Facet z internetu - niezdecydowany - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Facet z internetu - niezdecydowany

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Facet z internetu - niezdecydowany

Witam, zastanawiałam się czy napisać, ale co mi szkodzi, może coś podpowiecie... Otóż, poznałam faceta na jednym z portali randkowych. Ja mam 27 lat on 38. Wiek, wiekiem - dla mnie nie jest jakąś przeszkodą, on też twierdzi, że mu nie przeszkadza. Mam z nim kontakt od listopada, najpierw pisaliśmy sobie maile, potem sms-y, parę razy rozmawialiśmy przez telefon. Mówi, że mu się bardzo podobam itd. Udało nam się spotkać raz - w sumie z mojej inicjatywy. Ale było to mega szybkie spotkanie może 30 minut, bo on się spieszył do drugiej pracy. I od tamtej chwili zaczął mi pisać jeszcze więcej komplementów, że jestem w jego typie, zaczynał sms-y od "Witaj Skarbie, Piękna" itd. No miło się to czytało, ale (czemu ono zawsze musi być?) do kolejnego spotkania nie dochodzi, piszę, że bardzo chce, niekiedy się pyta czy mam czas w jakiś dzień, jak odpiszę, że mam i możemy się spotkać, to następuję cisza... Potrafi nie odzywać się parę dni a potem piszę i pyta się co słychać u mnie... I tak cały czas odwleka to spotkanie, jak ja proponuje to potrafi mi nic nie odpisać, a po paru dniach znowu przysyła sms w którym nazywa mnie swoim skarbem. Niekiedy mam wrażenie, że się narzucam i nie wiem co mam zrobić, jak kiedyś spytałam się go co zamierza zrobić dalej z tą znajomością - to odpisał, że chciał by czegoś stałego, i robić wszystko to co robi mężczyzna z kobietą w normalnym życiu.

Może coś podpowiecie, ja nie jestem jakoś bardzo doświadczona w relacjach damsko- męskich. O co może mu chodzić... ??

PS Nie powiem, podoba mi się i fizycznie i podoba mi się to co mówi, i jak mówi, jest inteligentny i wykształcony

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-04-22 13:32:16)

Odp: Facet z internetu - niezdecydowany
Takaja1 napisał/a:

Witam, zastanawiałam się czy napisać, ale co mi szkodzi, może coś podpowiecie... Otóż, poznałam faceta na jednym z portali randkowych. Ja mam 27 lat on 38. Wiek, wiekiem - dla mnie nie jest jakąś przeszkodą, on też twierdzi, że mu nie przeszkadza. Mam z nim kontakt od listopada, najpierw pisaliśmy sobie maile, potem sms-y, parę razy rozmawialiśmy przez telefon. Mówi, że mu się bardzo podobam itd. Udało nam się spotkać raz - w sumie z mojej inicjatywy. Ale było to mega szybkie spotkanie może 30 minut, bo on się spieszył do drugiej pracy. I od tamtej chwili zaczął mi pisać jeszcze więcej komplementów, że jestem w jego typie, zaczynał sms-y od "Witaj Skarbie, Piękna" itd. No miło się to czytało, ale (czemu ono zawsze musi być?) do kolejnego spotkania nie dochodzi, piszę, że bardzo chce, niekiedy się pyta czy mam czas w jakiś dzień, jak odpiszę, że mam i możemy się spotkać, to następuję cisza... Potrafi nie odzywać się parę dni a potem piszę i pyta się co słychać u mnie... I tak cały czas odwleka to spotkanie, jak ja proponuje to potrafi mi nic nie odpisać, a po paru dniach znowu przysyła sms w którym nazywa mnie swoim skarbem. Niekiedy mam wrażenie, że się narzucam i nie wiem co mam zrobić, jak kiedyś spytałam się go co zamierza zrobić dalej z tą znajomością - to odpisał, że chciał by czegoś stałego, i robić wszystko to co robi mężczyzna z kobietą w normalnym życiu.

Może coś podpowiecie, ja nie jestem jakoś bardzo doświadczona w relacjach damsko- męskich. O co może mu chodzić... ??

