Bolesny pierwszy raz i krwawienie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bolesny pierwszy raz i krwawienie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Bolesny pierwszy raz i krwawienie

Witam, mam 18lat i tej nocy przeżyłam swój pierwszy raz, był niestety bardzo bolesny i przerywany, pojawiło się dużo krwi. Po stosunku od razu poszłam do łazienki i sikalam krwią, dziś rano również. Co to może znaczyć ?? Dodam że nie byłam zbyt dobrze nawilżona.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bolesny pierwszy raz i krwawienie

Pewnie masz obtarcia, albo pęknięcia błony śluzowej. Idź do lekarza jak się nie poprawi w dzień lub dwa.

3

princessa325 napisał/a:

Witam, mam 18lat i tej nocy przeżyłam swój pierwszy raz, był niestety bardzo bolesny i przerywany, pojawiło się dużo krwi. Po stosunku od razu poszłam do łazienki i sikalam krwią, dziś rano również. Co to może znaczyć ?? Dodam że nie byłam zbyt dobrze nawilżona.

To był twój pierwszy raz. Nie ma w tym nic dziwnego. Zostałaś pozbawiona dziewictwa i stąd ta krew i ból. Jedne dziewczyny przechodzą rozdziewiczenie(bardzo nie lubię tego określenia) praktycznie bez objawów bólu i krwawienia a inne obficie krwawią i odczuwają dyskomfort. Poczekaj kilka dni a wszystko powinno wrócić do normy. Jeżeli jednak w dalszym ciągu objawy nie będą malały, to nie pozostanie nic jak konsultacja ginekologiczna. Mam nadzieję, że podczas tego pierwszego razu byliście odpowiedzialni i zabezpieczyliście się.

4

To jest naturalne przy pierwszym razem miałam tak samo:) Studiuje ginekologie także wiele książek na ten temat przeczytałam zresztą mogę ci polecić artykuły na adamed.expert też znajdziesz tam informacje właśnie o życiu intymnym i sporo innych. Ja chyba przeczytałam tam wszystkie artykuły świetnie piszą

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bolesny pierwszy raz i krwawienie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024