On chce przerwy w zwiazku ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On chce przerwy w zwiazku ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: On chce przerwy w zwiazku ...

Hej!

Jestem/bylam z facetem osiem miesiecy.Przez ten caly czas bylam o niego strasznie zazdrosna,sprawdzalam go we wszsytkim... Bylam zazdrosna kiedy wychodzil z kolegami na piwo... Czepialam sie go niemal o wszystko.
W koncu on tego nie wytrzymal ... Powiedzial mi ze moje zachowanie go meczy i ma tego dosyc.
Dzisiaj nad ranem zagadal do mnie na portalu (okolo 4 nad ranem) Zapytalam go dlaczego nie spi o tej porze a on: 'Mysle o Tobie i nie moge zasnac'
Powiedzialam mu ze pewnie ma mnie dosc a on: ' Jeszcze nie mam Cie dosc'

Pozniej zazdzwonil.Dlugo rozmawialismy o mnie,moim zachowaniu. Zapytal mnie czy mozemy zrobic sobie tydzien przerwy.Powiedzial ze powinnam na chwile zajac sie soba,swoimi sprawami i przemyslec wszystko.

Uwaza ze ten tydzien przerwy moze mi tylko pomoc ...

Boje sie ze on w ten sposob chce odejsc ode mnie ... Przyzwyczaic mnie do tego ...
Nie chce go stracic ... Wiem ze zle robilam bedac taka dla niego ...

Co robic?!

Byl ktos z Was w podobnej sytuacji ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On chce przerwy w zwiazku ...

Poczytaj sobie:

http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=103349

3 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-03-31 13:31:45)

Z tego co napisałaś, powody przerwy znasz. Błędy swoje widzisz. Masz tydzień przemyśleń.

dokładnie - skoro chce czasu to mu go daj, nie kontaktuj sie z nim, daj mu "otetchnąć" a jeśli nadal będzie chciał z Tobą kontynuować znajomość po tej przerwie to powiedz mu że też dobrze zrobiła Ci ta przerwa zrozumiałaś błędy wyciągnęłaś wnioski i że spróbujmy to wspólnie poukładać/

5

Początkowo pomyślałam, że tydzień przerwy od siebie na przemyślenia jest sensowną propozycją, zwłaszcza w obliczu Twojej zazdrości.
Jednak w  listopadzie żaliłaś się, że po 2 m-cach związku, on ma konto na bdoo, na którym aktywnie udziela się. Miesiąc temu pisałaś, że przestał sie starać, dystansuje się do Ciebie, nie ma ochoty na czułości,  a Tobie jest przykro.
Nie usprawiedliwiam Cię, bo skoro czepiasz się o wszystko i robisz mu wyrzuty o spotkania z kolegami, to faktycznie przesadzasz i on mógł stracić cierpliwość.
Jednak on też nie jest taki krysztalowy. Walczysz o faceta, który chyba stracił zapał.
Mam dla ciebie propozycję, zgódź sie na tę przerwe (raczej nie masz innego wyjścia), w żadnym wypadku nie kontaktuj się z nim, a po tym tygodniu, Ty zaproponuj kolejny tydzień przerwy, tym razem na swoje przemyślenia (o ile on nie zakończy Waszego związku).
Masz się nad czym zastanawiać, nad swoim i jego zachowaniem. Najgorsze co możesz zrobić, to biegać za nim i błagać.

6

moniakowalskaa1988 napisał/a:

Boje sie ze on w ten sposob chce odejsc ode mnie ... Przyzwyczaic mnie do tego ...

Myślę, że Twoje obawy są słuszne, a ten czas dany Tobie, tak na prawdę jest dla niego.
Jeśli mu coś nie wyjdzie z jego planu, wtedy możesz liczyć na jeszcze kilka chwil w jego ramionach.

7 Ostatnio edytowany przez moniakowalskaa1988 (2017-04-01 14:13:20)

Tak bylam zazdrosna bo odkrylam w jego komputerze rozne rzeczy ... np portale randkowe ... Badoo i kilka innych ... I to wlasnie stad wziela sie u mnie ta ZAZDROSC i obawa ze mnie oszukuje ... Chyba zadna dziewczyna nie chcialaby by jej chlopak wchodzil na takie strony ... To byl dla mnie szok. Tlumaczyl ze nigdzie nie wchodzil ... A kto tam wchodzil?! Mimo wszystko przymknelam na to oko chociaz w glebi bylam zla i zazdrosna. A on gada ze sie czepiam.Ciekawe czy on zaakceptowalby fakt ze ja wchodze na takie strony bedac z nim ... Na pewno nie bylby zadowolony.
Dzisiaj okolo godziny 5 rano pisal do mnie znowu na portalu i najwyrazniej chcial sie spotkac ... ( Mysle ze pisal to pod wplywem alkoholu bo normalnie o tej porze on spi) Dziwne zachowanie  z jego strony... Wczoraj widzielismy sie chwile i powiedzial ze nie powiedzial mi ze chce sie rozstac ale potrzebuje troche czasu aby odpoczac ode mnie. Mysle ze wczesniej czy pozniej on podejmie decyzje o rozstaniu i po prostu urwie ze mna kontakt.

8

moniakowalskaa1988 napisał/a:

. Mysle ze wczesniej czy pozniej on podejmie decyzje o rozstaniu i po prostu urwie ze mna kontakt.

Skoro pozostawiasz decyzję jemu, tak jakby nic od Ciebie nie zależało, to Twój wybór.
Zaproponował tydzień przerwy, a tymczasem wydzwania do Ciebie, zawraca Ci głowę, a Ty pędzisz na każde jego zawołanie.
Szanuj się dziewczyno, przerwa, to przerwa.
Godziłaś się na związek  mimo jego nielojalności, więc albo odpowiada Ci taka sytuacja, a jeśli nie to nie próbuj zmieniać go na siłę, tylko po prostu podziękuj mu za wspólpracę.
Wykorzystaj ten tydzień na odseparowanie się od niego i przemyśl czy chcesz mieć takiego chłopaka, który zachowuje się i traktuje Cię niepoważnie.
Masz szansę sama podjąć decyzję i wyjść z twarzą z tego związku.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On chce przerwy w zwiazku ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024