Woda mineralna a włosy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Woda mineralna a włosy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Woda mineralna a włosy

Hej dziewczyny smile Wyjeżdżam do Anglii na dwa miesiące. W tym mieście co akurat mieszkam woda jest z chlorem. Strasznie nim śmierdzi i woda jest aż niebieska. Boję się o swoje włosy. Pomyślałam, że może będę kupować wodę butelkowaną i używać ją na włosy. Co o tym myślicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Woda mineralna a włosy

To jest jakiś pomysł! A np. filtr na kran? Jonizator? To drogie zabawki, ale jakże skuteczne ...

3

Jonizatory sa drogie i nie oplaca mi sie kupowac jak bede tam tylko 2 miesiace. Filtr na kran no on jest w sumie tani ale ciekawe czy jwst skuteczny. Bo tam naprawde czuc chlor. Jak sie kapalam w tej wodzie to smierdzialam jakbym wyszla z basenu a moje wlosy byly jak siano gdzie zazwyczaj mam gladkie wlosy.

4

Wystarczy, ze uzyjesz wody przegotowanej i ostudzonej. Przeciez gotowanie usuwa caly chlor z wody.

To samo mozesz robic z woda do kapieli - nalac bardzo goracej (bez dodawania zimnej wody) i poczekac az chlor sie ulotni podczas stygniecia wody.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Woda mineralna a włosy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024