można znaleźć po za internetem bo wiem że przez internet jak się poznaje to on chce tylko jednego a ja nie chce i co wtedy zrobić ?
Dziewczyny proszę pomóżcie mi gdzie można takiego znaleść który jest miły,kochany,zabawny,towarzyski,pomocny,kocha podróże,romantyczny,namiętny,punktualny,kulturalny,pracowity,wesoły i przede wszystkim wierny i to co ma w sercu gdzie można takiego znaleść już przeszłam wiele związków ale ciągle się rozpadały nawet miałam związki wirtualne ale nie chcę tak już żyć chcę być po prostu szczęśliwa tylko pytanie kiedy nadejdzie takie szczęście u mnie. Pomocy !!!!
2 2017-05-29 10:25:03 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2017-05-29 10:25:46)
Hej witam chcę poznać fajnego mężczyznę na stały związek gdzie takiego można znaleźć po za internetem bo wiem że przez internet jak się poznaje to on chce tylko jednego a ja nie chce i co wtedy zrobić ?
Dziewczyny proszę pomóżcie mi gdzie można takiego znaleść który jest miły,kochany,zabawny,towarzyski,pomocny,kocha podróże,romantyczny,namiętny,punktualny,kulturalny,pracowity,wesoły i przede wszystkim wierny i to co ma w sercu gdzie można takiego znaleść już przeszłam wiele związków ale ciągle się rozpadały nawet miałam związki wirtualne ale nie chcę tak już żyć chcę być po prostu szczęśliwa tylko pytanie kiedy nadejdzie takie szczęście u mnie. Pomocy !!!!
"...miły,kochany,zabawny,towarzyski,pomocny,kocha podróże,romantyczny,namiętny,punktualny,kulturalny,pracowity,wesoły i przede wszystkim wierny" i na dodatek taki co to nie chce tego, co to inni "tylko tego jednego chcą", to chyba takich nie produkują
No może gdzieś tam w piwnicach, dla koneserów...rek. Ale to w bardzo małych ilościach i na indywidualne zamówienie.
Co prawda bohaterem poniższej przypowieści jest mężczyzna, ale zasada jest uniwersalna, można ją zastosować i do kobiet.
Pewien mężczyzna długo szukał właściwej partnerki. Przychodzi do mędrca i żali się, że tyle razy szukał, tyle razy się rozczarował, no i co ma zrobić, żeby znaleźć wreszcie idealną żonę. Mędrzec odpowiada:
- To jest bardzo proste, tylko powiedz mi, jakiej kobiety szukasz.
- Mądrej, kochającej, ciepłej, pogodnej, wiernej, samodzielnej, silnej. I jeszcze przez dłuższą chwilę rozmaite jej cechy wyliczał.
Na to mędrzec:
- To naprawdę świetny wybór, znakomity, ale jeśli chcesz znaleźć taką kobietę, to musisz sam się taki stać. I wtedy znajdziesz z całą pewnością.
I jeszcze jedno, o byciu szczęśliwym.
O szczęściu mówiłem.
Że szczęścia trzeba szukać w sobie, a nie naokoło.
Że nikt go człowiekowi nie da, jak sam sobie go nie da.
Że szczęście jest nieraz bliziutko, może w tej ubogiej izbie, gdzie się całe życie żyje, a ludzie Bóg wie gdzie go szukają.
Że niektórzy w sławie i bogactwie go szukają, ale na sławę i bogactwo nie każdego stać, a szczęście jest jak woda i każdemu chce się pić.
Że nieraz jest go więcej w jednym dobrym słowie niż w całym długim życiu.
Wszystko w swoim czasie - prawda jest taka, ze na każdego.... gdzieś tam.... czeka wymarzony partner i możliwe, że poznasz go całkiem przypadkiem lub już poznałas a nawet nie wiesz..
(...) prawda jest taka, ze na każdego.... gdzieś tam.... czeka wymarzony partner (...)
Śmiem wątpić.
W internecie też można poznać kogoś normalnego, kto nie myśli tylko o jednym Tylko trzeba mieć szczęście, tak jak w życiu.