Frendzone? czy to koniec? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Frendzone? czy to koniec?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Frendzone? czy to koniec?

Cześć, poznałem jakiś czas temu dziewczynę, właściwie napisałem do niej specjalnie o jakąś błahostkę bo dowiedziałem się od jej kolegi, że jej się podobam ale nie wie jak do mnie zagadać.
Pisaliśmy/piszemy ze sobą właściwie codziennie, spotykamy prawie codziennie na te 15-30min ( przerwa między zajęciami) byliśmy raz w parku.
Wiem, że jej się podobam, kolega pokazywał mi rozmowy z nią i było tam coś w stylu "Dobra, zarywam" - czy jakoś tak raczej "Bajeruje" - było cos "nie frondzonuje go" czy coś takiego oraz "potrzebuje trochę czasu".
Zauważyłem, że momentami się o mnie troszczy, jak rozmawialiśmy to jej oczy błyszczały jak diament, źrenice tak szerokie, że gdy zapytała się mnie jaki ma kolor oczu ciężko mi było stwierdzić, ostatnio zapytałem się jej czy nie chce czegoś więcej od naszej znajomości, teraz zajadę polskim - niby się zdziwiła, natomiast wiedziałem, że się nie zdziwi xd mianowicie, pisałem jej ostatnio, że chciałbym z nią o czymś porozmawiać, od tamtego momentu zrobiła się jakby weselsza.
Później gdy  się jej o to zapytałem powiedziała "nie wiem" - potrzebuje chwilę czasu, później tak śmialiśmy się momentami z tego, że ona często "nie wie" , nie jest zdecydowana itd. przez ostatnie 4dni jak o czyms rozmawialiśmy powiedziała do mnie " czasami coś już wiem". Teraz w weekend mało pisaliśmy, wczoraj prawie w ogóle bo coś sprzątała itd.. nie miała czasu na fb rzeczywiście mało była bo co chwile widziałem, że jej nie było po 2-3h dzisiaj to samo... boje się, że mogła mnie olać. Chociaż dziwne, bo dlaczego? skoro sama chciała mnie poznać.

Chciałbym jeszcze dodać, że jeszcze taki jeden chłopak do niej coś probuje, ale wprost mi napisała " przestań, ja tylko z nim rozmawiam, a to ze on sobie cos tam wyobraza to nie mój problem', poznałem również jej najlepszą koleżankę - przedstawiła mi ją.

Czyżby mnie olała? czasami patrze i jak wejde na fb chce do niej napisać to nagle znika.

Olała mnie? tak mi zależy na niej. Jeszcze nigdy mi na nikim tak nie zależało.. serio.. naprawdę kobieta musi mieć "to coś" żebym poczuł coś więcej niż przyjaźń, teraz pierwszy raz w życiu się zakochałem, nigdy mi nie zależało na dziewczynach, do momentu kiedy ją spotkałem. I co? oleje mnie?... .załamany jestem..

Mamy po 19/18l. ja jestem starszy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Frendzone? czy to koniec?

Sugerujesz, że Cię olała po tym, że na fb sobie nie siedzi tak często? Poza tym - skoro nie jest pewna, to zwyczajnie daj jej czas, nie można nikogo zmuszać do uczuć, przykro mi. smile Czekaj na rozwój sytuacji, zobacz jak się zachowuje w Twoim towarzystwie, poobserwuj - po zachowaniu serio wiele można odczytać.

3

aloizy napisał/a:

Czekaj na rozwój sytuacji, zobacz jak się zachowuje w Twoim towarzystwie, poobserwuj - po zachowaniu serio wiele można odczytać.

Prawdziwy facet to dobry obserwator. Aloizy ma racje w końcu smile

4

Tak, tylko ciekawe, czy skoro kolega taki zauroczony, to czy byle podrapanie się pogłowie przez tę dziewczynę nie odbierze jako zaloty. lol

5

Nie no, aż tak to nie haha... Jak się zachowuje w moim towarzystwie.. hmm.. sama podtrzymuje rozmowę, śmieję się, drażni czy też - przedrzeźnia mnie w taki w miare przemyślany i miły sposób, gapi mi się w oczy jak w obrazek i zresztą ja również. Czasami jest poddenerwowana. Powiedziała mi, że przy ludziach przy których "źle się czuje" mało się odzywa.. ciężko mi w o uwierzyć.
Zobaczymy za jakiś czas. Już do przesady aloizy xd...

6

Ale dalej tak się zachowuje? Czy teraz piszesz jak się zachowywała? Bo to ma kluczowe znaczenie.

7

w ten piątek się tak zachowywała. Ale teraz od 2dni mnie jakoś tak olewa, np. o 20 do niej napisałem, popisaliśmy z 10min nagle poszła nie pożegnała się xd jak to ona w zwyczaju robi, przy tych 10min wyczułem takie.. no nie wiem- mieszane uczucia, niby widziałem, że zachowuje się lekko tak jak wcześniej ale potem olała mnie i do tej pory nic nie napisała po mimo, że była pare razy online -> wiem dziwnie wygląda no ale cóż. Jeżeli ona udaje niedostępną/specjalnie olewa.. to ja też chyba zaczne.

8

Jeśli chcesz olewać, to olewaj, ale do czego to prowadzi? smile

9

Do niczego,stanie w miejscu, myśle, że potrzebuje czasu jeszcze. Wczoraj wieczorem ona mnie olała, ja w sumie dzisiaj ją olałem to coś niewytrzymała i do mnie napisała, po 10min od rozmowy dostałem wiad. " Coś nie tak? bo się jakoś inaczej zachowujesz". Dajcie spokój...

10

Właśnie , daj sobie spokój, to dziecinada. Czego oczekiwac od 18latki? Napisała, nie napisała, była na fejsie, nie była....czy wy już rozmawiać nie potraficie? Zapytaj ją jednym zdaniem, czy jest szansa na coś więcej, a jak nie, to zyj dalej. smile

11

No ale ona nie wie...
I tak będzie nie wiedziała, dopóki będziesz za nią latał jak pies z wywieszonym ozorem.
Daj se siana chłopaku i poszukaj jakiejś normalnej, takiej która wie.
Laska kręci z trzema kolesiami naraz i jeszcze bezczelnie ich wyśmiewa za plecami.
Mnie tylko żałość ogarnia jak widzę takiego pustaka, a ty się ślinisz jak do obrazka, bo co, bo ma to coś?
Człowieku, każda to ma, ale nie każda będzie się zachowywać jak rozwydrzona gówniara. I taką masz sobie znaleźć.

12

jak widać nie zależy jej, by podtrzymywać znajomość z Tobą. Odpuść.

13 Ostatnio edytowany przez susatryme1 (2017-04-11 22:14:12)

Jakimi 3? nie kreci z 3 xd tylko 'ze mna' ale to już chyba minelo. może macie racje
tak się zdziwiem teraz skad tych 3 wytrzasales

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Frendzone? czy to koniec?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024