Hej to mój pierwszy post, ale przejde do senda od razu.
Więc jest pewien facet, z którym gadam od niecałych 2 miesięcy i fajnie sie dogadujemy miło sie gada ale pewnego razu zaczęliśmy jakąś erotyczną gre między nami mówiąc w przenośni. Ostatnio zaproponował mi seks bez zobowiązań ale ja bym chciała jednak czegoś więcej, jak mu to powiedzieć?
Że wolisz czegoś więcej. Chyba proste
Chciec to mozesz wszystko
jeżeli facet chce seksu bez zobowiązań,to raczej na nic więcej go nie namówisz;)
Nie pchaj się w taki układ ja to przeżyłam i wiem że dla nas to się źle kończy zakochasz się i problem gotowy bo facet to zimny drań wykorzysta pobawi się a na koniec powie ci że nic ci nie obiecał przemysl to dwa razy bo będziesz cierpiała jak ja. Pozdrawiam
6 2017-12-06 10:12:55 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-12-06 10:13:34)
Ostatnio zaproponował mi seks bez zobowiązań ale ja bym chciała jednak czegoś więcej, jak mu to powiedzieć?
Ja bym mu powiedział tak: Ty chcesz samego seksu, a ja bym chciała jednak czegoś więcej.
Zagrożenie jest takie, że się zakochasz a on zdystansuje.
Z drugiej strony będziesz miała seks z osobą w której jesteś zakochana.
Z trzeciej strony ludzi i tak się zakochują, seksu nie uprawiają, a potem ktoś się dystansuje i cierpią.
Wniosek? Seks niewiele zmienia. Pytanie czy chcesz się angażować relację i bliskość z kimś kto nie jest w Tobie zakochany. Taką to decyzję musisz podjąć.
Lebiej coś zrobić i żałować, niż nie zrobić i też żałować.
Jesli juz teraz wiesz ze chcesz czegos wiecej to na sam seks sie nie zgadzaj. Sprobuj po prostu mu powiedziec ze chcesz czegos wiecej i bedziesz wiedziala na czym stoisz