PS Nie powiem, podoba mi się i fizycznie i podoba mi się to co mówi, i jak mówi, jest inteligentny i wykształcony

Ma żonę i dzieci.
Jeżeli jakimś cudem nie, to zapewniam, że wbrew temu co napisał nie chce "czegoś stałego".
A teraz chwilę zastanów się nad sobą. Piszesz kilometry tekstu ze starszym gościem, który Cię olewa, oprócz tego, że od czasu do czasu machnie jakąś wiadomość. A powiedz mi sama. Ile kosztuje machnięcie paru słów? Nic...

3

Uważasz, że jeśli mężczyźnie zależy na kobiecie to spotka się z nią tylko RAZ przez pół roku?
Również obstawiam żonę lub stałą partnerkę.
Dla siebie najlepiej zrobiłabyś kończąc znajomość z nim. Z czasem tylko bardziej się przyzwyczaisz.

4

Ja nie jestem taka pewna czy ma żonę lub partnerkę, bo wtedy raczej właśnie chciałby się spotykać, ale w ukryciu, na szybko, po spotkaniu znowu byłaby cisza i jak naszłaby go znów ochota, ponownie by się odezwał. A tak, z takiego pisania, on nic nie ma w sumie... Ja obstawiałabym raczej, że jest to typ faceta, który lubi sobie poflirtować, potrafi ładnie pisać, zauroczyć w sobie kobietę, ale jak ma dojść do czegoś bardziej konkretnego, jak nawet spotkanie w cztery oczy, to wymięka i wycofuje się. Tak czy siak moim zdaniem powinnaś o nim zapomnieć. Z wieloma facetami pisałam na mydwoje, jak tylko wyczuwałam, że facet nie jest zainteresowany spotkaniem, że jakoś odwleka to spotkanie, co w sumie niezbyt często się zdarzało, to po wprost się go pytałam czy chce się spotkać czy nie. Jak dalej kręcił, to grzecznie mu dziękowałam i kończyłam kontakt. Zrób tak samo, takie ciągnięcie tej "znajomości" moim zdaniem nie ma sensu, tylko niepotrzebnie robisz sobie nadzieje, a on prawdopodobnie Cię wystawi, niestety...

5

Ja bym się nie zastanawiała o co może mu chodzić, tylko kopnela go wirtualnie w 4 litery, bo szkoda czasu na takie rozkminy dla matrixowego goscia. Wiedz jedno, jak facet jest mocno zainteresowany Toba, to zawsze znajdzie czas dla Ciebie.  ZAWSZE. Nawet, gdy nie ma powaznych zamiarow a chce Cie tylko przeleciec. I nawet sto źon nie będzie dla niego  przeszkodą wink

6

Ja nie wiem skad w ogole w Tobie wątpliwości co do tego co robić? Poł roku a jedno spotkanie i jeszcze kilka nie odzywa sie kilka dni....dziewczyno....pomysl....czy jak by zalezalo mu to by robil tak? NIe

7

Ze swojego doświadczenie mogę powiedzieć Ci tak: jeżeli facet jest niezdecydowany co do spotkania, to odpuść sobie. Są tacy faceci, którzy zakładają sobie konta na takich portalach tylko po to, żeby podbudować swoje ego, czy poflirtować wirtualnie. Często tak naprawdę są w związkach, szukają odskoczni, ale nie potrafią się zdecydować na ten ważny krok, spotkania. Nie ma sensu brnąć w taką znajomość, skoro ma problem z pierwszym spotkaniem, to co będzie dalej? Ja pamiętam jak miałam konto na portalu matrymonialnym, poznawanie się przez internet zajmowało mi mniej więcej tydzień, rozmawialiśmy sobie na mydwoje, poznawaliśmy się wstępnie, sprawdzaliśmy jak się rozmawia, czy jest coś między nami, a później dochodziło do spotkania. Tak naprawdę spotkanie na żywo weryfikuje czy do siebie pasujecie czy nie. Wirtualnie nie da się kogoś tak naprawdę poznać. Ja portal matrymonialny traktowałam jako szansa do nawiązywania kontaktów z osobami, które do mnie pasują, natomiast znajomość zawsze rozwijałam w realu. Jeżeli on ma problemy ze spotkaniem się z Tobą, szuka wymówek, to odpuść sobie, coś chyba jest nie tak...

8

Na pewno po roku czasu ta porada jest bardzo pożyteczna.

Przecież tamola28 nie udziela porad, tylko reklamuje od x lat portal mydwoje big_smile

10

A to sorka big_smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Facet z internetu - niezdecydowany

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024