Seks bez zobowiązań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks bez zobowiązań

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Seks bez zobowiązań

Hej to mój pierwszy post, ale przejde do senda od razu.
Więc jest pewien facet, z którym gadam od niecałych 2 miesięcy i fajnie sie dogadujemy miło sie gada ale pewnego razu zaczęliśmy jakąś erotyczną gre między nami mówiąc w przenośni. Ostatnio zaproponował mi seks bez zobowiązań ale ja bym chciała jednak czegoś więcej, jak mu to powiedzieć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks bez zobowiązań

Że wolisz czegoś więcej. Chyba proste smile

3

Chciec to mozesz wszystko tongue

4

jeżeli facet chce seksu bez zobowiązań,to raczej na nic więcej go nie namówisz;)

5

Nie pchaj się w taki układ ja to przeżyłam i wiem że dla nas to się źle kończy zakochasz się i problem gotowy bo facet to zimny drań wykorzysta pobawi się a na koniec powie ci że nic ci nie obiecał przemysl to dwa razy bo będziesz cierpiała jak ja. Pozdrawiam

6 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-06 10:13:34)

ZwykłaBeksa napisał/a:

Ostatnio zaproponował mi seks bez zobowiązań ale ja bym chciała jednak czegoś więcej, jak mu to powiedzieć?

Ja bym mu powiedział tak:     Ty chcesz samego seksu, a ja bym chciała jednak czegoś więcej.

Zagrożenie jest takie, że się zakochasz a on zdystansuje.
Z drugiej strony będziesz miała seks z osobą w której jesteś zakochana.
Z trzeciej strony ludzi i tak się zakochują, seksu nie uprawiają, a potem ktoś się dystansuje i cierpią.

Wniosek? Seks niewiele zmienia. Pytanie czy chcesz się angażować relację i bliskość z kimś kto nie jest w Tobie zakochany. Taką to decyzję musisz podjąć.

Lebiej coś zrobić i żałować, niż nie zrobić i też żałować.

7

Jesli juz teraz wiesz ze chcesz czegos wiecej to na sam seks sie nie zgadzaj. Sprobuj po prostu mu powiedziec ze chcesz czegos wiecej i bedziesz wiedziala na czym stoisz smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks bez zobowiązań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024