Obojętność względem kobiety kluczem do sukcesu ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Obojętność względem kobiety kluczem do sukcesu ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Michmo (2017-04-09 22:27:48)

Temat: Obojętność względem kobiety kluczem do sukcesu ?

Wielu mężczyzn ( ja również ) po poznaniu atrakcyjnej kobiety mówi jej to co myśli, co widzi. Mam przed oczyma atrakcyjną fizycznie kobietę i ciekawą z charakteru więc powiem jej komplement, to naturalne . Kobieta dość często reaguje na miłe słowo w sposób przez nas facetów nie zamierzony . Po prostu traci zainteresowanie takim facetem niestety.

Będąc z kimś na kim mi zależało często podkreślałem jej zalety , okazywałem jej zainteresowanie i ogolnie zabiegałem o nią. Niby wszystko ok ale ... ona szybko stwierdziła że przestało iskrzyć i jest pozamiatane miedzy nami.

Teraz pojawia się inny , ciekawy wątek dla którego założyłem ten post smile. Poznałem inną kobietę, zacząłem się stroić czego wczesniej nie robiłem a z koleżanką ktora dała mi kosza zacząłem bardzo mało rozmawiać , wręcz ją unikam.

Jaki jest tego rezultat ? Cały weekend spoglądała na mnie na zajęciach . Jak stałem z kimś na boku to odrazu podchodziła uśmiechnięta jak nigdy i zagadywala . Gdy siadłem na drugim krańcu auli ona siadała tuż za mną , pytała z kim tak piszę ( pisałem z nową koleżanką ) , dlaczego nie siadam z nią, dlaczego sie tak stroje itd.

Generalnie łatwo jest odczuć że jak tylko sie odizolowanej od niej to jej zainteresowanie mną wzrosło smile. Nie będziemy już razem ale to ciekawe doświadczenie na przyszłość .

Czy będąc na dystans względem kobiety łatwiej jest o jej zainteresowanie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Obojętność względem kobiety kluczem do sukcesu ?

Czy naprawdę ta dziewczyna jest tak niesamowita, że zasługuje na czwarty wątek ? Czy nie wystarczy jej po prostu jeden ?

3

mogłabym to samo napisać o facetach - czy jeśli was olewamy, jesteśmy niedostepne to zabiegacie?
a gdy macie zielone światło, prosty komunikat ale bez oznak desperacji, że jesteśmy zainteresowane tracicie zainteresowanie ...

jak dla mnie to oznaka braku dojrzałości + braki w posiadaniu pewności siebie które właśnie objawiają się bieganiem za niedostępnym .. szkoda że tak wiele osób posiada tą przypadłość.

4 Ostatnio edytowany przez aloizy (2017-04-10 17:04:09)

Blackwhite napisał/a:

mogłabym to samo napisać o facetach - czy jeśli was olewamy, jesteśmy niedostepne to zabiegacie?
a gdy macie zielone światło, prosty komunikat ale bez oznak desperacji, że jesteśmy zainteresowane tracicie zainteresowanie ...

jak dla mnie to oznaka braku dojrzałości + braki w posiadaniu pewności siebie które właśnie objawiają się bieganiem za niedostępnym .. szkoda że tak wiele osób posiada tą przypadłość.

Jak dla mnie, to te słowa kompletnie sensu mają. Osobiście wolę zabiegać o jakąś dziewczynę, która jest choć trochę niedostępna, by w jakiś sposób wykazać się, starać się. Ani trochę nie jestem zainteresowany kobietami, które same podchodzą - bo co to za wyzwanie... Czy to jest oznaka braku pewności siebie? Pokaż mi w takim razie gdzie i w jakim miejscu... Przecież to nawet logiczne nie jest. Jeśli mam pewność siebie, to właśnie lecę w trudno dostępne rejony, gdzie mogę zostać odrzucony, a lecę tam właśnie poprzez posiadanie pewności siebie. A nie na płytkie wody, gdzie mogę wszystko mieć... Uważasz jeszcze, że to brak dojrzałości, no to nieźle, kurczę.

5

Czyli jesli nie mam problemu z rozpoczęciem rozmowy z facetem to oznacza od razu ze w jakis sposób to nie jest wyzwanie? Od rozmowy do łóżka droga wszakże daleka....a czasem interesująca rozmowa może przynieść lepsze rezultaty niż granie trudnego do zdobycia.

6

Mówię o czymś zupełnie innym. Nic nie mam przeciwko rozmowie. Tylko widzisz, jeśli jest jakaś (załóżmy) domówka i niekiedy jest taka sytuacja, że jakiś facet ma ochotę sobie po prostu siebie sprawdzić (czy jakiś inny powód, mniejsza o to), to ja tam osobiście wolę sam zabiegać o czyjeś względy, a nie jeśli ktoś zabiega o moje.

Pomijając już fakt, że o żadnym łóżku nie wspomniałem.

7

Już o niej pisałeś... Jesteś długo na forum, chyba czas zapoznać się z regulaminem.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Obojętność względem kobiety kluczem do sukcesu ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024