Od obcej mi kobiety, znajomej mojego przyjaciela ( ok. 8 mies razem) , poznanego przez internet, otrzymałam taka wiadomosc;''Jeżeli go kochasz, dbaj o niego. Odbierając mi go, odbierasz mi tlen i siły do życia. Ja za jego utratę płacę bardzo wysoką cenę, bądź jej świadoma. On jest, a właściwie był moim jedynym w życiu przyjacielem, jedyną podporą, radością. Moja miłość do niego dojrzewała wiele miesięcy i nie tak łatwo ją teraz zabić, łatwiej chyba zabić człowieka. Ja tracę wszystko. Czy Ty zyskujesz aż tak wiele, jak ja tracę? Jeśli tak, to życzę wiele dobrego. J.'' odpisalam następująco - " nie wiem, ktorej niedzieli mi to Pani wyslała, nie wiem, o KIM pani mówi, a jesłi ktoś Panią robi w balona, to na pewno nie jestem to ja. Nigdy i nikomu nikogo nie odbierałam, nikogo nie zmuszam ani nie nakłaniam do niczego i zadaję się z osobami, ktore informuja mnie,że są wolne. Jesli dana osoba kłamie, to niestety, nie jestem jasnowidzem. Jeśli ktos Panią okłamuje, to proszę to sobie wyjasnić z tą osobą, co do której ma Pani podejrzenia
To nieporozumienie. Przepraszam najmocniej.
Mogę jeszcze na moment? -
i clou tego wszystkiego , po rozmowie, w ktorej owa pani pisze, że sie z nim spotykala ( zrozumialam, że wtedy, gdy podobno spotykał sie ze mną) , a ja odpisalam tej pani , że nie lubie jak ktos gra na dwa fronty , ona , że tydzień temu z nia zerwał 'widzi Pani, to wszystko jest bardziej skomplikowane, proszę d a ć mu j e s z c z e j e d n ą ( sic!) szansę
jeśli by Pani sobie życzyłą możemy się spotkać i wszystko wyjaśnię''
Moj przyjaciel twierdzi,że znajomosc byla wylącznie przyjacielska( no, ale zdaje sobie sprawe, że gdyby mi sie przyznał,że i ja i mnie oszukiwal, to nie byloby tak milo ) a ona chyba myslala, że z jej znajomosci z nim bedzie cos więcej. Jakoś odechcialo mi się zacieśniac znajomosc z tym panem, ale biore pod uwage, że jakas jego byla zona ( widzialam wyrok rozwodowy) może mieszac mu szyki. Niemniej, co o tym sądzicie, wypowiedzcie sie bardziej doświadczone. Dodam,że oboje jestesmy po 40 stce, wiec mamy swoje lata i doswiadczenie. Bawiłby sie ktoś w tym wieku w podszywy?