Portal randkowy dziwne zachowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Portal randkowy dziwne zachowanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Portal randkowy dziwne zachowanie

Witam chciałbym poznać waszą opinię na temat pewnej dziewczyny. Wygląda to tak polubiłem jej zdjęcie z 2 miesiące temu i na tym sie skończyło. Z tydzień temu ku mojemu zdziwieniu napisala pierwsza do mnie mysle sobie ok pogadamy. Pisaliśmy dużo i zauważyłem z jej strony duże zainteresowanie moją osobą wiec zaproponowałem spotkanie, bardzo sie ucieszyła z propozycji i  sie zgodziła. Wyznaczyłem dzień w którym mamy się spotkać tez sie zgodziła. I teraz najlepsze ostatnia wiadomości jaką napisałem to ( spotkamy sie w restauracji xxx o godzinie xx czy godzina tobie pasuje ? ) widziałem ze odczytała wiadomości ale od 2 dni nic nie odpisała a widzę ze pare razy dziennie jest dostępna. Nie wiem co o tym wszystkimi myśleć i o co hej chodzi. Może podpowiecie mi co mam zrobić bo zalezy mi na tej relacji aha i nic do niej nie pisałem czekam na odpowiedz

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Portal randkowy dziwne zachowanie

Nie widziałeś kobitki na żywo a Ci zależy? Zbastuj, zainteresuj się inną. Sporo kobiet na portalach randkowych zabija tylko czas, bada zainteresowanie swoją osobą, podnosi swoje ego lub mają jeszcze niedomknięty temat poprzedniego związku. Portal randkowy traktuj jak sklep z cukierkami, smakuj jak najwięcej zanim zdecydujesz się zakupić zapas jednego asortymentu na resztę życia. wink

3

Viniciuss napisał/a:

Nie widziałeś kobitki na żywo a Ci zależy? Zbastuj, zainteresuj się inną. Sporo kobiet na portalach randkowych zabija tylko czas, bada zainteresowanie swoją osobą, podnosi swoje ego lub mają jeszcze niedomknięty temat poprzedniego związku. Portal randkowy traktuj jak sklep z cukierkami, smakuj jak najwięcej zanim zdecydujesz się zakupić zapas jednego asortymentu na resztę życia. wink

Dzieki za otworzenie oczu, odpuszczę sobie a co do portali randkowych to masakra jakaś żeby znaleźć jakąś wartościową osobę. Pozdrawiam:)

4

quante napisał/a:

a co do portali randkowych to masakra jakaś żeby znaleźć jakąś wartościową osobę.

Ile randek z dziewczynami z internetu odbyłeś, że tak twierdzisz?

5

Ja odbyłem bardzo dużo. Nie prowadzę ewidencji, nie wiem ile kobiet poznałem przez prawie dwa lata (z dwoma kilkumiesięcznymi przerwami w międzyczasie). 30? 40? Coś koło tego. I naprawdę, bazując na moim doświadczeniu szkoda na czasu. Bardzo specyficzne są babeczki poznane w ten sposób. Jedyne tak naprawdę wartościowe to były te które mi fizycznie nie odpowiadały.

Viniciuss napisał/a:

Ja odbyłem bardzo dużo. Nie prowadzę ewidencji, nie wiem ile kobiet poznałem przez prawie dwa lata (z dwoma kilkumiesięcznymi przerwami w międzyczasie). 30? 40? Coś koło tego. I naprawdę, bazując na moim doświadczeniu szkoda na czasu. Bardzo specyficzne są babeczki poznane w ten sposób. Jedyne tak naprawdę wartościowe to były te które mi fizycznie nie odpowiadały.

Generalnie ja dokładnie to samo mogę powiedzieć o mężczyznach z portali big_smile

7

Stare chińskie przysłowie mówi, że jeśli laska po 30-tce jest atrakcyjna i wolna, to musi być popier...ona wink
Przynajmniej w 80% przypadków znajomości zawieranych poprzez portale mogę to niestety potwierdzić,
jednak daleki byłbym od twierdzenia, że nie da się znaleźć ciekawej i fajnej, bo da się, jasne że się da,
tylko trzeba być cierpliwym i mieć do tego stosunek raczej olewczy, bo nie ma co się prężyć i napinać.
No i też nie ma co się pierdzielić z jakieś zbędne ceregiele i przeciąganie tematu z którego nic nie wynika,
bo jak laska kręci i się miga przed spotkaniem, to szkoda tracić na nią czas, nikt normalny tak się nie zachowuje.
Tydzień, no góra dwa tygodnie maksymalnie, tyle może minąć od nawiązania kontaktu do spotkania w realu,
a jak tu czytam o miesiącach pisania i panna nagle milknie na propozycję wspólnego wyjścia... olej, strata czasu.

8

Naprawdę chciałem poznać panią po trzydziestce ale co jedna to gorsza. Zostały chyba tylko te których z różnych względów nikt nie chciał. wink Młode też nie są idealne, zdecydowanie jednak przyjemniej spędza się z nimi czas. I z reguły grają w otwarte karty, bez głupich podchodów i niedomówień. Jak mam wybór a czasami mam to zawsze postawię na młodszą. Zresztą z tego co widzę to np. kolega T-28 ma tak samo.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Portal randkowy dziwne zachowanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024