Co zrobić by zobaczył we mnie kobietę ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić by zobaczył we mnie kobietę ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Co zrobić by zobaczył we mnie kobietę ?

Witam. Mam 19 lat. Zainteresowałam się 13 lat starszym mężczyzną. Niestety. Gdy mnie poznał nie wiedział ile jestem młodsza. Iskrzyło. Jednak gdy przyznałam się mu do swojego wieku nagle się wycofał. Powiedział, że jest to dla niego przeszkodą i widzi we mnie dziecko. Usłyszałam z jego ust, że szuka kobiety do stałego związku oraz chce założyć rodzinę. Powiedział, że może mi doradzać w życiu i w kwestii mężczyzn. Podejrzewał, że jestem młoda, bo mój wygląd na to wskazywał, ale nie aż tyle lat.
Drogie Panie i Panowie doradźcie młodszej koleżance co zrobić by zobaczył we mnie kobietę. Szukałam porad w internecie na innych forach, ale jedyne co mogłam przeczytać to: ogól wąsa, rozłóż przed nim nogi, ściągnij majty i powiedz heloł, ubieraj się bardziej wyzywająco, kuś go swoimi kształtami, wyeksponuj dekolt.
Z góry dziękuję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić by zobaczył we mnie kobietę ?
Szukająca odpowiedzi napisał/a:

Witam. Mam 19 lat. Zainteresowałam się 13 lat starszym mężczyzną. Niestety. Gdy mnie poznał nie wiedział ile jestem młodsza. Iskrzyło. Jednak gdy przyznałam się mu do swojego wieku nagle się wycofał. Powiedział, że jest to dla niego przeszkodą i widzi we mnie dziecko. Usłyszałam z jego ust, że szuka kobiety do stałego związku oraz chce założyć rodzinę. Powiedział, że może mi doradzać w życiu i w kwestii mężczyzn. Podejrzewał, że jestem młoda, bo mój wygląd na to wskazywał, ale nie aż tyle lat.
Drogie Panie i Panowie doradźcie młodszej koleżance co zrobić by zobaczył we mnie kobietę. Szukałam porad w internecie na innych forach, ale jedyne co mogłam przeczytać to: ogól wąsa, rozłóż przed nim nogi, ściągnij majty i powiedz heloł, ubieraj się bardziej wyzywająco, kuś go swoimi kształtami, wyeksponuj dekolt.
Z góry dziękuję.

Rzecz nie w jego uczuciach czy widzeniu, bo 'iskrzyło' między wami, gdy nie był świadomy Twego wieku, tylko w jego sposobie myślenia. Dla niego różnica 13 lat jest olbrzymią i zdecydował, by nie tworzyć związku z osobą o tyle lat młodszą. On chce mieć u swego boku partnerkę, chce mieć (teraz, jak rozumiem, nie czekając aż się wyszumi) z nią dziecko. Przyjazne uczucia wobec Ciebie zachował, stąd propozycja bycia Twym doradcą, ale partnerką dla niego nie jesteś i nie będziesz.

Co możesz zrobić, by zmienił swe przekonania? Moim zdaniem nic.

3

Moim zdaniem nic nie możesz zrobić. On nie chce się wiązać z kimś tam młodym i powinnaś to zaakceptować. Mówi się trudno, poszukaj sobie kogoś innego, bardziej otwartego.

4 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2017-03-11 16:14:12)

Chyba ciężko będzie tobie coś wskórać w takiej sytuacji. Facet potrzebuje starszej kobietki aby stworzyć poważny związek i wydaje się jemu, że się nie nadajesz do tego bo jesteś w wieku stworzonym do szaleństw. Zamiast o wyjściu na imprezę z tobą to myśli o wieczorze spędzonym wspólnie we dwójkę w domku lub w jakimś innym spokojnym miejscu. Ty wg. jego przekonań nie nadajesz się do tego.
Ja akurat to na jego miejscu dałbym szansę, poczekał bym na ciebie aż trochę podrośniesz, te 5-6 lat wink big_smile W sumie nie jesteśmy jeszcze tacy starzy tongue i za tyle lat też nie będziemy jeszcze dziadkami a fajna młoda żonka może być ^^
Pytanie jeszcze co na to twoja rodzina, twoi rodzice by powiedzieli? To też jest ważna kwestia dla takiego faceta.

