Samotny otoczony przez znienawidzone osoby - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotny otoczony przez znienawidzone osoby

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez skorpss+3 (2017-04-01 16:32:15)

Temat: Samotny otoczony przez znienawidzone osoby

Wczoraj mialem urodziny, wrocilem z nich z depresja i brakiem osoby do ktorej moglbym sie przytulic.

W dupie mam juz nawet to ze jestem prawiczkiem, Niech caly swiat wie. Podchodze juz do tego ambiwalentnie jak do tego calego swiata. Cale zycie bylem wysmiewany i ponizany z tego wzgledu boje sie odzywac i jestem chorobliwie niesmialy. Nigdy nie umialem odezwac sie do kobiety, kiedys dlatego ze bylem zahukiwany dzis juz jestem zahukany mimo ze mialbym moc aby sie odgrysc.

Mam 27 lat i nigdy nie bylem w zwiazku. Wczoraj byla impreza urodzinowa jakiegos goscia bylo mnostwo moich znajomych i fantastyczna podobno atmosfera. Gdyby nie fakt ze nienawidze tej grupy przyjaciol z calego serca to mnie cos ciagnelo do nich. Jednak z faktu ze ich nie lubie zwlekalem bardzo dlugo z pujsciem tam. Okazalo sie ze jak juz poszedlem, to oni juz wychodzili i szli do pubu na miescie. Jednakze pomimo ze ich nienawidze, znalazla sie tam perelka, piekna dziewczyna ktora zaczela czesac moje wlosy. Bylo nieziemsko gdyby nie fakt ze jakis pojeb, zabral jej ten grzebien i zaczal sie chwalic ze komus go popierdolil.

Chcialem mu go odebrac jednak ta pijana bezmyslna masa niefortunnie mnie zlapala, i o malo nie przetracila mi karku. Z glupoty nie z agresji. Mowilem juz ze nienawidze tych znajomych? Nie zareagowal nawet na poklepywanie po ramieniu. Trzymal jeszcze pare sekund i zaczal podnosic, dobrze ze nie pisze tego z wuzka inwalidzkiego.

Ostatecznie poczulem sie zahukany i nie poszedlem z nimi i z ta dziewczyna do pubu. Wrocilem do domu.

Dzis pomimo ze powinienem byc szczesliwy, czuje stabilizacje, to odczuwam pustke. Niesamowita pustke przez brak wazncyh dla mnie osob w moim zyciu. Mam ochote plakac, zasluguje przeciez na kogos. Ale nie .... ja pierdole jak ja nienawidze swojego miasta

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotny otoczony przez znienawidzone osoby

Jakiej pomocy oczekujesz po tym wątku?

3

zadnej wystarczy pare slow ktore podniosa mnie na duchu hehe. ;' )

4

skorpss+3 napisał/a:

znalazla sie tam perelka, piekna dziewczyna ktora zaczela czesac moje wlosy. Bylo nieziemsko gdyby nie fakt ze jakis pojeb, zabral jej ten grzebien i zaczal sie chwalic ze komus go popierdolil.

Interesujaca impreza.

5

skorpss+3 napisał/a:

mialbym moc aby sie odgrysc.

Gdyby nie fakt ze nienawidze tej grupy przyjaciol z calego serca to mnie cos ciagnelo do nich.
Jednakze pomimo ze ich nienawidze,
Mowilem juz ze nienawidze tych znajomych?

Nie rozumiem, dlaczego spotykasz się z ludźmi, których nienawidzisz... Nie widzę w tym sensu. Bo co? Bo innych nie masz?

Czasem lepiej nie mieć żadnych niż mieć chu**wych. Nie chodzi o odgryzanie się, tylko o znalezienie prawdziwych przyjaciół, którym nie trzeba się odgryzać, z którymi nie trzeba walczyć.

Sam sobie strzelasz w stopę.

6

skorpss+3 napisał/a:

Wczoraj mialem urodziny, wrocilem z nich z depresja i brakiem osoby do ktorej moglbym sie przytulic.

W dupie mam juz nawet to ze jestem prawiczkiem, Niech caly swiat wie. Podchodze juz do tego ambiwalentnie jak do tego calego swiata. Cale zycie bylem wysmiewany i ponizany z tego wzgledu boje sie odzywac i jestem chorobliwie niesmialy. Nigdy nie umialem odezwac sie do kobiety, kiedys dlatego ze bylem zahukiwany dzis juz jestem zahukany mimo ze mialbym moc aby sie odgrysc.

Mam 27 lat i nigdy nie bylem w zwiazku. Wczoraj byla impreza urodzinowa jakiegos goscia bylo mnostwo moich znajomych i fantastyczna podobno atmosfera. Gdyby nie fakt ze nienawidze tej grupy przyjaciol z calego serca to mnie cos ciagnelo do nich. Jednak z faktu ze ich nie lubie zwlekalem bardzo dlugo z pujsciem tam. Okazalo sie ze jak juz poszedlem, to oni juz wychodzili i szli do pubu na miescie. Jednakze pomimo ze ich nienawidze, znalazla sie tam perelka, piekna dziewczyna ktora zaczela czesac moje wlosy. Bylo nieziemsko gdyby nie fakt ze jakis pojeb, zabral jej ten grzebien i zaczal sie chwalic ze komus go popierdolil.

Chcialem mu go odebrac jednak ta pijana bezmyslna masa niefortunnie mnie zlapala, i o malo nie przetracila mi karku. Z glupoty nie z agresji. Mowilem juz ze nienawidze tych znajomych? Nie zareagowal nawet na poklepywanie po ramieniu. Trzymal jeszcze pare sekund i zaczal podnosic, dobrze ze nie pisze tego z wuzka inwalidzkiego.

Ostatecznie poczulem sie zahukany i nie poszedlem z nimi i z ta dziewczyna do pubu. Wrocilem do domu.

Dzis pomimo ze powinienem byc szczesliwy, czuje stabilizacje, to odczuwam pustke. Niesamowita pustke przez brak wazncyh dla mnie osob w moim zyciu. Mam ochote plakac, zasluguje przeciez na kogos. Ale nie .... ja pierdole jak ja nienawidze swojego miasta

Proponuje na poczatek nauczyc sie liczyc. Potem ortografia, gramatyka, skoncz gimnazjum i dopiero zaczynaj pisac na forach dla doroslych.
A w zyciu codziennym, tak jak w internecie, nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie rozumiesz, bo wyglada to dosc komicznie.

7 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-06-18 01:03:29)

Do pana powyzej. Gimnazjum? Jezu. Jak ja [wulgaryzm] zaluje ze nie mozna przeklinac bo agresja we mnie buzuje. Przeczytaj sobie jeszcze raz. Tym razem ze zrozumieniem a znajdziesz tam moj wiek.

A chociaz mam takich znajomych niz zadnych bo od 5 lat nie wychodzilem z domu. Majac ku temu pewne powody. I nie mam fizycznej mozliwosci znalesc innych. Chocbym chcial

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotny otoczony przez znienawidzone osoby

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024