Kiedy wyznać, że chodzi mi tylko o seks? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kiedy wyznać, że chodzi mi tylko o seks?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Kiedy wyznać, że chodzi mi tylko o seks?

Nigdy nie chciałam się wiązać z mężczyznami, ale mam swoje potrzeby jak chyba każdy z nas. Dlatego właśnie lubię seks poza związkiem. Nie interesują mnie jednonocne przygody (łatwo się czymś zarazić), ani też wieloletnie układy na wyłączność (fuck friends). Najfajniej mi się żyje, gdy mam 2-3 partnerów z którymi sypiam przez kilka miesięcy, potem skaczę na inny kwiatek, coby nie powiało nudą. Oczywiście musi być pełna kultura, aktualne badania itp.

W związku z tym, że nie umawiam się z facetami z tindera i nie piszemy wcześniej ze sobą, kiedy jest dobry moment, by wspomnieć, że chodzi mi jedynie o seks? Przykładowo zapraszam mężczyznę na kolację i wykładam kawę na ławę łącznie ze wszystkimi szczegółami? Wydaje mi się to zbyt bezpośrednie i może odstraszać, ale nie chcę też marnować cudzego czasu. Do tej pory wszystko jakoś samo wychodziło.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2017-05-07 21:44:05)

Odp: Kiedy wyznać, że chodzi mi tylko o seks?

Myślę, że gdy już ze sobą rozmawiacie, czujecie się ze sobą tak na luzie, to zacznij sugerować co Cię interesuje. Jeśli nie zrozumie, to bardziej jasno. Najlepszy moment jest wtedy, gdy czujesz,że się "czujecie". Nie ma co na samym początku, bo też nie wiesz jak się z nim będziesz dogadywac a tak by każdemu po kolei to też nie fajnie mówić. Na samym końcu spotkania gdy facet jest np oczarowany to też nie, bo może być rozczarowany, czyli najlepiej tak po środku gdy zaczniecie się do siebie docierać. Pozdrawiam cieplutko : )

3

A ja z kolei myślę, że im szybciej tym lepiej, wtedy żadne nie robi sobie nadziei, a układ jest jasny i przejrzysty. Po co autorka ma się umawiać z mężczyzną, który szuka materiału na żonę/kogoś do poważnego związku? To przepis na katastrofę. Nie mówię, żeby mówić od razu po rozpoczęciu randki, ale na pierwszej, maksymalnie drugiej randce powinno ta kwestia zostać poruszona, zanim ktoś, w tym przypadku facet, zacznie się emocjonalnie angażować w tą znajomość.

4

Skoro "do tej pory samo wychodzilo" to w czym jest problem zeby wychodzilo dalej ?...

5

Jak dla mnie jesteś trolem. Fantazujesz.

Jeśli nie jesteś trolem... to zamiast fantazjować zajmij się chodzeniem na randki i seks. To mówię do dziewczyny, choć może jesteś facetem.

Fantazjuję ponieważ? Uważasz, że to takie niespotykane? A może zamieszczam jakieś pikantne opisy w swoich postach? Być może mój styl życia nie jest typowo mainstreamowy i niektórym osobom wyda się kontrowersyjny, ale bez przesady. Uczciwie stawiam sprawę. Zarejestrowałam się tutaj, bo od dłuższego czasu podczytuję to forum i wypowiada się tu wiele sensownych osób.

Do tej pory samo wychodziło, ale to nie było optymalne wychodzenie. Zresztą byłam na etapie poszukiwań, nie do końca wiedziałam, co mi odpowiada. Wydaje mi się, że to co napisałam w pierwszym poście to dość dużo do przetrawienia dla nowo poznanej osoby. Chciałam do tego podejść w miarę odpowiedzialnie, ale może rzeczywiście to wydumany problem.

7

stokrotka_polna napisał/a:

Fantazjuję ponieważ? Uważasz, że to takie niespotykane? A może zamieszczam jakieś pikantne opisy w swoich postach? Być może mój styl życia nie jest typowo mainstreamowy i niektórym osobom wyda się kontrowersyjny, ale bez przesady. Uczciwie stawiam sprawę. Zarejestrowałam się tutaj, bo od dłuższego czasu podczytuję to forum i wypowiada się tu wiele sensownych osób.

Do tej pory samo wychodziło, ale to nie było optymalne wychodzenie. Zresztą byłam na etapie poszukiwań, nie do końca wiedziałam, co mi odpowiada. Wydaje mi się, że to co napisałam w pierwszym poście to dość dużo do przetrawienia dla nowo poznanej osoby. Chciałam do tego podejść w miarę odpowiedzialnie, ale może rzeczywiście to wydumany problem.

Ja też nie wierzę, by ktoś kto jest tak wyrobiony, że ciagnie 3 związki na raz zastanawiał się teraz na forum, kiedy powiedzieć czego oczekuje- pytanie godne pensjonarki...Ktoś taki swietnie to wie i wyczuwa.. Dlatego brzmi to jak wydumany dylemat..

8

Gary napisał/a:

Jak dla mnie jesteś trolem.

Dla mnie też. Niektórzy dają się nabierać i doradzają tym trollom, to nie pierwszy taki wątek big_smile

9

Też wydaje mi sie, ze autor moze byc trollem. Niemniej pytanie ciekawe. Zwlaszcza kiedy facetowi wypada to wyznać.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kiedy wyznać, że chodzi mi tylko o seks?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024