Jak to jest z kobietami? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak to jest z kobietami?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Jak to jest z kobietami?

Jak to jest możliwe, że niektóre kobiety są gotowe na seks po 4 miesiącach znajomości a niektóre dopiero po roku?

Mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Boję się, że jak wejdę w związek to dla chłopaka będzie dziwne, że długo czekam z seksem. Nawet sobie nie wyobrażam KIEDY byłabym gotowa to z nim zrobić.  Ogólnie nie wyobrażam siebie w związku, bo kto by ze mną wytrzymał?
Znam 20-latki które po 4 miesiącach się decydują. JAK?
To za krótko moim zdaniem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to jest z kobietami?

Ja znam takie co po 1 spotkaniu się decydują tongue
Jak? Nie odpowiem na to pytanie, bo ja też niestety chyba w niewłaściwej epoce się urodziłam wink

3

To wszystko zalezy od Ciebie, chłopak nie zmusi Cie przecież do tego jeśli mu na Tobie zależy. Przyjdzie na to czas jak mu w 100%zaufasz.

Jeśli inne kobiety tak robią,to albo juz ufają albo po prostu takie są szybkie.

4

Ja ze swoją byłą uprawiałem seks po dwóch tygodniach. Dlaczego seks dla niektórych kobiet to temat tabu? Rany, seks przy odpowiednich zabezpieczeniach ma służyć rozrywce i wzmacnianiu uczucia między parą. Co prawda byłej nigdy nie kochałem i zerwałem z nią, ale to był akurat odosobniony przypadek. W tej chwili jestem w związku z dziewczyną, której mam nadzieję w ten weekend się oświadczę tongue

5

Patryk1991 napisał/a:

Ja ze swoją byłą uprawiałem seks po dwóch tygodniach. Dlaczego seks dla niektórych kobiet to temat tabu? Rany, seks przy odpowiednich zabezpieczeniach ma służyć rozrywce i wzmacnianiu uczucia między parą. Co prawda byłej nigdy nie kochałem i zerwałem z nią, ale to był akurat odosobniony przypadek. W tej chwili jestem w związku z dziewczyną, której mam nadzieję w ten weekend się oświadczę tongue

To że dziewczyna nie uprawia od razu seksu nie znaczy że jest to dla niej temat tabu

6

adriannal napisał/a:
Patryk1991 napisał/a:

To że dziewczyna nie uprawia od razu seksu nie znaczy że jest to dla niej temat tabu

Nie twierdzę, że od razu, moja była to odosobniony przypadek, chodzi mi i dziewczyny, które czekają np do ślubu, albo jeszcze dłużej itp. A potem jest zawód bo facet jest słaby w łóżku.

7 Ostatnio edytowany przez osobliwy nick (2017-04-14 19:28:00)

Nigdy nie uprawiałyście seksu, więc wyolbrzymiacie jego znaczenie i nie rozumiecie jak można to zrobić, choćby na pierwszej randce. Zróbcie to i wróćcie do tematu, bo te rozważania przypominają mi trochę dumanie dwóch akwariowych rybek na temat wojaży po świecie.

PS Odpowiadając na pytanie autorki:

Jak to jest możliwe, że niektóre kobiety są gotowe na seks po 4 miesiącach znajomości a niektóre dopiero po roku?

Tak to jest możliwe, że jedne już to zrobiły, a drugie jeszcze nie.

8

ewa333 napisał/a:

Mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Boję się, że jak wejdę w związek to dla chłopaka będzie dziwne, że długo czekam z seksem. Nawet sobie nie wyobrażam KIEDY byłabym gotowa to z nim zrobić.  Ogólnie nie wyobrażam siebie w związku, bo kto by ze mną wytrzymał?

Po 4 miesiącach ? Dziewczyno jak one góra na drugiej randce idą. Nawet kiedyś taki temat był na pewnym konkurencyjnym forum i wypowiadały się znane panie. To tam pisały że góra po drugiej randce idą do łóżka "trzeciej by nie było". Fakt że te użytkowniczki czasy swojej świetności mają za sobą może dlatego tak się spieszą. Poza tym kierują się tym że przecież szkoda życia, trzeba testować i przebierać żeby wybrać idealnego partnera, pal licho że zawsze znajdzie się ktoś lepszy. Więc te 4 miesiące ti dla nich kompletne fantasy wink Faceci nie lepsi żeby nie było, tylko oni szybko idą do łóżka z innych przyczyn, chcą poprostu podbijać licznik do dwócyfrowych liczb, jak ktoś miał jedną czy dwie partnerki seksualne to wstyd się przyznawać, a jak facet wogóle nie miał nikogo to najlepiej psześcieradło niech założy i się do czołga do dołku wink

9

Ze swoim pierwszym byłam niemal "od piaskownicy", więc tutaj ciężko to jakoś określić, za to z drugim facetem poszłam do łóżka gdzieś po 5 miesiącach znajomości, a jednym miesiącu związku. Miałam 16 lat, sama to zainicjowałam, bo on wprawdzie miał 20, ale był prawiczkiem. Ani pierwszego, ani drugiego nie żałuję, z drugim zresztą jesteśmy razem ponad 8 lat. Nie ma sensu, by dorabiać do tego ideologię - grunt to uprawiać seks wtedy, kiedy się tego chce. Ale zgodzę się z osobliwym nickiem - znaczenie pierwszego razu jest mocno wyolbrzymione.

10

ewa333 napisał/a:

Ewa, a skąd wiesz, ile będziesz czekała z seksem , jak będziesz miała chłopaka? Już dziś wiesz, że to będzie długo?

11

Wyluzuj dziewczyno... nie rób planów na przyszłość, ale raczej szukaj chłopaka już teraz.

12

ewa333 napisał/a:

Bo ludzie sa rozni smile i nie mozna oceniac czy za krotko czy za dlugo bo to indywidualna sprawa.

13

smile
A do tego - nie dość, że różni to jeszcze różne nastroje mają smile smile smile

14

ewa333 napisał/a:

Myślę, że kiedy poznasz odpowiedniego faceta, to po miesiącu będziesz się zastanawiała czy wytrzymasz jeszcze tydzień, a po czterech miesiącach będziesz myślała jedynie o tym, że stracilas mnóstwo czasu na teoretyzowanie...

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak to jest z kobietami?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024