Cześć
szukam dobrego dentysty w Warszawie, ktory zrobi mi leczenie kanałowe. Mozecie kogos polecic?
Pomozcie, bo nie moge znalezc nikogo dobrego
umieszczanie reklam na naszym forum jest płatne
Jedyna dentystka u której się nie denerwuję że zrobi mi krzywdę.
Przyjmuje w okolicach spam
Mankament dla mnie jest taki, że nie dość że daleko to jeszcze drogo. Ale pytałaś o dobrego dentyste i ta jedna mogę Ci polecić. Może ktoś inny poleci Ci kogoś jeszcze.
Mogę Ci polecić doktor spam. Zarówno ja jak i mój mąż chodzimy do niej od lat, mi robiła leczenie kanałowe, które później pochwalił inny stomatolog (na podstawie rentgena zęba). Jest bardzo dokładna. Ceny umiarkowane.
Ja miałam ostatnio potrzebe leczenia kanałowego i szukałam opinii właśnie na forum tak jak Ty i znalazłam opinie o umieszczanie reklam na naszym forum jest płatnew warszawie, bo własnie tam mieszkam. I trochę zaryzykowałam ale zaufałam i bardzo dobrze na tym wyszłam. Super gabinet, mega profesjonalna obsługa i ceny bardzo wporządku. Miałam problem z ósemkami ale wszystko się udało i jak narazie jest ok. pozdrawiam
Ja bardzo polecam umieszczanie reklam na naszym forum jest płatne - jedna z lepszych specjalistów w Warszawie!
Cześć!
Jeśli chodzi o dobrych specjalistów w Warszawie to spokojnie moge polecic umieszczanie reklam na naszym forum jest płatne sprawdzic eosbie ich oferte bo naprawde warto sie do nich wybrac i oddac sie w ich rece
A może umieszczanie reklam na naszym forum jest płatne - jest to znana dentystka i ma bardzo dobre opinie od wszystkich pacjentów, także ja również serdecznie polecam!
Muszę sprawdzić tą spam. Jeszcze w swoim życiu nie trafiłam na sensownego dentystę. Ciągle mnie zarażają do siebie. Ostatnio to w umieszczanie reklam na naszym forum jest płatne, też nie było za miło. Jakoś sztucznie i na szybkiego, a kasują dużo.
Ja niedawno zmieniłam stomatologa i chodzę teraz do umieszczanie reklam na naszym forum jest płatne. Tutaj zupełnie inne podejście mają niż w poprzedniej przychodni. I dobrze leczą zęby. Kiedyś jak mi kanały leczyła jedna dentystka to czułam ból kilka dni, a tutaj po nic nie boli i usługa lepiej jest wykonywana.