stres, lęk przed nowo pracą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » stres, lęk przed nowo pracą

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: stres, lęk przed nowo pracą

Cześć, wszystkim.
We wtorek (tj.16.05) zaczynam nowa prace... Juz ogromnie sie stresuje czy dam rade itd... Jest to praca w biurze ogromnie sie ucieszylam ze mi sie udalo, ale nie do konca wiedzialam co bede tam robic, myslalam ze bedzie to tylko i wylacznie papierkowa robota, ale okazuje sie ze Infrastruktura to zapotrzebowanie ... mniej wiecej chodzi o zamawianie zapotrzebowanie wojskowe.. i tu zaczyna sie moj strach... zawsze uciekalam od pracy w sklepie i tym podobne bo tak mnie to stresowalo, Ci ludzi narzekajacy ze nie potrafilam normlanie bez stresu ich obsługiwać i liczyc kase... i teraz obawy tu ze bede musial robic jakies wyliczenia w ktorych bede sie mylic ze strachu itd... chodz tak naprawde nie wiem co dokladnie tam bede musiala robic bo wszystkiego dowiem sie w pierwszym dniu pracy... ale jestem taka osoba ktora zawsze boi sie nowych wyzwan w zyciu , z gory mam czarne scenariusze ze nie podolam obowiązkom i tak dalej... nie moge juz spac w domu ciagle o tym mysle , rodzina i znajomi powtarzaja ze to co innego niz sklep, ze to biuro i ze dam na pewno rade , ale moje mysli sa ciagle  inne...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: stres, lęk przed nowo pracą

Tak od razu nie dostaniesz trudnych zadań, dopiero gdy już więcej będziesz umieć. Spróbuj myśleć o tym pozytywnie. Czy masz taką osobowość, że zawsze martwisz się że nie podołasz? Czy Twoi rodzice byli zbyt wymagający wobec Ciebie?

3

Odp: stres, lęk przed nowo pracą

TakiWiatr
Mam tak osobowość... zawsze boje sie ze nie podołam i w stresie tak sie blokuje ze nie potrafie normalnie myśleć , i popełniam banalne błędy

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » stres, lęk przed nowo pracą

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024