Cześć wam!
Poszukuje inspiracji, z partnerem kochamy się codziennie. Ogólnie jest w porządku, jestesmy zadowoleni z seksu aczkolwiek mysle, ze powoli zaczyna wkradać się rutyna. Seks najczęściej uprawiamy w domu, przeważnie jakieś trzy pozycję. On na górze, potem ja na górze, od tylu lub boku. Wiadomo wcześniej robimy sobie dobrze ustami, nie zawsze ale często. I stad pytanie jak można dostarczyć sobie nowych doznań? Kupiłam dzisiaj żel, może będzie jakos inaczej*. Mysle nad nowymi pozycjami, ale partner jest troszkę "misiem" i nie wiem jakie można by wypróbować... Jak go zaskoczyć? Czego próbować?
Powiemy ci za miesiąc.
Powiemy ci za miesiąc.
A dlaczego za Miesiac?
Hej dziewczyno! Wyluzuj... jak seks jest dobry, to czerpcie z niego przyjemność i urozmaicenia nie są potrzebne. Jak ktoś lubi szarlotkę z kawą, to nie trzeba wydziwiać i do tej szarlotki dokładać ozdób.
nawet najlepsza szarlotka z najlepsza kawa moze wyjsc bokiem jesli sie ja je codziennie
Lepiej jeść codziennie inną słodkość, niż ciągle tą samą szarlotkę.
Autorko. Możecie popróbować nowych rzeczy, pobawić się trochę razem, kup nową bieliznę, może pończochy, spróbujcie przebieranek, pozasłaniajcie sobie oczy, przeróbcie kamasutrę. Jest multum mozliwości, multum zabawek, seks analny... uruchom wyobraźnię.
7 2017-03-18 20:22:05 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-03-18 20:23:20)
A wy jestescie pewne, że rozmawiacie kobietą, a nie z jakims kolejnym ero-gawedziarzem, ktory sie nudzi?
Mnie takie wątki o seksie od swieżynek zniechęcają
Iceni napisał/a:Powiemy ci za miesiąc.
A dlaczego za Miesiac?
Patrz wyżej