5

Jestem w podobnym wieku co on i za cholerę bym nie ryzykował takiego układu. 19 latka do życia będzie się nadawać dopiero za jakieś 5 lat, a ile przez te 5 lat może mu narobić kłopotów i zero pewności, że on jej się nie znudzi w trakcie.

6

Pracujesz, studiujesz? Może obawia się, że szukasz sponsora, on się zaangażuje a ty go zostawisz po paru latach. Kto wie? może ma jakieś złe doświadczenia w kontaktach z tak młodymi dziewczynami.

7

Cześć  Słuchaj  Jeśli  On Chce Starszą Kobietę To Odpuść Go Sobie Nie Jest Ciebie Wart . Jesteś Pewnie Mądra Kobietą I Jeszcze Masz Czas By Znaleźć Porządnego Mężczyznę , Który Zapewne Czeka Na Ciebie 

8

Szukająca odpowiedzi napisał/a:

Z góry dziękuję.

Jak dla mnie taki układ nie wchodzi w grę.
Za młoda jesteś;)
On chce stabilizacji a Ty się wybawić;)

9 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2017-03-11 19:01:50)

Jacenty89 napisał/a:

Jestem w podobnym wieku co on i za cholerę bym nie ryzykował takiego układu. 19 latka do życia będzie się nadawać dopiero za jakieś 5 lat, a ile przez te 5 lat może mu narobić kłopotów i zero pewności, że on jej się nie znudzi w trakcie.

planet1988 napisał/a:

Za młoda jesteś;)

Tamten facet jest w moim wieku tongue tak więc ryzyko dla niego jest zdecydowanie większe.
Ten kto ma 27-29 lat obecnie spokojnie może zaryzykowanie "przeszkolenie" wink takiej małolaty big_smile Dla faceta który ma teraz 32l czekanie na dwudziechę jak już będzie się "nadawać" tongue to jednak jakieś ryzyko.

10

W partnerskich związkach mężczyźni (ze swymi partnerkami) wychowują dzieci.

11

On-WuWuA-83 napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

planet1988 napisał/a:

Za młoda jesteś;)

Tamten facet jest w moim wieku tongue tak więc ryzyko dla niego jest zdecydowanie większe.
Ten kto ma 27-29 lat obecnie spokojnie może zaryzykowanie "przeszkolenie" wink takiej małolaty big_smile Dla faceta który ma teraz 32l czekanie na dwudziechę jak już będzie się "nadawać" tongue to jednak jakieś ryzyko.

ryzykowne.
co będzie jak za 3-4 lata dziewczynie się odmieni?

12

planet1988 napisał/a:

Dla ciebie "nic nie będzie", ty będziesz deko po trzydziestce a tamten facet deko przed a to jednak trochę zmienia jeżeli chodzi o niego - większe ryzyko.

13 Ostatnio edytowany przez planet1988 (2017-03-11 19:57:58)

On-WuWuA-83 napisał/a:
planet1988 napisał/a:

Dla ciebie "nic nie będzie", ty będziesz deko po trzydziestce a tamten facet deko przed a to jednak trochę zmienia jeżeli chodzi o niego - większe ryzyko.

ojjjj nie wiesz co piszesz...
Co mam ja do tego związku?

Utrzymuję się sama. Mieszkam w wynajętym pokoju. Nie lubię szaleć, dlatego nie chcę rówieśnika. Lubię dom, czasami mogę gdzieś wyjechać, poczytać, pójść do teatru, muzeum, opery. Chcę spokojnego i w miarę bezpiecznego życia.
Jednak on czyta na dany temat, zawsze wszystko rozważa. Przeczytał, iż takie upodobania do starszych mężczyzn biorą się z braku ojca lub złych relacji z nim. Twierdzi, że nie potrzebny jest mi dziadek taki jak on.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Szkoda, że jednak nic nie dam rady zmienić w tej relacji.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić by zobaczył we mnie kobietę ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024